|
|
|
Racja Andrzejek
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
CYTAT Pracę jako Handlowiec/Przedstawiciel biorę jako ostateczność. Może ktoś coś słyszał o przyjęciach gdzieś? jakieś firm produkcyjne? Alutec, ATS, Uniwhhels, Bagpak, Cellfast ? Nie sądzę, że mając aspirację pracy w formie produkcyjnej (z tego stwierdzenie - produkcyjna - wynika, że chcesz być prostym robolem, zapi(*&^%& w pyle), możesz być przedstawiciele handlowym. To zajęcie nie dla każdego. |
|
|
|
|
I przyszła prawić swoje morały i leczyć kompleksy... Nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz. Już Ci napisałem że Ty jesteś tak samo i robolem dla rządu czy dzisiejszego systemu zapieprzającym na czyjeś wakację lub furę. Nie rób z siebie wielkiego przedsiębiorcy bo gdyby nie Ci właśnie robole kiedyś i dziś to byś chyba w szałasie mieszkała który byś sobie postawiła więć trochę pokory proponuję bo życiowy parkiet jednak bywa śliski. Dzisiaj się łapie wszystkieg, to czego jest a nie jak 4 lata temu że można było przebierać w ofertach. A cóż to handlowiec znów jest taki wykształcony? co do wymagań to średnie wykształcenie i nic więcej nie jest potrzebne do takiej pracy. Lepiej pochwal się gdzie pracujesz lub czym zarządzasz bo na internecie można sobie różne bajki pisać.
|
|
|
|
|
CYTAT I przyszła prawić swoje morały i leczyć kompleksy... Nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz. Już Ci napisałem że Ty jesteś tak samo i robolem dla rządu czy dzisiejszego systemu zapieprzającym na czyjeś wakację lub furę. Nie rób z siebie wielkiego przedsiębiorcy bo gdyby nie Ci właśnie robole kiedyś i dziś to byś chyba w szałasie mieszkała który byś sobie postawiła więć trochę pokory proponuję bo życiowy parkiet jednak bywa śliski. Dzisiaj się łapie wszystkieg, to czego jest a nie jak 4 lata temu że można było przebierać w ofertach. A cóż to handlowiec znów jest taki wykształcony? co do wymagań to średnie wykształcenie i nic więcej nie jest potrzebne do takiej pracy. Lepiej pochwal się gdzie pracujesz lub czym zarządzasz bo na internecie można sobie różne bajki pisać. |
|
|
|
|
Nie pisałem już o wymogu prawa jazdy bo to oczywiste jeśli jesteś handlowcem. Chyba że jesteś kimś typu D2D to nie jest Ci ono potrzebne. Nie wszyscy wymagają doświadczenia a wręcz w wielu firmach jest ono mile widziane i na pewno to jest dodatkowy atut lecz nie jest niezbędny.
Ponawiam również pytanie: Może ktoś coś słyszał o przyjęciach gdzieś? jakieś firm produkcyjne? Alutec, ATS, Uniwhhels, Bagpak, Cellfast ? |
|
|
|
|
Może wiadomo coś nowego w temacie zatrudnień?
|
|
|
|
|
W Alutecu są przyjęcia z tego co wiem. Najlepiej cv składać osobiście, bo można od razu pogadać, czegoś się dowiedzieć więcej.
|
|
|
|
|
A kogo tam szukają? jaki wydział? możesz na PW pisać jeśli tak wygodniej.
|
|
|
|
|
Nic nowego nie wiadomo w temacie ew. przyjęć gdziekolwiek?
|
|
|
|
|
Mam pytanie w czyimś imieniu bo chcę tej osobie pomóc.
Wie może ktoś czy w okolicy powstają jakieś nowe zakłady przemysłu spożywczego, bądź przeprowadzany jest jakiś nabór do istniejących? Mgr inż. technologii żywności szuka pracy w zawodzie. Po rozesłaniu CV do okolicznych zakładów nie ma wolnych miejsc a nawet odpowiedzi. Osoba ta obecnie pracuje ale nie w zawodzie i zależy jej na zmianie pracy w wyuczonym kierunku. Nie musi to być nie wiadomo co ale żeby było związane z żywnością i dawało sznsę na jakiś rozwój. Byłbym wdzięczny za jakieś informacje. |
|