|
|
|
Witam jak w temacie poszukuje osób, studentów ,którzy w miare rozsądnej cenie do max 20 zł za godzine dali by korepetycje na poziomie technikum ! jeśli chodzi o angielski to poziom podstawowy ( w tym też zakres na bieżąco) nie piszcie mi żebym poszukała w ogłoszeniach bo nie mam zamiaru pytać każdego "za ile" wg mnie kompetentne ogłoszenie powinno zawierać takie istotne rzeczy a więc do dzieła polećcie kogoś ! :(
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT nie piszcie mi żebym poszukała w ogłoszeniach bo nie mam zamiaru pytać każdego "za ile" wg mnie kompetentne ogłoszenie powinno zawierać takie istotne rzeczy To może ty daj to do ogłoszeń i konkretnie się określ co i jak i w jakiej cenie - będzie kompletnie i dostaniesz konkretne info jeśli ktoś się z tobą wogóle skontaktuje " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Angielskiego coś znasz? Czy interesuje Cię całkiem od podstaw ?
|
|
|
|
|
Nie wiem czy za 20 zł znajdziesz dobrego korepetytora z angielskiego. Chyba, że ktoś jest naprawdę zdesperowany, w co wątpię bo w Stalowej jest bardzo dużo chętnych.
|
|
|
|
|
witam z angielskiego proponuje panią Iwone 516866128 a z matematyki pana Marka 507351743
|
|
|
|
|
Studiuję filologie angielską. Udzielę korepetycji poniżej 20 zł / 60 minut. Info Prywatna wiadomość.
|
|