|
|
|
rozkodowuje radia samochodowe rozne wystarczy podać numer seryjny i markę
więcej na gg 35083786 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ile sobie spiewasz za podanie kodu????
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
20zł tanio i szybko zapraszam prosze pisac na gg najlepiej
|
|
|
|
|
RNI-JEZOWE
A nie lepiej wleźć na inne forum i poprosić o rozkodowanie radia za darmo? No chyba, że chcesz się pozbyć 20 PLN. |
|
|
|
|
no to sobie wleź ;-p
i szukaj szukaj wątpie że coś znajdziesz ja posiadam program specialny do tego POZDRAWIAM i zapraszam |
|
|
|
|
Od groma tego jest, np http://www.google.com/search?client=opera&rls=pl&q=forum%2Bkod+radia&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
lub pierwszy link http://forum.kody-radio.pl/index.php |
|
|
|
|
A admini to gdzie do Planety poszli?
|
|
|
|
|
nie są za frre jak przeczytasz ze zrozumieniem , a to chyba cieżko dla Ciebie hmmm żegnam
|
|
|
|
|
krecik147 kody masz za free! Są też ludzie kupujący np to :http://allegro.pl/wyl-zabezp-certyfikat-symbian-oryginal-od-razu-i1988282194.html wolą płacić za coś co jest do zdobycia za darmo, ale to ich wybór.
PS. Admini biegają teraz po parkingach i "kolekcjonują" radyjka krecik147 zdajesz sobie sprawę z tego, że jeśli ktoś nie posiada kodu do radyjka to na 99,9999 % pochodzi ono z kradzieży! Chcesz mieć kłopoty z psiarnią? |
|
|
|
|
kradzione hehe dobre a wiesz o tym że jak wyciagniesz akumulator to potrzebny jest kod do radia??? jestes żenujacy a ten link to normalnie smiechu warte na telefony jakies dziwa nawet nie wiesz jaką ja usługę wykonuje skoncz juz bo żal mi Ciebie zegna
|
|
|
|
|
CYTAT kradzione hehe dobre a wiesz o tym że jak wyciagniesz akumulator to potrzebny jest kod do radia??? Toś pojechał po całości Przecież posiadając radio swoje masz do niego również papiery z kodem i to nie problem po odłączeniu zasilania wklepać go. PS. Czy administracja forum zrobi coś z tym tematem i jego autorem? ZAMYKAM |
|
|
|
|
A nawet jeśli nie masz papierów (spaliły się, albo zagineły w powodzi) To masz kartę na podstawie, ktorej serwis nie tylko poda kod, ale i rozblokuje za darmo zablokowany odbiornik.
RADIA BEZ KODU SĄ Z WĘDKI!!!!!!! |
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Ja znalazłem forum podałem nr seryjny radia i za 15 minut miałem kod za free. W życiu bym nie zapłacił 20zł za rozkodowanie radia
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Na www.vectraklub.pl/forum rozkoduja wam kazde oplowskie radio zreszta inne tez i za free
|
|
|
|
|
Do Grzegorz: Ja zmieniałem akumulator auto sprowadzone z Francji. Papierów do radia nie posiadam. W serwisie zawołali 50 zł. Musiałem sobie poradzić i znalazłem to forum, kod jak pisałem wyżej dostałem po 15 minutach.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Moderator tez ma wolne. już blokuje i proponuje dział ogłoszenia
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|