|
|
|
Witam
Mam pytanko gdzie można tanio w Stalowej lub okolicach wypożyczyć dekoracje weselną i kościelną? I jaki jest mniej więcej koszt takiego wypożyczenia? Z góry dzięki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tanio to raczej na allegro ja tam zamówiłam dekoracke na samochód a kościół ubierała zakonnica;)tyle ma do roboty
|
|
|
|
|
monka615 jeśli chodzi o kościół to trzeba porozmawiać z proboszczem i kościelnym (jeśli takowy jest na etacie), zapłacisz za wystrój i masz. Tak przynajmniej,kiedyś było w Igloo a teraz nie wiem czy dalej tak jest ale pewnie tak.
Zaś co do pozostałych dekoracji to tak jak piszą moi przedmówcy: kwiaciarnie lub internet. Jest też inna opcja możesz zamówić firmę, która udekoruje Ci salę itd. ale nie wiem czy takie istnieją w Stalowej. Kiedyś widziałam w Rozwadowie w Rynku, że była taka firma (zajmowała się przygotowaniem urodzin i innych uroczystości) ale być może już nie istnieje. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Sprawy kościelno-weselne nie są tanie niestety
|
|
|
|
|
Stecyk w 100 % zgadzam się z Tobą.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Ludzie głupio nauczyli księży z tą kasą i teraz za wszystko sobie wołają a z tego co pamiętam to ślub, chrzest i pogrzeb powinien być za darmo?? jak źle wiem to mnie poprawcie. A tak poza tym teraz ślub i wesele to na pokaz, żeby jak najwięcej sąsiadów i ludzi było żeby widzieli że było bogato (od razu zaznaczam, że to nie tyczy się każdego ale dużo jest takich przypadków).
|
|
|
|
|
CYTAT Chrzest i pogrzeb powinien być za darmo?? lekarze za darmo powinni leczyć, a dziwki na każdym rogu ulicy sprzedają swoje usługi które tak bardzo lubią - też za friko. ale ja jestem "średniokatolicki", więc dla mnie oczywiste jest, że za pracę powinno się płacić. niezależnie od zawodu. fotograf Artur Bukowski | mail: ab@arturbukowski.pl, | 0048 600 80 77 44 | gg:2093740 fotografia ślubna Stalowa Wola - http://www.arturbukowski.pl | portret fashion glamour - http://www.arturbukowski.com |
|
|
|
|
Czyli jak ktoś nie ma kasy to nie pochowa bliskiej osoby bo nie zapłaci księdzu za usługę?? Kiedyś kiedyś na religii ksiądz nam mówił właśnie, że za to kasa leci dla nich z góry ( nie wiem czy od kurii czy skąd tam) ale nam mówił właśnie że kasa za tą usługę maja z góry i sam przyznał, że tak ludzie nauczyli
PS. broń Boże żebym komuś wciskał swoje racje, tylko napisałem co dawno temu mi ksiądz na religii mówił. |
|