|
![]() |
|
CYTAT Może jestem dziwna ale mnie nie obchodzi jak ludzie wyglądają i czy dobrze mają ciuch dobrany. W końcu nie zamierzam z nimi żyć to co mi do tego? Nie lubię tylko jeśli ktoś się nie myje i zwyczajnie śmierdzi. O dziwo, dużo śmierdzieli to osoby o normalnej wadze. Przesadna otyłość utrudnia życie np współpasażerom komunikacji publicznej kiedy grubas zajmuje 1,5 miejsca. Na szczęście u nas jeszcze nie ma takiej tragedii jak w USA czy UK, tam to zdarzają się sytuacje typu samolot nie mógł oderwać się od ziemi bo za dużo grubasów na pokładzie XD *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
![]() |
|
Praca siedząca, jedzienie fastów zapijanie napojami gazowanymi albo piwkiem ale głównie to brak ruchu. Wystarczy 2-3 razy w tygodniu jakas siłownia/fitnes/bieganie/rower lub zwykły spacer z innym grubaskiem i problem zniknie.
(*_*) |
|
|
![]() |
|
CYTAT Może nie podchodzą jej tematy ze względu na swoją tusze ![]() ![]() ksywka po chooyu dobrze dobrana ^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Nie podchodzą mi wszelkie prostackie tematy.
![]() ![]() Otyłość, nadwaga to choroba. Szkodzi zdrowiu. To chyba logiczne i nikt raczej nie powie, że tak być powinno. Różne są przyczyny otyłości, u wielu osób zła dieta, obajadanie, u innych np. skutki uboczne chorób. Także weźcie sobie na wstrzymanie "esteci". Jak bardzo trzeba nie lubić ludzi żeby być aż tak nieczułym? |
|
|
![]() |
|
Nie wrzucałabym wszystkich do jednego wora
![]() ![]() Czym autor tematu kierował się zadając pytanie odnośnie kobiet,pomijając mężczyzn, którzy bardzo często mają trzeci stopień lustrzyc y? ![]() Nie będę się wypowiadała na temat niedoboru ubrań, często zaniżonego 5 rozmiarów, gdzie schaby wiszą tuż nad kolanem i z rowkiem na wierzchu, bo na samą mysl mam ochotę na haft krzyżykowy. Ostatnio jednak zauważyłam coraz więcej młodych dziewek nie mających poczucia odrobiny smaku i przyzwoitości ( nie każdy musi na to patrzeć) , ale, ale,ale... Ktoś tu zapomniał, o facetach upasionych, z wagą sporo ponad 100 kg, z obleśnym brzuszyskiem, bo każdy ptaszek ma swój daszek.... ... i z kłakami pod pachami, obklejonymi potem (tak,tak wielu nie goli pach,gdyż to urąga męskości ![]() Lato, koszulka na ramiączkach z wycieciami po pas, wystające kudły spod pach, kłaki w nosie i skarpetki do sandałów,pasek z komórką przy spodenkach, a w uchu zestaw głośnomówiący (24h/dobę) ![]() Od razu uprzedzam komentarze jakie mogą się pojawić:mój maż dba o siebie,a moja waga, dzieki ćwiczeniom i diecie o nazwie Mniej Żreć, jest adekwatna do wzrostu, wieku i dwójki dzieci. Rozm.38. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
Mi nasuwa się tylko jedno ... dlaczego faceci bywają otyli ??
Każdy ptaszek ma swój daszek ... ![]() poważniej to raczej chodzi o tryb życia/praca Siedzisz w tej chwili przed kompem w jednej ręce myszka w drugiej batonik/piwo ?? no to nie dziw się że za jakiś czas dołączysz do otyłych ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT bo każdy ptaszek ma swój daszek.... nonsens - u dobrego gospodarza kon pod dachem stoi ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
feel, a o trzech stopniach lustrzycy słyszałeś?
![]() |
|
|
![]() |
|
na 3cim moznaby sie przejechac ;-)
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
ano można by, np. z [nie]tęgą bezzębną
![]() |
|
|
![]() |
|
jeszcze pol biedy a jakby facet ?;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
CYTAT jeszcze pol biedy a jakby facet ?;] rozbroiłeś mnie ![]() ![]() Ps. niektórzy lubią w nocy ciepłe stopy zagrzane przez sierściucha ![]() |
|
|
![]() |
|
ja chyba przestane zagladac^^ nonsens pobudzasz moja wyobraznie :]
teraz wyobrazilem sobie kilkanascie "siersciuchow" kazdy inny, a pewnie i tak bym nie trafil :] nie chce wiedziec bo sie zalamie :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
ifeelgood znowu piłeś? Zaraz zaczniesz znowu komuś miłość wyznawać
![]() Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
O, ruda się odezwała. Lubię rude, uważam że im bardziej daszek zardzewiały - tym w piwnicy wilgotniej
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT O, ruda się odezwała. Lubię rude, uważam że im bardziej daszek zardzewiały - tym w piwnicy wilgotniej ![]() Żebym jeszcze faktycznie była ruda ![]() Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Praca siedząca, jedzienie fastów zapijanie napojami gazowanymi albo piwkiem ale głównie to brak ruchu. Wystarczy 2-3 razy w tygodniu jakas siłownia/fitnes/bieganie/rower lub zwykły spacer z innym grubaskiem i problem zniknie. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ktoś tu zapomniał, o facetach upasionych, z wagą sporo ponad 100 kg, z obleśnym brzuszyskiem, bo każdy ptaszek ma swój daszek.... ... Z wagą sporo ponad 100 kg... No tak, ale jak ktoś ma ponad 190 cm wzrostu, to tych 100 kg nawet nie widać... Sam mam ponad 190 i "mały brzuch" (w porównaniu z tym co było jesienią zeszłego roku). Wystarczyło zmniejszyć racje żywieniowe, ograniczyć wszelkiego rodzaju batony i ruszyć się trochę z domu. Codziennie spaceruję po obwodnicy. Efekty już widać. 8 kg mniej w 3 miesiące. Bez większego wysiłku i "katowania organizmu". |
|
|
![]() |
|
Ktoś tu się tłumaczy
![]() ![]() Jadeit, przecież nie wrzuciłam wszystkich facetów do jednego worka, tak jak założyciel tematu, więc o co kaman??? Ja Ci odpukuję, a za pokutę 5 obwodnic biegusiem ![]() ![]() Luki dobre to z rdzą, już ktoś mi to kiedyś powiedział ![]() |
|
|
![]() |
|
Nonsens, jak śmigasz obwodnicą to wbijaj do mnie na browara. Daleko nie masz...
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Nonsens, jak śmigasz obwodnicą to wbijaj do mnie na browara. Daleko nie masz... Luki, ale ja zasuwam wiecznie autkiem,to browar odpada ![]() Ale dzięki za zaproszenie ![]() Widzę ciągle takiego jegomościa w legginsach obcisłych ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ja chyba przestane zagladac^^ nonsens pobudzasz moja wyobraznie :] teraz wyobrazilem sobie kilkanascie \"siersciuchow\" kazdy inny, a pewnie i tak bym nie trafil :] nie chce wiedziec bo sie zalamie :] matkozcórką coś Ty sobie nawyobrażał????? Dobra nie mów, juz wiem ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT matkozcórką coś Ty sobie nawyobrażał????? Dobra nie mów, juz wiem ![]() Ok mowia podobno jestem swinia, ale ja nie mialem kosmatych^^ mysli, nonsens jak zobaczylem " ![]() btw jak bedziesz widziala na obwodnicy bydle w szarym grubym bawelnianym dresie, to mozesz trabic, jak pajacyka zrobie to ja :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Więc jesteśmy umówieni na ustalony znak,sygnał.
Od dziś trąbię na nordic walking, chodziarzy,rolki,deskorolki,mohery,rowery,hulajnogi,RNI,LKR,bez wyjątku na biegaczy,pomijając inwalidów,dzieci i kobiety z wózkiem i...kobiety. Jest taka akcja "pajacyk", to będę na Ciebie klikać, czyt.trąbić ![]() |
|
|
![]() |
|
Znak, sygnał
![]() ![]() |
|