|
|
|
CYTAT Padła propozycja nastepnego terminu na Sobote chetni ? Czas się znajdzie,chęci też pozostaje wybór miejsca. Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
CYTAT Zakopane, bracie może \"opad \" jakiś będzie??? zakopane to ssie z deka ;] w kazdym myslalem ze moze gdzies blizej cos spadlo :] i narciarek to nie lubie, deske zapodaj ;D iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jakieś propozycje?
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
ifeel co masz do narciarek, czyżby jakaś cię przejechała?
|
|
|
|
CYTAT ifeel co masz do narciarek, czyżby jakaś cię przejechała? no jak mozna na patykach jezdzic ? poza tym sa mniej spontaniczne niz deskarki ^^ i patrza czy na nie ktos patrzy ]:-> iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT no jak mozna na patykach jezdzic ? poza tym sa mniej spontaniczne niz deskarki ^^ i patrza czy na nie ktos patrzy ]:-> Wyczerpująca odpowiedź,szczególnie podobała mi się ta jazda na patykach. Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
CYTAT Jakieś propozycje? Byle nie Biesiada |
|
|
|
|
Czyli lubisz, jak się za tobą kobiety oglądają Za ciasteczkiem to się każda oglądnie, no chyba,że ma inną orientację.
|
|
|
|
|
CYTAT Czyli lubisz, jak się za tobą kobiety oglądają Za ciasteczkiem to się każda oglądnie, no chyba,że ma inną orientację. Trzymaj się tematu |
|
|
|
|
CYTAT Byle nie Biesiada Nie wnikam dlaczego A tak poważnie masz jakąś swoją propozycję? Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Byle nie Biesiada Nie wnikam dlaczego A tak poważnie masz jakąś swoją propozycję? Powiem ci dlaczego nie biesiada byle jaka obsługa po prostu i nie swieze piwo |
|
|
|
|
Do soboty sporo czasu coś sie wymyśli.
|
|
|
|
CYTAT Czyli lubisz, jak się za tobą kobiety oglądają Za ciasteczkiem to się każda oglądnie, no chyba,że ma inną orientację. nie nie ^^ ja twierdze ze to narciarki chca aby sie za nimi ogladac ;] deskarze i deskarki zyja wlasnym zyciem :p a jak narciarki chca to niech mnie ogladaja :p billa ?;] ale ja nie powinienem proponowac bo nie wiem czy bede :p iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Tabaza, zagrzmiałaś jak zarząd
Już się trzymam :d |
|
|
|
|
CYTAT Tabaza, zagrzmiałaś jak zarząd Już się trzymam :d ktos porzadek musi trzymac choc nie jestem z zarządu |
|
|
|
|
Yogi nie przespisz ?
|
|
|
|
|
Tabaza postaram się, no chyba że misie cierpią na podobną dolegliwość jak drogowcy
|
|
|
|
CYTAT Tabaza postaram się, no chyba że misie cierpią na podobną dolegliwość jak drogowcy No fakt zima moze ich zaskoczyc |
|
|
|
|
To tak ,wiadomo że sobota a teraz jeszcze pozostał wybór miejsca.
|
|
|
|
CYTAT To tak ,wiadomo że sobota a teraz jeszcze pozostał wybór miejsca. Miejsce sie znajdzie ,piszcie na pw |
|
|
|
|
Madzik wrócił
I oczywiście piszę się na sobote, jak będą ludzie z wczoraj to 100% I tak jak ifeel jestem za billą, ale tam specyficzny klimat więc pewnie i tak padnie na inny lokal. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
jak bedzie piwko i jedzonko to tez sie pofatyguje
non serviam |
|
|
|
|
Tak sobie Was czytam i czytam i coraz bardziej nabieram ochoty, by również się pojawić. Mam nadzieję, że jak by co to jeszcze się zmieszczę?
A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
CYTAT Tak sobie Was czytam i czytam i coraz bardziej nabieram ochoty, by również się pojawić. Mam nadzieję, że jak by co to jeszcze się zmieszczę? na kolanie moze byc ?;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood a na drugie jest juz rezerwacja?
non serviam |
|