|
|
|
Ze wszystkich lęków przed Chinami, lęk ekonomiczny jest najlepiej uświadamiany: "Chińczycy odbierają nam fabryki (przykład HSW Stalowa Wola )i redukują do roli konsumentów na ich nieuczciwie tańszej tandety. Rasa żółta zaleje świat , przepowiadał w XVI wieku , francuski lekarz i astrolog Nostradamus . Zapomniał dodać : swoimi wyrobami : ---- http://www.przys(...)-smokiem -- http://inter(...)at,28790
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Podobno każdy człowiek na Ziemi miał lub ma przynajmniej jedną rzecz wyprodukowaną w Chinach.
Obecnie pewnie Nostradamus pisałby długopisem pochodzącym z ChRL-D. Swoją drogą-może chodziło mu o Japończyków lub Koreańczyków którzy wywołali dwa ,niemal światowe konflikty,a o innych Azjatach nie wspomnę. Czyżby ten wieszcz był rasistą-yellowfobem? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT "Chińczycy odbierają nam fabryki (przykład HSW Stalowa Wola ) Co to znaczy - "ODBIERAJĄ" ? Odpowiedz blondynko/blondynie. |
|
|
|
|
Chyba kupuja za zbyt duża kasę coś co przynosisame straty
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ja tam nic do żółtych nie mam..ale nie wystarczy ze juz nam (nie)zbudowali autostrady ??
|
|
|
|
|
Jedno jest pewne, Chińczycy nauczą naszych Chutników dyscypliny pracy
|
|
|
|
|
CYTAT Ja tam nic do żółtych nie mam..ale nie wystarczy ze juz nam (nie)zbudowali autostrady ?? wystarczy przesledzic cala sytuacje , by wiedziec dlaczego Polacy nie walcza o odszkodowanie i zobaczyc drogi w kilku krajach , gdzie Chinczycy budowali autostrady. Jeżeli Chinczykom nie będzie przeszkadzac Warszawa to Stalowa szybko stanie sie jednym z najwiekszych i najbogatszych miast w Polsce |
|
|
|
|
CYTAT "Chińczycy odbierają nam fabryki (przykład HSW Stalowa Wola ) I ja pierwszy raz słyszę, by Huta została nam "odebrana"... możesz rozwinąć ten temat? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja tam nic do żółtych nie mam..ale nie wystarczy ze juz nam (nie)zbudowali autostrady ?? wystarczy przesledzic cala sytuacje , by wiedziec dlaczego Polacy nie walcza o odszkodowanie i zobaczyc drogi w kilku krajach , gdzie Chinczycy budowali autostrady. Jeżeli Chinczykom nie będzie przeszkadzac Warszawa to Stalowa szybko stanie sie jednym z najwiekszych i najbogatszych miast w Polsce Prawie zawsze mam inne zdanie ale tu zgadzam się w 100 % . Jest to ogromna szansa dla tego regionu bo napewno na pomoc ,, warszawki '' to nie mamy co liczyć . Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|