|
|
|
CYTAT Może jestem dziwna ale mnie nie obchodzi jak ludzie wyglądają i czy dobrze mają ciuch dobrany. W końcu nie zamierzam z nimi żyć to co mi do tego? Nie lubię tylko jeśli ktoś się nie myje i zwyczajnie śmierdzi. O dziwo, dużo śmierdzieli to osoby o normalnej wadze. Przesadna otyłość utrudnia życie np współpasażerom komunikacji publicznej kiedy grubas zajmuje 1,5 miejsca. Na szczęście u nas jeszcze nie ma takiej tragedii jak w USA czy UK, tam to zdarzają się sytuacje typu samolot nie mógł oderwać się od ziemi bo za dużo grubasów na pokładzie XD *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Praca siedząca, jedzienie fastów zapijanie napojami gazowanymi albo piwkiem ale głównie to brak ruchu. Wystarczy 2-3 razy w tygodniu jakas siłownia/fitnes/bieganie/rower lub zwykły spacer z innym grubaskiem i problem zniknie.
(*_*) |
|
|
|
|
CYTAT Może nie podchodzą jej tematy ze względu na swoją tusze ksywka po chooyu dobrze dobrana ^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Nie podchodzą mi wszelkie prostackie tematy. Nie lubię jak ktoś jeżdzi po kimś i leczy swoje kompleksy. Wiedziałam, że takim prostym tekstem ktoś mi odpowie. Szczyt tFFUrczości, wleźć na forum, napisać, że grubi są be i w ogóle, pośmiać się z nich, rzucić jakimś dennym żarcikiem, odpisać komuś kto ma inne zdanie, że pewnie sam jest gruby i taka oto hehe "dyskusja". O moją wagę bym nie się martwiła tylko raczej o wasze IQ skoro nie potraficie sobie znaleźć innej rozrywki.
Otyłość, nadwaga to choroba. Szkodzi zdrowiu. To chyba logiczne i nikt raczej nie powie, że tak być powinno. Różne są przyczyny otyłości, u wielu osób zła dieta, obajadanie, u innych np. skutki uboczne chorób. Także weźcie sobie na wstrzymanie "esteci". Jak bardzo trzeba nie lubić ludzi żeby być aż tak nieczułym? |
|
|
|
|
Nie wrzucałabym wszystkich do jednego wora Jedni mają cukrzycę,inni h***we geny, kobiety dodatkowo rodzą dzieci, czasem co rok , a inni żrą jak świnie, nie ruszając kuperka sprzed kompa, czy TV.
Czym autor tematu kierował się zadając pytanie odnośnie kobiet,pomijając mężczyzn, którzy bardzo często mają trzeci stopień lustrzyc y? Nie będę się wypowiadała na temat niedoboru ubrań, często zaniżonego 5 rozmiarów, gdzie schaby wiszą tuż nad kolanem i z rowkiem na wierzchu, bo na samą mysl mam ochotę na haft krzyżykowy. Ostatnio jednak zauważyłam coraz więcej młodych dziewek nie mających poczucia odrobiny smaku i przyzwoitości ( nie każdy musi na to patrzeć) , ale, ale,ale... Ktoś tu zapomniał, o facetach upasionych, z wagą sporo ponad 100 kg, z obleśnym brzuszyskiem, bo każdy ptaszek ma swój daszek.... ... i z kłakami pod pachami, obklejonymi potem (tak,tak wielu nie goli pach,gdyż to urąga męskości ) Lato, koszulka na ramiączkach z wycieciami po pas, wystające kudły spod pach, kłaki w nosie i skarpetki do sandałów,pasek z komórką przy spodenkach, a w uchu zestaw głośnomówiący (24h/dobę) No litości, nie powiecie,że takich tworów mało w naszym mieście??? Od razu uprzedzam komentarze jakie mogą się pojawić:mój maż dba o siebie,a moja waga, dzieki ćwiczeniom i diecie o nazwie Mniej Żreć, jest adekwatna do wzrostu, wieku i dwójki dzieci. Rozm.38. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Mi nasuwa się tylko jedno ... dlaczego faceci bywają otyli ??
Każdy ptaszek ma swój daszek ... poważniej to raczej chodzi o tryb życia/praca Siedzisz w tej chwili przed kompem w jednej ręce myszka w drugiej batonik/piwo ?? no to nie dziw się że za jakiś czas dołączysz do otyłych "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT bo każdy ptaszek ma swój daszek.... nonsens - u dobrego gospodarza kon pod dachem stoi ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
feel, a o trzech stopniach lustrzycy słyszałeś?
|
|
|
|
|
na 3cim moznaby sie przejechac ;-)
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ano można by, np. z [nie]tęgą bezzębną
|
|
|
|
|
jeszcze pol biedy a jakby facet ?;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT jeszcze pol biedy a jakby facet ?;] rozbroiłeś mnie , niezłą masz fantazję Ps. niektórzy lubią w nocy ciepłe stopy zagrzane przez sierściucha |
|
|
|
|
ja chyba przestane zagladac^^ nonsens pobudzasz moja wyobraznie :]
teraz wyobrazilem sobie kilkanascie "siersciuchow" kazdy inny, a pewnie i tak bym nie trafil :] nie chce wiedziec bo sie zalamie :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood znowu piłeś? Zaraz zaczniesz znowu komuś miłość wyznawać
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
O, ruda się odezwała. Lubię rude, uważam że im bardziej daszek zardzewiały - tym w piwnicy wilgotniej
|
|
|
|
|
CYTAT O, ruda się odezwała. Lubię rude, uważam że im bardziej daszek zardzewiały - tym w piwnicy wilgotniej Żebym jeszcze faktycznie była ruda Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
CYTAT Praca siedząca, jedzienie fastów zapijanie napojami gazowanymi albo piwkiem ale głównie to brak ruchu. Wystarczy 2-3 razy w tygodniu jakas siłownia/fitnes/bieganie/rower lub zwykły spacer z innym grubaskiem i problem zniknie. |
|
|
|
|
CYTAT Ktoś tu zapomniał, o facetach upasionych, z wagą sporo ponad 100 kg, z obleśnym brzuszyskiem, bo każdy ptaszek ma swój daszek.... ... Z wagą sporo ponad 100 kg... No tak, ale jak ktoś ma ponad 190 cm wzrostu, to tych 100 kg nawet nie widać... Sam mam ponad 190 i "mały brzuch" (w porównaniu z tym co było jesienią zeszłego roku). Wystarczyło zmniejszyć racje żywieniowe, ograniczyć wszelkiego rodzaju batony i ruszyć się trochę z domu. Codziennie spaceruję po obwodnicy. Efekty już widać. 8 kg mniej w 3 miesiące. Bez większego wysiłku i "katowania organizmu". |
|
|
|
|
Ktoś tu się tłumaczy, ktoś sie poczuł dotknięty ,
Jadeit, przecież nie wrzuciłam wszystkich facetów do jednego worka, tak jak założyciel tematu, więc o co kaman??? Ja Ci odpukuję, a za pokutę 5 obwodnic biegusiem, często jeżdżę, to będę wypatrywać Luki dobre to z rdzą, już ktoś mi to kiedyś powiedział |
|
|
|
|
Nonsens, jak śmigasz obwodnicą to wbijaj do mnie na browara. Daleko nie masz...
|
|
|
|
|
CYTAT Nonsens, jak śmigasz obwodnicą to wbijaj do mnie na browara. Daleko nie masz... Luki, ale ja zasuwam wiecznie autkiem,to browar odpada Ale dzięki za zaproszenie , doceniam. Widzę ciągle takiego jegomościa w legginsach obcisłych, co wzdłuż obwodnicy po trawie biega, tam i z powrotem, tam i nazad i tak wciąż..., ale ma zdrowie, deszcz,nie deszcz,we mgle, skwar,śnieg,zawierucha, rano, wieczorem,w południe, ale nie w nocy (może dlatego,że w nocy to ja śpię?? ) Jadeit, to ty przypadkiem?? |
|
|
|
|
CYTAT ja chyba przestane zagladac^^ nonsens pobudzasz moja wyobraznie :] teraz wyobrazilem sobie kilkanascie \"siersciuchow\" kazdy inny, a pewnie i tak bym nie trafil :] nie chce wiedziec bo sie zalamie :] matkozcórką coś Ty sobie nawyobrażał????? Dobra nie mów, juz wiem |
|
|
|
|
CYTAT matkozcórką coś Ty sobie nawyobrażał????? Dobra nie mów, juz wiem Ok mowia podobno jestem swinia, ale ja nie mialem kosmatych^^ mysli, nonsens jak zobaczylem "" to zbladlem bo wyobraznia zglupiala :] te kobiety ^^ btw jak bedziesz widziala na obwodnicy bydle w szarym grubym bawelnianym dresie, to mozesz trabic, jak pajacyka zrobie to ja :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Więc jesteśmy umówieni na ustalony znak,sygnał.
Od dziś trąbię na nordic walking, chodziarzy,rolki,deskorolki,mohery,rowery,hulajnogi,RNI,LKR,bez wyjątku na biegaczy,pomijając inwalidów,dzieci i kobiety z wózkiem i...kobiety. Jest taka akcja "pajacyk", to będę na Ciebie klikać, czyt.trąbić z pożytkiem społecznym.... |
|
|
|
|
Znak, sygnał Przypomniał mi się Czarny Olek
|
|