~~MIESZKANIEC... | |
|
|
Dzis w Konkatedrze odbył sie występ szereg churów ze Stalowej Woli, mi najbardziej podobał sie wystę dzieci z PSP NR 11 - KANTUS.... pozostali równiez ładnie spiewali, ale to raczej profesjonaliści...a te dzieciaki są super i zapraszam na pozostałe ich koncerty...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~oburzony | |
|
|
co za buractwo wczoraj jak to w niedziele przystalo poszedlem sobie z moja pania do kosciolka na 18 wchodze zasiadam na laweczke patrze na zegarek jest 18:01 i ku mojemu zdziwieniu jakies stare baby zaczynaja drzec ryja a jedna wyla tak niesamowicie ze az falszowala przy wyzszych partiach smiech na sali czlowiek idzie na 18 sie pomodlic a tu zonk 30 min spoznienia i w dodatku zero ogrzewania jak w kostnicy niech sobie koncertuja ale na tygodniu a nie w niedziele jeszcze o 18 pozdrawiam wszystkich burakow
|
|
|
|
|
|
CYTAT co za buractwo wczoraj jak to w niedziele przystalo poszedlem sobie z moja pania do kosciolka na 18 wchodze zasiadam na laweczke patrze na zegarek jest 18:01 i ku mojemu zdziwieniu jakies stare baby zaczynaja drzec ryja a jedna wyla tak niesamowicie ze az falszowala przy wyzszych partiach smiech na sali czlowiek idzie na 18 sie pomodlic a tu zonk 30 min spoznienia i w dodatku zero ogrzewania jak w kostnicy niech sobie koncertuja ale na tygodniu a nie w niedziele jeszcze o 18 pozdrawiam wszystkich burakow Głupio zrobiłeś, trzeba było zostać przed telewizorem. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
~~gddg | |
|
|
tak posluchaj pana lenina. trzeba bylo zostac w domu i sie spic albo zrobic drake pod mdkiem. mogles tez isc na jakis koncert jedynielyusznejmuzyki rokowej...Wszystkie chwyty dozwolone byle tylko kosciol omijac.
|
|
|
~~Luckgoood | |
|
|
CYTAT co za buractwo wczoraj jak to w niedziele przystalo poszedlem sobie z moja pania do kosciolka na 18 wchodze zasiadam na laweczke patrze na zegarek jest 18:01 i ku mojemu zdziwieniu jakies stare baby zaczynaja drzec ryja a jedna wyla tak niesamowicie ze az falszowala przy wyzszych partiach smiech na sali czlowiek idzie na 18 sie pomodlic a tu zonk 30 min spoznienia i w dodatku zero ogrzewania jak w kostnicy niech sobie koncertuja ale na tygodniu a nie w niedziele jeszcze o 18 pozdrawiam wszystkich burakow Spójrz narodzie na ten kwiat inteligencji, piszący mądrym językiem. Tę jego panią czeka naprawdę mnóstwo pracy, by wyprowadzić go na człowieka. Ale jeśli wystarczy jej cierpliwości, to może jeszcze nic straconego. Tej pani wypada życzyć powodzenia. |
|
|
~~era2009 | |
|
|
CYTAT co za buractwo wczoraj jak to w niedziele przystalo poszedlem sobie z moja pania do kosciolka na 18 wchodze zasiadam na laweczke patrze na zegarek jest 18:01 i ku mojemu zdziwieniu jakies stare baby zaczynaja drzec ryja a jedna wyla tak niesamowicie ze az falszowala przy wyzszych partiach smiech na sali czlowiek idzie na 18 sie pomodlic a tu zonk 30 min spoznienia i w dodatku zero ogrzewania jak w kostnicy niech sobie koncertuja ale na tygodniu a nie w niedziele jeszcze o 18 pozdrawiam wszystkich burakow ale z ciebie burak...teraz z ciebie się wszyscy smieja...a Pani, jak to pisas wstydzi sie ciebie na kilometr...pa poczytaj co o tobie pisza!!!a propo, to hur-y były ok, zwłaszcza ten młodziezowy... |
|
|