|
|
|
Mnie jest z tym dobrze....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a mi średnio, raz dobrze, raz źle. Jednak wolałabym to zmienić.
|
|
|
|
|
Czyżby temat dla desperatów?
:) |
|
|
|
|
to zalezy co jest dla Ciebie desperacją
|
|
|
|
|
hmm.. np szukanie swojej drugiej połówki (nie mam tu na myśli butelki) na tym forum.
|
|
|
|
Fascynujący temat............
I co on wnosi? |
|
|
|
|
CYTAT hmm.. np szukanie swojej drugiej połówki (nie mam tu na myśli butelki) na tym forum. ziom przecie Ty w kazdym "matrymonialnym" temacie jestes :p iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT ziom przecie Ty w kazdym \"matrymonialnym\" temacie jestes :p oby sie ten temat ciekawie rozwinal Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Jak widać nie tylko mnie można spotkać w takich tematach bo ciebie też.
|
|
|
|
CYTAT Jak widać nie tylko mnie można spotkać w takich tematach bo ciebie też. ano mozna :] tylko ze ja nie udaje ze temat mnie nie interesuje^^, jestem spragniony milosci prawie jak w zakochanym kundlu, jestem niesmialy i licze ze cos wyklikam :] szkoda tylko ze cos z dziewczynami jest nie tak, bo ani telefonu ani nawet glupiego zdjecia topless jeszcze nie dostalem ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Też szukam.. ale jakoś efektów nie widać moich poszukiwań
|
|
|
|
CYTAT Też szukam.. ale jakoś efektów nie widać moich poszukiwań ty bidulo moja ty ;]rozumiem ze bez walki bedzie^^, to jakbys dostal jakies cycki na pw to podeslij :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Rodzice mnie nauczyli by się dzielić i pomagać ubogim nie tylko w sensie materialnym ale też umysłowym więc jeśli dostanę jakieś "cycki" na PW to dam ci znać i podzielę się z tobą tym jakże zacnym widokiem który dla ciebie może być czymś nowym
|
|
|
|
Znam takie dziewczyny co wychodziły za mąż z pierwszym lepszym bo wszystkie koleżanki już mają mężów
PS: Razem a jednak osobno Najważniejsze to znać swoją wartość i nie ulegać presji otoczenia i łamać stereotypy. Przeciętne polskie młode małżeństwo: awantury, brak szmalu, brak pracy, i w pokoju u mamusi |
|
|
|
|
Stefan tak lepiej^^ btw naprawde masz na imie Stefan? bo tu moze byc problem, napisz jeszcze ze ksywka to jastkowicki byk to calkiem kaplica ;] btw temat konkursowy wypelnij :]
a do tematu Aja jak Ci dobrze to w jakim celu temat zalozylas? ;p zeby ktos samotny, ewentualnie po przejsciach, utwierdzil w przekonaniu ze samemu jest lepiej?;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Wiele razy już pisałem jak mam na imię.
O twoje nawet nie pytam bo mnie to g. obchodzi szczerze mówiąc :) |
|
|
|
|
stefek myslalem ze sie nie zepniesz :]
pokoj ;p nie mozna w sylwestra i nowy rok bo caly przyszly taki bedzie, pozdro iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
wlazły dwa koguty i się kłócą Najlepszy dowód że lepiej być samemu, zero szans na kłótnię więc przynajmniej spokój w domu
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Nie lubię po prostu głupich docinek!
A co do nowego roku to owszem mam nadzieję, że chociaż odrobinę będzie lepszy niż ten. Pozdrawiam. :) |
|
|
|
|
CYTAT wlazły dwa koguty i się kłócą Najlepszy dowód że lepiej być samemu, zero szans na kłótnię więc przynajmniej spokój w domu i wszycho w temacie |
|
|
|
|
Szukałem dla siebie idealnej kobiety.
Kiedy ją znalazłem,okazało się że ona szuka idealnego mężczyzny. Na świecie jest 7 mld.ludzi.Niech będzie,że co do płci są podzieleni pół na pół.Czyli szukasz wśród ok.3,5 mld.Zostań więc biseksualistą! Bo jeśli uznasz,że w miłości nie liczy się płeć a uczucie,swoje szanse podwoisz. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
w byciu samej najgorzej mnie wkurza to że jak mam ochote wyjsc na piwo to niema z kim
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
No fakt... to jest problem...
No, panna, z takim poważnym problemem to Ty lepiej chajtnij się jak najszybciej może w budce z piwem od razu życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
i wez wyraz swoje zdanie to ci zaraz łate przyszyja
|
|
|
|
|
to ja sie umówie z Toba na browca, nawet koszty pokryje
|