|
|
|
W miejscowości Brandwica ktoś podrzucił dużego golden retrievera być może sam przyszedł z miasta lub komuś uciekł w co wątpię.
Widać, że ktoś o niego dbał..(koloru biszkoptowego z różowym nosem) Jest to już dorosły pies jakiej płci to nie wiem dałem mu tylko jeść dzisiaj bo jest już wychudzony odrobinę. jak na moje oko ma jakieś 5 lat, jest bardzo spokojny i niestety bardzo szybko się przywiązuje. Cały czas leżał mi koło nogi gdy dałem mu jedzenie. Może ktoś wie czyj to? lub chciałby takiego piesa przygarnąć? Co ten człowiek ma w głowie który go wyrzucił.. :) |
|
|
|
|
:) |
|
|
|
|
Widzialem tego psa tydzien temu w sobote w jastkowicach, biegal w okolicach mostu na buczynce kolo skladu budowlanego Palenia.
pelcus |
|
|
|
|
Jak można wyrzucić takiego pieska no..
Co za idiota to zrobił!!!!! :) |
|
|
|
|
Zapakuj psiaka do auta i podjedź do jakiegoś lepszego weta, niech go sprawdzi skanerem, może pies ma chipa i wtedy z ustaleniem właściciela nie powinno być problemu. Golden to nie byle burek z łańcucha, więc jak piesek jest zadbany to może jego "pan" fundnął mu chip jak go szczepił.Sprawdź także czy w uchu lub pachwinie nie ma tatuażu. Jak ma to przez związek kynologiczny ustalisz hodowcę i właściciela. Zapodaj też zdjęcie, może to pies któregoś forumowicza lub kego sąsiada.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Jutro w dzień go oglądnę dokładniej.
Teraz widzę przez okno jak chodzi mi po placu bo otwartą mam bramę albo chwilami leży pod tujami.. szkoda mi go :) |
|
|
|
|
zaraz przyjade i go zabiore do siebie......przygarne
|
|
|
|
|
Serio?
Dobrze by było gdyby ktoś go przygarnął :) |
|
|
|
|
Jezeli mozesz i psiak jest dalej u Ciebie to wyslij mi na mejla namiary jutro podjade kklamot_(at)_interia.pl
|
|
|
|
|
ludzie są beznadziejni ...
też bym go chętnie wzięła, ale przez pół dnia w bloku pewnie nie byłby szczęśliwy ... |
|
|
|
|
CYTAT Serio? Dobrze by było gdyby ktoś go przygarnął Bardzo dobrze ze informujesz o takiej sytuacji. Proponował bym spisanie danych nowego własciciela zanim przekażesz psiaka. Mam tu na uwadze problem jaki moze( nie musi) powstać, otóż goldeny często są przyjacielami osób niepełnosprawnych, czas poszukiwan psa moze się przez to znacznie wydłużyć. Gdy by pies rzeczywiście był poszukiwany takie dane będą bardzo pomocne. Ps: Stefan nie zapomnij nakarmić i napoić |
|
|
|
|
no z checia bym go zabral ale mam juz 1,5 rocznego owczarka niemieckiego. Wczesniej jak musialem uspic jego poprzednika to bez zastanowienia bym wzial
|
|
|
|
|
CYTAT Jezeli mozesz i psiak jest dalej u Ciebie to wyslij mi na mejla namiary jutro podjade kklamot_(at)_interia.pl Wysłałem na maila swój numer wyślę jeszcze tutaj na PW :) |
|
|
|
|
A informuję bo szkoda mi psiny.. ktoś go wyrzucił i teraz się błąka a raczej śpi pod moją bramą.
Jest bardzo ładny gdybym nie miał Alaskana na placu to bym wziął tego Goldena do siebie.. :) |
|
|
|
|
StefanS51
Sprawdź PW. |
|
|
|
|
Proszę o jak najszybszy kontakt w sprawie przygarnięcia tego Goldena.
Cały czas siedzi u mnie pod furtką. :) |
|
|
|
|
Daj znać jak ktoś się po niego zgłosi
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
No miał ktoś po niego się odezwać wysłałem nr na priv i na maila ale nie dzwoni widocznie go juz nie chce
|
|
|
|
|
|
|
|
Piękny mam nadzieję że znajdzie nowych opiekunów
|
|
|
|
|
Aloe...
Chciałabym zapytać...czy ktoś zgłosił się już po tego Retriverka ? Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Aloe aloeee....
Ja Go chcę !!!!!!!! Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Nie, nikt się po niego nie zgłosił.
Jest do wzięcia, im szybciej tym lepiej ehh :) |
|
|
|
|
Podaj mi namiary do siebie....
Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Kurde Stefek, takie cudo do Ciebie samo przylazło i Ty go nie chcesz???
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Fakt jest cudowny, ale mam na placu już Alaskana Malamuta i sieje spustoszenie na nim a co dopiero gdyby były dwa psy.. poza tym nie wyrobiłbym na jedzenie dla nich.
Mój nr wysyłam ci na PW. :) |
|