|
|
|
przyjdz z dziewczyna i jej odstapie ;-)
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
wezme dwie
non serviam |
|
|
|
|
to jedna ja druga luk a ty se gdzies ogarniesz ;]
|
|
|
|
CYTAT [cytat]na kolanie moze byc ?;] Może. Byle nie Twoim! A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
ifeelgood to rezerwuj stolik z piwem i wez swoje kobiety
non serviam |
|
|
|
|
CYTAT Może. Byle nie Twoim! a dlaczego to tak ? sammael kolege ci zaprosze ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
kolegow tylko masz?
non serviam |
|
|
|
|
CYTAT kolegow tylko masz? a myslisz ze dlaczego tak intensywnie sie tu udzielam ?;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jak coś to moje kolana jeszcze wolne
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
CYTAT Jak coś to moje kolana jeszcze wolne Uff... Czyli nie będę skazany na ifeelgood'a? Bo siedząc na jego kolanach to ja raczej bym się "feel" niezbyt "good" A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
CYTAT Uff... Czyli nie będę skazany na ifeelgood\'a? Bo siedząc na jego kolanach to ja raczej bym się \"feel\" niezbyt \"good\" ojoj kolego tu zaszlo straszne nieporozumienie ^^ nie bylo tematu ]:-> iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Najlepiej się człowiek czuje w towarzystwie kogoś ładnego,kulturalnego,inteligetnego ect.Po prostu na swoim poziomie.
Po co szukać kiedy taki ktoś jest"pod ręką". No więc-"lustereczko powiedz przecie ,kto jest taki na tym świecie"... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Najlepiej się człowiek czuje w towarzystwie kogoś ładnego,kulturalnego,inteligetnego ect.Po prostu na swoim poziomie. Po co szukać kiedy taki ktoś jest\"pod ręką\". No więc-\"lustereczko powiedz przecie ,kto jest taki na tym świecie\"... Jusek kogo miales na mysli siebie ? |
|
|
|
|
a może Antidotum ?? to nowy pub ( tam gdzie kiedyś London pub)
skoro z Biesiady Was wyrzucili pijaki hahahaha |
|
|
|
|
Kto kogo wyrzucił z Biesiady ?
|
|
|
|
|
Pijaki? Pff. Było spokojnie, kulturalnie, przy coca-coli
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
CYTAT a może Antidotum ?? to nowy pub ( tam gdzie kiedyś London pub) skoro z Biesiady Was wyrzucili pijaki hahahaha Od razu pijaki Podpadziocha zaliczona |
|
|
|
|
hahhah przecież się śmiałam to był żart :-)
|
|
|
|
|
CYTAT hahhah przecież się śmiałam to był żart :-) to trza uwazac sztywne towarzystwo ^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
I wszystko co się pisze może zostać użyte przeciwko tobie.
:) |
|
|
|
|
Jakos nie przypadł ten zart nikomu do gustu
|
|
|
|
|
tylko mnie wyrzucili ;] nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora ;]
|
|
|
|
Takie wypowiedzi swiadcza o poziomie inteligencji ,wiec raczej z zaproszenia nie skorzystasz
|
|
|
|
|
CYTAT Takie wypowiedzi swiadcza o poziomie inteligencji ,wiec raczej z zaproszenia nie skorzystasz tabaza moze do takiego cymbala jak ja bedzie pasowala?;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Pokój ludzie, przynoszę Wam pokój
Żart wynikał pewnie z tych bzdur, które pisał wcześniej ifeel. Nie ma się co spinać, wiadomo, nie na miejscu takie wyzywanie od pijaków, ale każdy wie jak jest i to najważniejsze ;) ifeel a Ty najbardziej sztywny z całego tego towarzystwa, cymbale. Stefek przyjdziesz? Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|