NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
1 2 »
Zatrudnienie,
ff
Wysłany: 26 Gru 2011r. 11:28  
Witam. Czy ktoś posiada wiedzę na temat jakichkolwiek zatrudnień które są lub mają być prowadzone od stycznia w firmach produkcyjnych lub dowolnych zakładach w charakterze pracownika fizycznego, kierowcy ?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Gru 2011r. 11:28  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Gru 2011r. 11:34  
Tez podpinam sie do tego pytaniaumiech Czy wiadomo dodatkowo cos o pracy na studenta zaocznego umiech bo jestem studentem zaocznym i bardzo ciezko znalesc prace.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Gru 2011r. 11:38  
Może właśnie ktoś pracuje w takim zakładzie lub firmie. Może ma znajomego i coś wie na temat przyjęć. W tym celu założyłem ten temat bo dziś bez znajomości niestety wiele nie załatwisz :/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Gru 2011r. 11:41  
Szkoda, że się konkurs skończył bo by Wam Jersey napisał, że zna kogoś, kto zna kogoś innego, który być może zna jeszcze kogoś kto się orientuje w temacie. I jak wróci z pracy to się zapyta, a jak coś będzie wiedział to wyśle wiadomość na PW.
P.S.
wyszło 100 znaków?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Gru 2011r. 12:48  
Witam

Mi cos sie obilo o uszy ze podobno od nowego roku maja byc przyjeca na lakiernie do uniwheeals czy tam stalsmithu.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 26 Gru 2011r. 17:23  
Nie chcę się wtrącać ale pytanie - czym Cię obraził ? Bo ja to zrozumiałam ,że chodzi o radę - bo fakt co z tego ,że ktoś coś umie i wie a potem chodzi po robocie i się kręci jak smród w d bo ogólnie dokłanie kwalifikacje były ale się trochę zapomniało chęci brakło lub robi co innego niż Ty chciałbyś bądź nie do końca wie co ma robić i po to są szkolenia itd Jak ktoś chce robota to go kupuje a pracownik i to w zespole się musi dotrzeć zresztą nie było mnie tu .Pozdrawiam

na marginesie... nie trzeba zakładu przenosić tylko wysłać najlepiej kogoś kto długo u ciebie robi i brakuje mu jednego kwitka ,żeby awansować a szkolenie np.trwa 3dni (częściowo mógłbyś np.dołożyć chętnemu na to coś grosza lub opłacić) .... ja się znam i w takich branżach pracowałam a jednak widzisz - zawołasz kwitek z kursu nie mam ale zaświadczenie od innych pracodawców,że kumam temat i opinię owszem .....

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Gru 2011r. 22:08  
@cor77
CYTAT

Potraktuj poważnie inne tematy. Jestem właścicielem jeszcze innej firmy produkującej żywność na rynki nie tylko UE. Jeżeli ktoś poważnie pyta o prace a ja potrzebuje wykwalifikowanych pracowników w kierunkach jakie na tym terenie są rzadkością to co mam zrobić? Przenieść produkcje do Olsztyna bo tam jest Uniwersytet Warmińsko Mazurski i kształci technologów żywności a lokalny rynek?

Mała rada odnośnie tego co masz zrobić. A raczej czego nie powinieneś robić.
Nie narzekaj że w Stalowej ciężko o doświadczonego technologa żywności, pracownika administracyjnego z biegłym angielskim i znajomością zagadnień HACCAP czy inżyniera produkcji lotnictwa w temacie założonym przez gościa który pyta o pracę fizyczną/kierowcy. To nie ma sensu.

A tak w temacie to użytkownik metan chyba jako jedyny napisał coś sensownego w tym wątku. Uniwheels czy też Stalshmidt kończy budowę nowej hali na Grabskiego, całkiem sporej, na pewno będą potrzebowali dużo nowych pracowników.

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Gru 2011r. 22:51  
Heh a wg. mnie to kto jakiej pracy szuka wcale nie odzwierciedla tego po jakiej jest szkole z jakim wykształceniem. Dziś ludzie chwytają się jakiejkolwiek pracy a nie jeden fachowiec i robotny gość zarabia więcej od nie jednego wykształciucha. W tym roku bezrobotnych absolwentów studiów jest ok 250 tys. I nie jednemu mądrali który by chciał za biurkiem kokosy zarabiać życzę żeby poznał fizyczną robotę i własnymi rękoma do czegoś doszedł. Pracowałem w Alutecu na wydziale oczyszczalni i tam poznałem dopiero co to znaczy prawdziwa robota z 4 kilowym boshem w ręce przez 8 godzin. A tak serio to nie rozmywajmy już tematu. Dobrze żę coś w Stalowej się dzieje, są otwierane nowe hale co zaowocuje na pewno przyjęciem sporej ilości osób. Podanie do Uniwheelsa już złożyłem w przed świętami i teraz czekam bo przyjęcia gdziekolwiek zaczynają się tak naprawdę od stycznia czy tam lutego.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 27 Gru 2011r. 00:23  
CYTAT
Witaj Anulka
......

Co do kursu. Tu nie chodzi o kwitek tylko o wiedzę nabyta podczas 5 letnich studiów. Tak masz racje można odbyć kursy audytorskie, ale niestety do certyfikacji wymienionych systemów one nie wystarczają.

- powiem tak... studia 5 lat, niczego mi nie wniosły w tym co robię, chociaż sa kierunkowe. Praktyka to raz, a dwa najwięcej dały mi kilku dniowe kursy wyjazdowe. To tam nie tylko od prowadzących, ale od osób takich jak ja dowiedziałem się co i jak upiec, by "ciasto wyrosło bardziej wydajne".
Jeśli masz fajna kadrę i pracowników, warto ich wysłac na taki kilku dniowy kurs. Polecam

pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2011r. 18:12  
A możecie mi może coś powiedzieć o pracy w firmie "Batista" z odziałem w Nisku? Jest to praca w charakterze magazyniera-kierowcy ale bardziej magazyniera. Praca 2 tygodnie na nockach a potem tydzień na pierwszej zmianie. Wynagrodzenie podobno 1500zł. Pracował ktoś lub coś ktoś wie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sty 2012r. 22:45  
Gorzyce FM

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sty 2012r. 23:07  
A można coś konkretniej? CV już wysłałem drogą e-mail.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sty 2012r. 23:19  
konkretów to już musisz się na miejscu dowiedzieć...
złóż papiery do tego biura-agencji co pośredniczy w zatrudnieniu bo (z całą życzliwością) nie sądzę by Cię przyjęli do Federala..
mój chłopak tam pracuje i mówił, że właśnie znów zaczęły się przyjęcia/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sty 2012r. 23:43  
Na federal przyjeli juz ok 30 osob takze nie wiem czy dalej bedaumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sty 2012r. 07:57  
Jaiego biura-agencji? można jakieś namiera na tą agencję?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sty 2012r. 09:18  
Cor77 wysłałem Ci wiadomość na PW. Pilne!!!

"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sty 2012r. 12:07  
Pracowałam w "Batista" oddział w Nisku. Była duża rotacja wśród pracowników na stanowiskach magazynier- kierowca i przedstawiciel handlowy.W sklepach społem w Stalowej nie ma już wędlin, mięsa z firmy BATISTA.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sty 2012r. 20:53  
A orientujesz się może dlaczego była ta rotacja? nie odpowiedni pracownicy? nagminny mobbing czy ludzie po prostu nie wyrabiali w magazynie? a może dopadł tzw kryzys i standardowa gadka szefa że nie ma pieniędzy? bo widzę że ogłoszenie na to stanowisko znów się pojawiło.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sty 2012r. 21:33  
proszę;)
'IPS' tel.:508 040 353

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sty 2012r. 08:36  
Praca fizyczna. CV proszę zanosić do sklepu "Uniwers" przejcie podziemne koło Brazylijki. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania to proszę zadawać, postaram się na bieżąco odpowiadać umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sty 2012r. 08:57  
CYTAT
A orientujesz się może dlaczego była ta rotacja? nie odpowiedni pracownicy? nagminny mobbing czy ludzie po prostu nie wyrabiali w magazynie? a może dopadł tzw kryzys i standardowa gadka szefa że nie ma pieniędzy? bo widzę że ogłoszenie na to stanowisko znów się pojawiło.

Pracowalem tam jakis czas temu w sumie wytrzymalem miesiac czasu i sie zwolnilem. Jesli dalej jest ten niby kierownik umiech to zycze wam powodzenia (aha pasowalo by mu pojsc do dentysty ), brak organizacji , a pracowalem jako ph i nie polecam szkoda nerwów. Pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sty 2012r. 10:59  
A na czym ta praca polega?

\"Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady\"
Prywatna wiadomość 

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
ff
Wysłany: 10 Sty 2012r. 00:06  
hej,a macie jakąś ofertę dla kobiet ? Pytam poważnie,bo od jakiegoś czasu szukam pracy i nicneutralny
jak coś,to proszę o informacje na e-maila: hopka16_(at)_wp.pl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2012r. 22:42  
Pracę jako Handlowiec/Przedstawiciel biorę jako ostateczność. Może ktoś coś słyszał o przyjęciach gdzieś? jakieś firm produkcyjne? Alutec, ATS, Uniwhhels, Bagpak, Cellfast ?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 19 Sty 2012r. 07:18  
CYTAT

Pracowalem tam jakis czas temu w sumie wytrzymalem miesiac czasu i sie zwolnilem. Jesli dalej jest ten niby kierownik umiech to zycze wam powodzenia (aha pasowalo by mu pojsc do dentysty ), brak organizacji , a pracowalem jako ph i nie polecam szkoda nerwów. Pozdrawiam

Praca PH jest wbrew pozorom bardzo wymagająca. Z reguły PH sam sobie musi zorganizować czas no i sprzedawać bo z tego jest rozliczany. PH nie dostaje pieniędzy za siedzenie no chyba że z tego siedzenia ma sprzedaż. Tak czy inaczej większości wydaje się, że to jest lajcik. Komórka, furka i do przodu. Przychodzi koniec miesiąca, rozliczenie i zaczyna się narzekanie na szefa, że się przy....la. A żaden szef się nie czepia dobrego sprzedawcy czy PH. Bo ten jak jest dobry to przynosi kasę do firmy.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »