|
|
|
Kto wie jak obsługuję się to całe PAYU w allegro?? Sprzedałem telefon, ale wyraźnie zaznaczyłem że forma płatności to zwykły bankowy przelew a koleś wysłał mi kase za pomocą tego właśnie payU i teraz nie wiem jak dostać swoją kaskę?? Niby uaktywniłem i u mnie tą forme przelewu, pisze że zakończone ale na koncie niema dalej kaski??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
logujesz się na swoje konto następnie wchodzisz w zakładkę PayU , wybierasz opcje wypłat np. co poniedziałek , na żądanie etc. ; gdy wybierzesz opcje przelania pieniędzy na konto to musisz poczekać około 24 godziny zanim kasa się pojawi na koncie bankowym .
|
|
|
|
|
Dostaniesz kase w ciagu maksymalnie 5 dni roboczych. wysyłasz towar gdy payu cie pinforumuje ze ma kase niby. Sporo ludzi wierzy, a malutcy zwykle czekaja az kasa dotrze finalnie bo nie czyta regulaminu payu. Nie da sie juz tego wyłączyc niestety
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ehh w końcu doszedłem jak to działa, można zamknąć temat i wielkie dzieki za pomoc
|
|