|
|
|
Witam- W dniu dzisiejszm około godz. 19,00 widziałem na tle nieba przmieszczający się obiekt, który świecił światłem barwy pomarańczowej. To "COŚ"leciało w kierunku północno- wschodnim raczej niezbyt wysoko bo podstawa chmur z powodu zachmurzenia jest niska a światełko było wyrażne.Czy ktoś może również zaobserwował to zjawisko i na ten temat coś napisze na forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie martw się- to nie ufo ;p To zapewne lampion szczęścia, których wczoraj a właściwie to już dzisiaj bo po północy widziałam co najmniej kilkanaście
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
haha wiedzialam, ze ktos bedzie myslal ze to ufo widzac te chinskie lampiony hehe
|
|
|
|
|
widziałem to coś w sylwestra o północy,przelatywało nad Rozwadowem w stronę Stalowej W.
|
|
|
|
|
LAMPIONY SZCZĘŚCIA - ZWYKLE TERAZ PUSZCZANE W DZIEŃ ŚLUBU LUB JAKIEŚ OKAZJE..
|
|
|
|
|
Może to jakiś sputnik z Łajką
Ale mi w tym nowym roku humor dopisuje. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Przepraszam to ja ,to wszystko moja wina - przypadkiem lecąc na miotle na nocny patrol włączyłam długie światła ...... przepraszam
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Sam się kiedyś nabrałem na lampiona. Moja żona miała ze mnie niezły ubaw.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT widziałem to coś w sylwestra o północy,przelatywało nad Rozwadowem w stronę Stalowej W. tez widziałem to wlasnie w rozwadowie::::: |
|