NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
1 2 3 4 »
Czemu ludzie stają się Grubasami?, No czemu?
ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 13:11  
Dlaczego kobiety są Grubasami? Przecież to takie nie apetyczne...

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 13:11  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 13:24  
CYTAT

Może dlatego ,że dużo jedzą?smiech2
W takiej Somalii jakoś nie ma grubasów.Ciekawe dlaczego?
Śpieszmy się kochać kobiety,bo tak szybko....tyją.potluczony

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 13:26  
No właśnie, jeszcze nikt nie przytył z czego innego jak z nadmiaru żarcia.

A czy gruby mężczyzna jest apetyczny? Spytajcie kobiet.

Co złego to cukier!!!

"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 13:38  
potluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 13:59  
Dlaczego faceci są grubasami, zaniedbanymi i obrzydliwymi? chytry

Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 14:04  
CYTAT
Dlaczego faceci są grubasami, zaniedbanymi i obrzydliwymi?

to nie tak szlo ;]
dlaczego kobiety sie maluja i perfumuja?
bo sa brzydkie i smierdza ;]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 14:09  
CYTAT

Zeby pasować jako para do spasionych kobiet, z wylewającym się między portkami a bluzką sadłem ?chytry

życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 14:10  
Dlaczego?
I co jest tego przyczyną?!
Odpowiadam:
złe proporcje między białkiem , tłuszczem , a węglowodanami są naczelną przyczyną otyłości.
Temat - rzeka w innym wątku i to w tym dziale.
(tłuszczem się najadasz , resztą się napychaszumiech

xxl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 14:29  
CYTAT

to nie tak szlo ;]
dlaczego kobiety sie maluja i perfumuja?
bo sa brzydkie i smierdza ;]

Przynajmniej dla kobiet jest jeszcze jakiś ratunek, bo faceci są już straceni.

ludek no i widzisz, wszyscy do siebie pasują smiech2 Grubi zaniedbani, obrzydliwi faceci i grube śmierdzące i brzydkie kobiety smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 14:38  
CYTAT

ludek no i widzisz, wszyscy do siebie pasują smiech2 Grubi zaniedbani, obrzydliwi faceci i grube śmierdzące i brzydkie kobiety smiech2

No OK, a może mi powiesz jeszcze, dlaczego te tłuste maszkarony starają się jak najbardziej uwydatnić to swoje sadło ? nie wiem Przecież nawet najgrubsza kobitka jak się odpowiednio ubierze to wygląda OK, ale załamać się można jak się idzie za takim baleronem , gdzie nie dość że ta "dolna" dupa, jest wielka jak szafa, to jeszcze ściśnięta paskiem jak baleron żeby to co wystaje i wygląda jak ta "górna" dupa zwisająca z portek, była 3 razy większa. Zwykle jeszcze rów na wierzchu sciana aż mnie korciło kiedyś pstryknąć taką fleję i wrzucić fote na forum jak była dyskusja w podobnym temacie chytry

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 14:38  
yin i yang jest wszedzie nawet w naszych sadlach i pocie :] pasujemy do siebie jak kolko do krzyzyka?!, przeciez tu cale piekno^^

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 14:44  
Nie mam nic do grubasów ale jak ktoś robi wszystko, żeby jego bebech wyłaził ze spodni na wierzch w celach pokazowych to faktycznie jest to niesmaczne.

A przecież wystarczy spojrzeć na Dorotę Wellman, która chudzinka nie jest a potrafi zadbać o swój wygląd lepiej niż nie jeden/na "idealny/a".

"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 14:53  
CYTAT

No OK, a może mi powiesz jeszcze, dlaczego te tłuste maszkarony starają się jak najbardziej uwydatnić to swoje sadło ? nie wiem Przecież nawet najgrubsza kobitka jak się odpowiednio ubierze to wygląda OK, ale załamać się można jak się idzie za takim baleronem , gdzie nie dość że ta \"dolna\" dupa, jest wielka jak szafa, to jeszcze ściśnięta paskiem jak baleron żeby to co wystaje i wygląda jak ta \"górna\" dupa zwisająca z portek, była 3 razy większa. Zwykle jeszcze rów na wierzchu sciana aż mnie korciło kiedyś pstryknąć taką fleję i wrzucić fote na forum jak była dyskusja w podobnym temacie chytry

Aj przykro mi, ale na to nie umiem odpowiedzieć, bo sama nie mam pojęcia jak to się dzieje. Nie wiem, może takie osoby nie patrzą w lustro przy kupnie ubrania i ubieraniu się? Może mimo przybrania na wadze nadal kupują ciuchy w starym rozmiarze? A może im się podoba swoje ciało i nie mają sobie nic do zarzucenia? I chcą żeby cały świat podziwiał ich piękno ^^

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 14:57  
CYTAT
Aj przykro mi, ale na to nie umiem odpowiedzieć, bo sama nie mam pojęcia jak to się dzieje. Nie wiem, może takie osoby nie patrzą w lustro przy kupnie ubrania i ubieraniu się? Może mimo przybrania na wadze nadal kupują ciuchy w starym rozmiarze? A może im się podoba swoje ciało i nie mają sobie nic do zarzucenia? I chcą żeby cały świat podziwiał ich piękno ^^

Gdyby im się podobało ciało, to pozostawili by je w naturalnym kształcie a nie tworzyli z niego oponek, co ja gadam, sciana opon, i baleronów nie wiem

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 15:10  
CYTAT

Niektórzy nie mają mózgu, a to chyba znacznie gorsze ;-), w każdym razie nie przeginajmy w temacie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 15:34  
CYTAT
CYTAT

Zeby pasować jako para do spasionych kobiet, z wylewającym się między portkami a bluzką sadłem ?chytry

Komentarz ok
Źle dobrany zestaw ćwiczeń i zamiast kaloryfera wychodzi bojler.
Nie ma grubych facetów.Są tylko szczupli meżczyźni ,ukrywający starannie swój wygląd pod warstwą tłuszczyku.potluczony

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 15:40  
Zabawne, że nikt nie pisze o tym, że otyłość szkodzi zdrowiu tylko o ciuszkach, tyłku, baleronach. A mówią, że baby to plotkary. Kojarzy mi się to z frustratami którzy mają chrapkę na ładne babki, ale mogą mieć tylko średnie lub niezbyt piękne więc na siłę próbują je zmieniać a i przy okazji wylać trochę daremnych żali. To tylko teoria, nie wiem, nie wydaje mi się, żeby normalny facet z poukładanym zyciem z fajna babką zaprzątał sobie głowę takimi bzdetami, zwyczajnie zajmowałby się swoją kobietą. Dziękuję za ten badziewiasty temat, juz przypomniałam sobie czemu coraz rzadziej piszę na forum. smiech2 DNO.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 15:40  
CYTAT

Komentarz ok
Źle dobrany zestaw ćwiczeń i zamiast kaloryfera wychodzi bojler.
Nie ma grubych facetów.Są tylko szczupli meżczyźni ,ukrywający starannie swój wygląd pod warstwą tłuszczyku.potluczony

Mistrzowie kamuflażu good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 15:45  
Ale nie musimy się malować,szpachlować pudrami ,o kładzeniu tapety i wymianie tapicerki nie wspomnę.Wiele z pań nim wyjdzie z domu przechodzi swoisty"remont kapitalny"...Brakuje tylko klepania nadwozia.
Nam wybaczy się każdy defekt urody.potluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 16:20  
CYTAT
Wiele z pań nim wyjdzie z domu przechodzi swoisty\"remont kapitalny\"...Brakuje tylko klepania nadwozia.

Jusek,
Najważniejsze, że to my dbamy o to aby miały one regularnie klepane podwozie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 16:33  
"Podwozie" Lucky jest też ważne...na resztę narzuci się plandekę.Czasami wystarczy wyłączyć światło.
Grubaski narażone są np.na to,że leżąc na plaży,znajdzie się grupa harcerzy,którzy będą chcieli takiego wyrzuconego na brzeg humbaka zepchnać do morza...potluczony
No a przypadku faceta niebezpieczna jest mażdżyca powodowana otyłością.
To taka miażdżyca ,kiedy to brzuch miażdży"klejnoty".zarumieniony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 16:40  
Może jestem dziwna ale mnie nie obchodzi jak ludzie wyglądają i czy dobrze mają ciuch dobrany. W końcu nie zamierzam z nimi żyć to co mi do tego? Nie lubię tylko jeśli ktoś się nie myje i zwyczajnie śmierdzi. O dziwo, dużo śmierdzieli to osoby o normalnej wadze.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 17:01  
CYTAT
\"Podwozie\" Lucky jest też ważne...na resztę narzuci się plandekę.Czasami wystarczy wyłączyć światło.
Grubaski narażone są np.na to,że leżąc na plaży,znajdzie się grupa harcerzy,którzy będą chcieli takiego wyrzuconego na brzeg humbaka zepchnać do morza...potluczony
No a przypadku faceta niebezpieczna jest mażdżyca powodowana otyłością.
To taka miażdżyca ,kiedy to brzuch miażdży\"klejnoty\".zarumieniony

good dobrze to okresliłeś, aż się popłakałem ze śmiechu...hahaha

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 17:02  
kolego, ogólny temat jest, niektórzy potrafią żartować - Ty widać nie, nie rób wycieczek w kierunku konkretnych osób, to trochę żenujące

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 17:06  
Może nie podchodzą jej tematy ze względu na swoją tusze okcool girl

Prywatna wiadomość 

1 2 3 4 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »