|
|
|
gdzie w Stalowej Woli mozna kupic modele kartonowe? czy orientuje sie ktos moze? z gory dziękuje pozdrawiam.
Róża |
|
|
|
|
Róża |
|
|
|
|
kiedyś był taki miesięcznik "Młody modelarz", można było kupić w kiosku ruchu. Nie mam pojęcia czy dalej wychodzi, ale możesz spytać.
Z 10 lat temu największy wybór modeli do sklejania był w sklepie u Marcina na hali tarowej, ale też już chyba padło :( Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Teraz jest MODELARZ ale cze go znajdziesz w sklepie to niewiem, ale wiem ze sprzedaja wysylkowo.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Szukaj w salonikach prasowych.
Można dostać "Małego Modelarza" - ale są też i inne wydawnictwa. Oprócz "Małego Modelarza" polecam "Modelik", "GPM". Oczywiście na Allegro tego pełno. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
zobacz w empiku, wydaje mi się, że ostatnio widziałem tam ten magazyn
|
|
|
|
|
Modele kartonowe kupisz w centrum handlowym w sklepie z zabawkami na przeciwko apteki i sklepu z pamiatkami i takimi starymi rzeczami Ostatnio patrzyłem to były samoloty, statki, samochody ale ceny też niezłe za większe modele Były i kartonowe i plastikowe. Jak wejdziesz do sklepu to odrazu na prawo na regale są.
|
|
|
|
|
a które dokładnie to centrum handlowe? Bo teraz się nie orientuje jestem że st woli ale pracuje gdzie indziej a tu przyjeżdżam tylko na wolne. Z góry dzięki wielkie za odpowiedź
Róża |
|
|
|
|
CH na przeciwko OPLA Centrum Handlowe Stalowa Wola
Adres: ul. Niezłomnych 70 Stalowa Wola |
|