|
|
|
Co sądzicie na temat zespołu Power z Gościeradowa? Słuchałam ich demo, ale interesuje mnie opinia kogoś kto był na weselu z ich udziałem. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy nikt ich nie zna? Nie grali u nikogo na weselu?
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Czy nikt ich nie zna? Nie grali u nikogo na weselu? Jak widać to u tych u których grali do dziś nie mają dostępu do neta lub ewentualnie nie chcą się wypowiadać w tym temacie " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Podaje linka, żeby nie było wątpliwości, o który zespół chodzi: http://www.zespolpower.cba.pl/
Czekam na opinie. |
|
|
|
|
Elo kojarze gości na weselu nie byłem ale bardzo czesto podobno grają w Radomyślu nd Sanem w tym domu weselnym Karolina. wiem bo moja kuzynka tam pracowała w wakacje. Najlepiej tam szukać opini
|
|
|
|
|
Ja także jestem ciekawy opinii na temat tego zespołu, może ktoś był na weselu, gdy grał ten zespół i podzieli się opinią na ich temat Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Na weselu nie byłem ale po odsłuchaniu kilku fragmentów ze strony stwierdzam że graja z plejbeku.
Przy tej okazji polecam artykuł : http://muzyk(...)73035,50 Może ta "moda" przyjmie sie i u nas |
|
|
|
|
Naprawdę nikt nie był na weselu na którym grał ten zespół?? bardzo interesuja mnie opinie na temat tego zespołu, będę wdzięczny, pozdrawiam
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
slyszalem kiedys jak grają, przecietny zespol nic specjalnego, najwazniejsze zeby nie spiewali z plejbeku ale tego niewiem co oni gdyz bylem na weselu jako kierowca wiec tylko przez chwile
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
REWELACJA!!
Zespół grał na naszym weselu 23 czerwca 2012 w Radomyślu nad Sanem. Szczerze wszystkim polecamy zespół POWER. Grali rewelacyjnie a czego nie znali wystarczyło im zanucić parę taktów i zagrali jakby to znali od dawna - dziwne pomysły mojej kuzynki ;p Wszyscy Goście byli zachwyceni po imprezie i zebrałem same pozytywne komentarze. Jeszcze raz dziękujemy za tak piękna oprawę naszego wesela no i do zobaczenia być możne na weselu mojej siostry ;P |
|