NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
alergolog, kogo polecacie
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Gru 2011r. 13:23  
witam.może temat był poruszany ale oprócz dr Myłkowej kogo polecacie jako alergologa.słyszałem że na ozecie przyjmuje ale nie wiem kto.może ktoś chodzi tam?

Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2011r. 13:23  

Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2011r. 13:36  
Wodka-Micał, zwłaszcza dla dzieci bo jednocześnie jest pediatrą

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2011r. 13:48  
Pani doktor Wodka-Micał nie jest alergologiem tylko pediatrą, więc nie podejmie się leczenia typowo alergologicznego. Nie wprowadzajcie się w błąd nawzajem. Alergologiem jest Pani doktor Myłek, Kaporowicz, Cisek. Ja tyle znam. Ja osobiście chodzę do doktor Myłek.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2011r. 14:03  
Pani doktor Wodka-Micał prowadzi leczenie typowo alergologiczne, od testów alergologicznych począwszy, poprzez ustalenie diety a na wypisywaniu leków przeciwalergicznych skończywszy. Według mojej najlepszej wiedzy ma dwie specjalizacje. Celem mojego postu nie było wprowadzanie nikogo w błąd. Oczywiście każdą inforamację przeczytaną na forum można poddać weryfikacji.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2011r. 14:08  
więc dlaczego wypisuje skierowania do alergologa? moja wiedza lekarska nie jest dobra, bo nim nie jestem, więc dziwne jest że lekarz alergolog wypisuje skierowania do alergologa, popraw mnie jeżeli źle myślę bo już mam mętlik w głowie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2011r. 14:14  
i jeszcze dodam, że często wypisuje skierowania do różnych specjalistów, od paru lat chodzę tam z dziećmi do niej jako lekarza rodzinnego i jeszcze na oczy nie widziałam żeby ktokolwiek w przychodni na ozecie robił testy alergiczne, więc dalej uważam że wprowadzacie się w błąd

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2011r. 14:36  
A ja chodzę do niej prywatnie i zgodnie z tym co napisałam: przeprowadza testy, zleca dietę , wypisuje leki na alergię. Robi testy alergologiczne również dorosłym. Ja szczerze mówiąc mętliku nie mam bo świetnie leczy moje dziecko.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2011r. 15:52  
luckyday,
Pani dr Wodka-Micał ma specjalizację tylko z pediatri. To, że przepisuje leki antyhistaminowe czy robi testy - wcale nie świadczy o tym że jest alergologiem. Bo nim nie jest. A wypisać leki na alergie czy zrobić testy może nawet kardiolog.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2011r. 20:14  
CYTAT
luckyday,
Pani dr Wodka-Micał ma specjalizację tylko z pediatri. To, że przepisuje leki antyhistaminowe czy robi testy - wcale nie świadczy o tym że jest alergologiem. Bo nim nie jest. A wypisać leki na alergie czy zrobić testy może nawet kardiolog.

uff, dzięki za poparcie good
już myslałam że trzeba będzie łopatologicznie wytłumaczyć

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2011r. 09:22  
Mmala
Nie upierałam sie przy tym kim jest Pani Wodka - Micał. Przedstawiłam wiedzę na ten temat, którą posiadam, poleciałm każdemu jej zweryfikowanie. Nie widzę potrzeby , żeby ktogolwiek , cokolwiek mi tłumaczył, bo wszystko jest dla mnie raczej jasne. Swoja drogą ciekawe co miałaś na myśli pisząc o łopatologicznym tłumaczeniu mi czegokolwiek.Lucky Luk jest dosyc autorytarny w swoich opiniach, pewnie wiec jego wiedza na ten temat jest zancznie głębsza niz moja. W takim razie super , że sie wypowiedział. Ode mnie to tyle w temacie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2011r. 10:15  
CYTAT
Mmala
pewnie wiec jego wiedza na ten temat jest zancznie głębsza niz moja. W takim razie super , że sie wypowiedział. Ode mnie to tyle w temacie.

Zdziwiłbyś się... A poza tym nie chodzi o to czyja wiedza jest większa.. to że ona jest pediatrą to jest FAKT.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2011r. 19:47  
Wyjaśniać łopatologicznie znaczy prostymi pojęciami, prostymi schematami, jak budowę cepa. Albo łopaty. Po prostu prosto i nic więcej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Gru 2011r. 10:07  
Polecam lek. Dąbka. Pracuje w szpitalu Nowa Dęba.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »