|
|
|
Pachnącej lasem choinki,
na stole wódki i szynki, wesołych kolędników, podarków bez liku, seksu na śniegu, mniej życia w biegu! Dużego Bałwana i zabawy do rana Wesołych Świąt dla wszystkich forumowiczów |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wzajemnie i wszystkim innym także życzę
ps. niech Was nie zmylą nasze avatary! życzenia są absolutnie szczere |
|
|
|
|
Bałwana ze śniegu chyba nie ma co się spodziewać, dobrze, że na stalowym bałwanów dostatek
A seks to co najwyżej na błocie Ale wesołych świąt Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
radosnych swiat i najlepszego w nadchodzacym 2012 - prosto z serca^^
ifg iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Życzę wszystkim również spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego 2012 Roku, oby nie był gorszy niż ten mijający
Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
|
|
Drodzy Forumowicze.
Życzę Wam Wszystkim aby w te Święta Bożego Narodzenia, narodził się w Waszych sercach Jezus Chrystus. Abyście spędzili je w radosnej atosferze, w zdrowiu i pogodzie ducha, aby zakiełkowało w Was dobro i życzliwość i już w was pozostało. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Również życzę wszystkim spokojnych, radosnych i przede wszystkim rodzinnych świąt Bożego Narodzenia
|
|
|
|
|
Ode mnie również życzenia dla wszystkich użytkowników portalu, forumowiczów i wszystkich innych
Wesołych,Ciepłych,Spokojnych spędzonych w rodzinnej atmosferze świąt. Życzy StefanS51 czyli Tomek :) |
|
|
|
|
Wesołych Świat dużo zdrowia życzę dla wszystkich forumowiczów !osób które przeglądają oraz administratorów zarządu moderatorów itp
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
To i ja się dorzucę:
Weź dwanaście miesięcy, obmyj je dobrze do czysta z goryczy, chciwości,pedanterii i lęku, podziel każdy miesiąc na 30 lub 31 części, tak żeby zapasu starczyło akurat na rok. Każdy dzionek przyrządzaj oddzielnie biorąc po jednej części pracy i dwie części wesołości i humoru. Dodaj do tego trzy kopiaste łyżki optymizmu, łyżeczkę tolerancji, ziarnko ironii i szczyptę taktu. Następnie masę tę polewaj obficie miłością. Gotowe danie ozdób bukiecikami małych uprzejmości i podawaj je codziennie z pogodą ducha i porządną filiżanką odżywczej herbaty. WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
... i ode mnie dla wszystkich: CUDOWNYCH ŚWIĄT!
|
|
|
|
|
Niech magiczna moc wigilijnego wieczoru
przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia życzę Ja Cynia |
|
|
|
|
I Ja.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
to ja też życze naj naj |
|
|
|
|
No i ja się przyłączę.
Wszystkiego naj, naj naj, a przede wszystkim spełnienia marzeń. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
to i ja kawalek zapodam, bartomix poczuj magie swiat ^^
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Najlepszego Wszystkim, Tym Dobrym, Tym Złym Wam Wszystkim
PITUCH uuuu mam wkoncu znalazlem kuzyn co roku mnie częstuje ale ostatnio mu skasowali edit pro : http://studio.wp.pl/wideo.html?mid=40885&title=Świąteczny mix z laskami&mtype=1 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,104259 hoł hoł hoł |
|
|
|
|
Zdrowych i Pogodnych Świąt, oraz szcześliwego Nowego roku życzę wam ja z żonką.
Mniej stresu w nowym roku i wielu sukcesów. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Rownież życze wszystkim Wesołych Świąt,oraz spełnienia tych najskrytszych marzeń
|
|
|
|
|
To i ja sie dołącze. Wesołych świąt.
|
|