|
|
|
Polecam halmar. Dużo większy wybór. Lepsza obsługa. O ich problemach nie słyszałam. A tu faktycznie skarżą się niektórzy, że z płatnościami mają problemy, z zaliczkami.
Halmar na przemysłowej |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT [cytat] A moje zmówienie zostało zrealizowane w 100% w tygodniu przedświątecznym i na dodatek nie robili problemów jak mi brakło kilku stówek na zapłatę. Tak więc ja ich jak najbardziej polecam. To to już nie dziwne, że mogą być bankrutami jak mają takich klientów co im po kilka stówek brakuje idzie na zakupy i brakuje mu kasy |
|
|
|
|
To może świadczyć, że są już tak pewni swojego losu, że rozdają meble za darmo
|
|
|
|
|
jak dla mnie to porażka sami sobie wbijają nóż w plecy
|
|
|
|
|
CYTAT To może świadczyć, że są już tak pewni swojego losu, że rozdają meble za darmo Brakło to nie to samo co nie zapłaciłem. Jest coś takiego jak zaufanie. Ja im dałem zaliczkę bo im zaufałem, oni odroczyli mi płatność bo też mi zaufali. No ale to takie trudne do ogarnięcia. Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
Jak by tak wszystkim dawało się na zaufanie to by sami bankruci byli...
|
|
|
|
|
No i wszak w temacie pytają o bankruta
|
|
|
|
|
Tak sie zastanawiam - pytanie padło czy ta Firma bankrutuje czy ma zbankrutować? czy tylko po niej jedziecie "szanowni forumowicze"............
Brak kompedium sprawy jak dla mnie..... |
|
|
|
|
Bankrutuje. Inaczej by była wypłacalna.
|
|
|
|
|
Wpisuję w google art-gab i na pierwszej stronie, że bankrut
Wpisuję w google Łukasz Knysz i na pierwszej stronie, że oszust |
|
|
|
|
Dobrze, że takie firmy się piętnuje ! Był bym tam meble kupił i się nadział
|
|
|
|
|
kupowałem tam meble i jestem bardzo zadowolony polecam.
|
|
|
|
|
Już w tym roku... dokupiliśmy biurowe mebelki...do zakupionych jeszcze w ubiegłym roku.
Nie mogę powiedzieć nic złego... Mebelki przyszły na czas...Nie wpłacaliśmy żadnej zaliczki....Panowie przyjechali z meblami, wtargali je z naszą skromną pomocą na górę...ładnie jeszcze podziękowali.... Dajcie już spokój tym ludziom z tym "bankrutem".... Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Nie bez powodu tyle osób jest neizadowolonych. To są zbyt duże pieniądze by ryzykowac. Może będzie dobzre, a może źle ?
Polecam gorąco Halmar. Tam zamówiłem. Mebelki były tydzień wcześniej |
|
|
|
|
Również polecam Halamar. Duży wybór. Żadne wynalazki, które dzisiaj są, a jutro za granicą z zaliczkami.
Odzyskałem pieniążki z pomocą prywatnego detektywa - polecam jego usługi Nagle mięśniak, zmiękł. Mebelki zamówiłem w wspomnianym Halmarze. Już są w domu. Jeszcze raz polecam. Czasem oszczędność 50 zł to pozorna oszczędność. Tanie mięso jedzą psy |
|
|
|
|
Też mam z nimi problem
Lekceważą kontrahenta. Obiecują, że oddzwonią, nie oddzwaniają. Mojego nr nie odbierają. Że też tacy funkcjonują Że im nie wstyd, przed rodziną, znajomymi jak czytają o nich tutaj, dzieci nie mają ? Palcami by je wytykali ... |
|