NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Czy warto kupić,
ff
Wysłany: 10 Gru 2011r. 21:22  
Witam czy warto kupić myPhone 8870 teo a może ktoś użytkuje/użytkował ten Tel ?jakieś opinie?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Gru 2011r. 21:22  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Gru 2011r. 21:33  
Nie warto, chińskie badziewie.
Kup sobie lepiej za 100 koma w MM lub M Expercie, bo z tego g^*na to chyba nawet dzwonić nie można. Ja bym się nie pchał.
LEPSZA STARA PEWNA NOKIA CZY SE, NIŻ TO BADZIEWIE.

Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Gru 2011r. 21:34  
chiński szajz, dobre dla miosników jabłka gryzionego których nie stać na jabłko gryzione.. Ale nie będzie nim nigdy i jakosć fatalna

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Gru 2011r. 21:47  
Ale chyba to nie jest Chinol....

Kim jesteśmy?
myPhone Sp. z o.o. należy Grupy Kapitałowej TelForceOne - spółki notowanej od 2007 roku na warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych, lidera na rynku akcesoriów markowych do urządzeń mobilnych. Do Grupy Kapitałowej TelForceOne należy obecnie dwanaście spółek, o charakterze produkcyjnym i handlowym, prowadzących działania w branży akcesoriów do elektroniki użytkowej.

Historia
Początki myPhone Sp. z o. o. sięgają roku 2007, kiedy w strukturach spółki TelForceOne powstał zespół mający za zadanie uruchomienie produkcji telefonów komórkowych. W jego skład weszło kilkunastu specjalistów z Polski i Czech.
Ich praca przyniosła efekt w październiku 2008 roku, gdy na polskim rynku pojawiły się pierwsze modele telefonów myPhone obsługujące dwie karty SIM.
W 2009 roku światło dzienne ujrzały pierwsze telefony przyjazne dla użytkownika i proste w obsłudze, z serii myPhone Simple Life.

Aktualnie myPhone Sp. z o. o. ma w ofercie 21 modeli telefonów.
Produkty myPhone dostępne są w Polsce, można je kupić również za granicą

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Gru 2011r. 21:48  
myPhone Sp. z o.o.
ul. Krakowska 119
50-428 Wrocław

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Gru 2011r. 21:52  
oj młody jesteś widać
CYTAT
Telefony myPhone, które ostatnimi czasy wzbudziły sporo dyskusji w Internecie, nie są polskim wyrobem. Niestety są to chińskie podróbki z logiem polskiego producenta myPhone.Takowe "polskie" telefony są dostępne w sprzedaży detalicznej, jak również w hurtowej. Większość modeli jest zbudowana na podzespołach firmy Mediatek i pochodzą one z Azji.

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Gru 2011r. 21:55  
Oj tam Oj tam umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Gru 2011r. 22:01  
Także uzyj googla a zrozumiesz że chinola omijać szerokim łukiem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Gru 2011r. 22:14  
To lepiej kupić w Tesco Lg t510 za 299.?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Gru 2011r. 22:53  
Dau, dostałeś info że to chińskie gówno. Skoro nalegasz, kup sobie i nie pytaj czy warto. Ja nie mam jakiegoś myphona.. wiesz czego używam ? Nokia 6310i. Pewnie nie wiesz co to jest... nie ma polifonii, aparatu, radia, MMSow. Podejrzewam, że nieliczni ale zorientowani tutaj przyznają że jest to sprzęt po prostu najlepszy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Gru 2011r. 00:22  
CYTAT
Dau, dostałeś info że to chińskie gówno. Skoro nalegasz, kup sobie i nie pytaj czy warto. Ja nie mam jakiegoś myphona.. wiesz czego używam ? Nokia 6310i. Pewnie nie wiesz co to jest... nie ma polifonii, aparatu, radia, MMSow. Podejrzewam, że nieliczni ale zorientowani tutaj przyznają że jest to sprzęt po prostu najlepszy.

no mozna tym rzucac, kopac i nic sie nie dzieje, a rzuccice Iphonem o ziemie to zoabczycie con sie stanie, nie mowiac o Myphonie ktory w powietrzu sie rozpusci ze wstydu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Gru 2011r. 00:28  
CYTAT

Jeden chyba z najlepszych telefonow wogole. Zreszta jego cena ile za niego wolaja np na allegro mowi sama za siebie. Gratuluje wyboru umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 11 Gru 2011r. 18:59  
CYTAT

Świetny telefon, klasyk. Najlepsze, że chinole tez go już podrabiają. Na allegro można kupić nówkę, nieużywanąumiechumiech

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »