|
|
|
pytanie co z maluchem na feriach mój maluch uczęszcza do klubu malucha tęczowe misie na okulickiego i tam nie ma problemu z feriami ale kilku rodziców ,znajomych ma problem bo nie ma z kim zostawić dziecka w tym czasie podobno tam można zostawić dziecko na godziny bądź na karnet, a może ktoś jeszcze wie gdzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie ma to jak wyrobić się w jednym zdaniu
Tyle, że nie do końca zrozumiale się wyrażasz. Pytasz co z maluchem w czasie ferii. Odpowiadasz, że nie masz z tym problemu. Pytasz co z rodzicami, którzy mają problem z dzieckiem w ferie. Odpowiadasz, że mogą zostawić na Okulickiego. Więc w czym problem ? |
|
|
|
|
Czegos nie zarozumiał.
Jest reklama?? Jest i spokój "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Nie ma to jak wyrobić się w jednym zdaniu w sumie masz rację , sam sobie odpowiedziałem, chodziło mi oto gdzie jeszcze można dziecko pozostawić na feriach , może ktoś jeszcze wie
Tyle, że nie do końca zrozumiale się wyrażasz. Pytasz co z maluchem w czasie ferii. Odpowiadasz, że nie masz z tym problemu. Pytasz co z rodzicami, którzy mają problem z dzieckiem w ferie. Odpowiadasz, że mogą zostawić na Okulickiego. Więc w czym problem ? |
|