|
|
|
Witam.
Może ktoś wie co ma się znajdować, jaka firma, placówka etc. w nowo powstałym budynku na ul. Ofiar Katynia, obok ogródka jordanowskiego i budynków kul-u? Z góry dziękuję za odpowiedź. PS. kiedyś w dziale ogłoszenia była informacja o powstającym przedszkolu prywatnym właśnie obok ogródka - to ma być w tym budynku, czy gdzieś indziej? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeżeli chodzi Ci malina o ten szaro-czarno-czerwony oszklony budynek to ja także słyszałem takie pogłoski ,że ma być tam umiejscowione nowe przedszkole - w sumie mi to nie wygląda na przedszkole ale kto wie, może to prawda
|
|
|
|
|
A ja znów słyszałem, że ma tam mieścic się szkoła języków obcych.
Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
Jeśli przedszkole, to niezbyt mi to wygląda na placówkę opiekuńczą; w stylu zapewne XXII wieku (jeśli chodzi o przedszkola).
A ta szkoła językowa - jakaś kolejna nowość, czy przeniesienie z innej siedziby? |
|
|
|
|
Tam chyba miała być szkoła języków obcych, później był budynek do wynajęcia, więc może ktoś się jednak rozmyślił, a teraz to nie wiem ...
|
|
|
|
|
Jestem architektem i mogę przypuszczać, że przedszkolem to być nie może. Za małe, praktycznie brak własnego placu, parkingu, bezpośrednie wejście na ulicę. Budynek w żadnym centymetrze nie nadaje się na przedszkole, nawet prywatne..Pomijając fakt, że jest beznadziejnie ulokowany, to faktycznie, może pełnić funkcję obiektu edukacji dodatkowej, ale na pewno nie przedszkola.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
haha tez slyszalem ze ma tam byc prwatne przedszkole dla dzieci ksiezy ktorzy wykladaja na kul i pracownikow kulu jak i dla studentek z dziecmi
|
|
|
|
|
Ten budynek jest oddany i czeka na wynajem.
|
|
|
|
|
teraz reklamuje się (tzn. szukają do pracy) w nowo powstającym przedszkolu MINI-BOBAS ... wiadomo gdzie to się znajduje?
|
|