NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
« 1 2 3 4 »
Czemu ludzie stają się Grubasami?, No czemu?
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 21:08  
CYTAT
Znak, sygnał umiech Przypomniał mi się Czarny Olek umiech

A jakże, ale Feel ma mieć szary dresik, a nie czarny umiech
Luki, ten Twój avatar...... co się udzielisz w jakimś temacie, to mnie śmiech szarpie, cóż za stoicki spokój.
ps. Co by nie było,że nie na temat, to powiem jeszcze jedno,że drażnią mnie niekoniecznie grube, ale przede wszystkim zaniedbane kobiety....
Cóż,ze szczupła,ładna jak z przodu "kapota niestety?"

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 21:08  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 21:14  
CYTAT
CYTAT

ludek no i widzisz, wszyscy do siebie pasują smiech2 Grubi zaniedbani, obrzydliwi faceci i grube śmierdzące i brzydkie kobiety smiech2

No OK, a może mi powiesz jeszcze, dlaczego te tłuste maszkarony starają się jak najbardziej uwydatnić to swoje sadło ? nie wiem Przecież nawet najgrubsza kobitka jak się odpowiednio ubierze to wygląda OK, ale załamać się można jak się idzie za takim baleronem , gdzie nie dość że ta \"dolna\" dupa, jest wielka jak szafa, to jeszcze ściśnięta paskiem jak baleron żeby to co wystaje i wygląda jak ta \"górna\" dupa zwisająca z portek, była 3 razy większa. Zwykle jeszcze rów na wierzchu sciana aż mnie korciło kiedyś pstryknąć taką fleję i wrzucić fote na forum jak była dyskusja w podobnym temacie chytry

dobre, dobre
uśmiałam się do łez, ale masz zupełną rację ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 22:12  
CYTAT
Widzę ciągle takiego jegomościa w legginsach obcisłych:szok:, co wzdłuż obwodnicy po trawie biega, tam i z powrotem, tam i nazad i tak wciąż..., ale ma zdrowie, deszcz,nie deszcz,we mgle, skwar,śnieg,zawierucha, rano, wieczorem,w południe, ale nie w nocynie wiem (może dlatego,że w nocy to ja śpię?? ) Jadeit, to ty przypadkiem??

Nie, to nie ja. Ja mam dresik... Luźny dresik. Wysoki był ten chłopak, tak jak ja? smiech2 Niedawno wróciłem właśnie z obwodnicy. Ale ludzi zaczęło teraz biegać... Noworoczne postanowienia. I tak większość nie dotrwa nawet do wiosny... A szkoda ;]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sty 2012r. 22:34  
Był wysoki jak topola, suchy jak kabanos i obcisły jak durex chytry

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 08:17  
CYTAT
Niedawno wróciłem właśnie z obwodnicy. Ale ludzi zaczęło teraz biegać... Noworoczne postanowienia. I tak większość nie dotrwa nawet do wiosny... A szkoda ;]
Spoko loko, na wiosnę też biegają jezyk teraz większy tłok na obwodnicy bo tam jest oświetlenie good Latem luźniej, bo do późna jest widno , więc wielu woli po lesie śmigać chytry

życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 09:11  
air kisszarumieniony a gdzie jest obwodnica w Stalowejzapytanie

Ogon , nerki , wątroba i cały tłuszcz z barana , to Najświętsza rzecz Mojżesza kapłana/Biblia/.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 09:32  
Chyba co niektorzy przeginaja w tym temacie ogarnijcie sie ludzie i nie obrazajcie innych otyly nie jestem ale obrazanie kogos tylko dlatego ze ma wiecej cialka jest SLABE co za idiota wymyslil ten temat fuck kraj schodzi na psy sorry ze bez przecinkow pisze z tela

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 10:57  
betman co do obrażania otyłych- nie robię tego, choc niejednokrotnie mam wielka ochotę kiedy słyszę po raz kolejny od mojej opasłej koleżanki tekst: alez ty jesteś chuda! po pierwsze nie chuda tylko szczupła a poza tym aż mi się ciśnie na język aby odpowiedzieć: a Ty jesteś gruba! weź się za siebie kobieto!!!! ale nie robię tego bo przecież na temat otyłych kobiet absolutnie NIE MOŻNA nic powiedzieć bo to nieładnie poza tym każda z nich zasłania się jakimiś pewnie ukrytymi chorobami, genami i czymkolwiek innym tylko nie obżarstwem....ehhhh to niezdrowe! niezdrowe, niezdrowe, powtarzam! widzieliście kiedyś grubasków po powiedzmy osiemdziesiątce? wiek mam na myśli- nie wagęumiech

Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 11:02  
Otyłość jest wynikiem tylko obżarstwa i niczego innego.
Nie przekonują mnie żaden tłumaczenia, że geny, że coś tam, że choroba...

Może to kogoś poruszyć ale przez obozy typu Oświęcim przewinęły się tysiące jak nie miliony ludzi z różnymi genami i skłonnościami a jakoś nikt z nich nie mówił, że robił już wszystko i dalej nie może schudnąć.

"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 11:15  
Cywilizacja. Samochód, winda, pralka, zmywarka, komórka i grubas na fotelu przed plazmą z talerzem na kolanach smiech2
Jakby chociaż połowę tych czynności wykonać ręcznie czy na piechotę na pewno większość tłuściochów nie wyglądała by jak księża z dobrym stażem.
Najważniejsze to jeść mało i dietetycznie jak ktoś pracuje lekko i korzysta z wyżej wymienionych urządzeń.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 13:20  
CYTAT
Cywilizacja. Samochód, winda, pralka, zmywarka, komórka i grubas na fotelu przed plazmą z talerzem na kolanach smiech2
Jakby chociaż połowę tych czynności wykonać ręcznie czy na piechotę na pewno większość tłuściochów nie wyglądała by jak księża z dobrym stażem.
Najważniejsze to jeść mało i dietetycznie jak ktoś pracuje lekko i korzysta z wyżej wymienionych urządzeń.

Dedek. Nic dodać, nic ująć.goodgoodgood

Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 14:21  
CYTAT

Ach, to to was boli. Że mają zmywarki, że mają co żreć. A pięknym i biednym zostaje ustyskiwanie na forum.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 14:32  
CYTAT
[cytat]Cywilizacja. Samochód, winda, pralka, zmywarka, komórka i grubas na fotelu przed plazmą z talerzem na kolanach smiech2

"Ach, to to was boli. Że mają zmywarki, że mają co żreć. A pięknym i biednym zostaje ustyskiwanie na forum"
Nie chodzi o to żebyśmy cofali się wstecz i biegali do butki aby zadzwonić itd.
Morał jest taki że jak się prawie nie wykonuje żadnego wysiłku fizycznego to nie ma potrzeby jeść tak jak chłop tyrający cały dzień.

Czasem można również wybrać się na siłkę i popracować trochę nad ciałem ale większość panów woli kufel i pilota i święty spokój. Ale żona najlepiej niech waży 45kg:szok:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 15:10  
To, że warto popracować nad własnym ciałem, chociażby dla zdrowia to rzecz oczywista. Między innymi ty piszesz całkiem słusznie o jakichś proporcjach, wysiłku, inni o dietach, to są normalne tematy. Nie rozumiem za to "ludzi", których głównym celem jest komuś dosrać i zwyczajnie szukam przyczyny - tak z ciekawości czystej. Ja tylko się zastanawiam co ma w głowie autor tego wątku jeśli w ogóle coś ma, bo wygląda na to, że nie potrafi sklecić niczego dłuższego ponad linijkę i nadal nie wiem o co mu chodzi, może on sam też nie wie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 15:19  
...na dodatek, nawet w tak krótkim zdaniu zdążył zrobić błąd. To trzeba sztuki! Chyba ma źle zbilansowaną dietę, powinien jeść więcej produktów wspomagających mózg...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 17:28  
CYTAT
Ja tylko się zastanawiam co ma w głowie autor tego wątku jeśli w ogóle coś ma, bo wygląda na to, że nie potrafi sklecić niczego dłuższego ponad linijkę i nadal nie wiem o co mu chodzi, może on sam też nie wie.

Gdyby temat był kiszka, to już dawno by zniknął, ale sama widzisz że jest dobrygood
co chwilę włazisz tu i piszesz, czyli chwycił ok
a to że opisuję wygląd podwójnej dupy grubasów, to nie zadne obrażanie, tylko spostrzeżenie. Same tłuściochy też powinny o tym pomyśleć i właśnie dzięki temu wątkowi może nie jeden pójdzie wreszcie po rozum do głowy i nawet jeśli tak kocha żreć że nie schudnie, to przynajmniej może zacznie się ubierać tak, żeby mu to cielsko nie wypływało na wszystkie strony. Ciuszki które nosił w przedszkolu zmieni na coś dla dorosłych , w swoim rozmiarze. To nie obraza, a pomoc, ale tobie się nudzi a pomyśleć nie masz czasu mlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 17:40  
Widzisz Ludek, wady można wytykać ale sposób w jaki to robisz jest odstręczający i chamski i na pewno nie wynikający z troski o kogokolwiek. Obrażaniem nikogo do niczego nie naklonisz do tego potrzebnne jest silne postanowienie i wola. Zresztą po co ten kit, że o jakieś nakłanianie chodzi? Widze, że sobie nieźle nawrzucałaś i ulzyłaś, chyba tylko o to tu chodzi. Tak temat chwycił a ja jestem gruba, tak samo jestem facetem w skarpetach i sandałach bo ich broniłam - tamten temat też chwycił a mnie fascynuje ludzka bezmyślność.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 18:03  
CYTAT
Widzisz Ludek, wady można wytykać ale sposób w jaki to robisz jest odstręczający i chamski i na pewno nie wynikający z troski o kogokolwiek. Obrażaniem nikogo do niczego nie naklonisz do tego potrzebnne jest silne postanowienie... a mnie fascynuje ludzka bezmyślność.
Nie chamski, tylko obrazowy jezyk a że odrażający to fakt, ale to już grubasów ubierających się odrażająco wina, nie moja. Nie wiem co jest fascynującego w ludzkiej bezmyślności , ale skoro Ciebie to fascynuje, to może właśnie dlatego jesteś taka znudzona? Jeszcze trochę a moderator zmieni Ci nick na upierdliwa czepialska, boli Cię temat to tu nie właź i po problemie. Do ciebie tyle. koniec jezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 20:32  
CYTAT
CYTAT
Widzisz Ludek, wady można wytykać ale sposób w jaki to robisz jest odstręczający i chamski i na pewno nie wynikający z troski o kogokolwiek. Obrażaniem nikogo do niczego nie naklonisz do tego potrzebnne jest silne postanowienie... a mnie fascynuje ludzka bezmyślność.
Nie chamski, tylko obrazowy jezyk a że odrażający to fakt, ale to już grubasów ubierających się odrażająco wina, nie moja. Nie wiem co jest fascynującego w ludzkiej bezmyślności , ale skoro Ciebie to fascynuje, to może właśnie dlatego jesteś taka znudzona? Jeszcze trochę a moderator zmieni Ci nick na upierdliwa czepialska, boli Cię temat to tu nie właź i po problemie. Do ciebie tyle. koniec jezyk

Ludek. Tak 3majok

Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 21:10  
dedek dobrze npisal zapomnial dodac ze niemamy juz polskiego jedzienia wszytsko chinskie albo stuczne;czosnek,cukier,piwo,czekolada,kielbasa w tesco wiejska za 9.90uśmiech,napoje i wiele wiele innych!!!!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sty 2012r. 23:25  
CYTAT
air kisszarumieniony a gdzie jest obwodnica w Stalowejzapytanie

Wieczorem była tam gdzie zwykle,a coś sie zmieniło?potluczony

Aby być szczupłym trzeba tego chcieć...
Skazali gościa na śmierć. Jednak był tak gruby, że się nie mieścił na krześle elektrycznym. Zarządzili dietę.
Po tygodniu o chlebie i wodzie koleś zamiast schudnąć, przytył 10 kilo.
Na krzesło nijak się nie mieści.
Zarządzili tylko wodę - znów przytył 10 kilogramów.
Postanowili nic mu nie dawać. Facet zamiast chudnąć, poprawił się o 10 kg.
- Co jest, czemu nie chudniesz?
- Jakoś,qrwa, nie mam motywacji.

Jeśli znów przytyłaś pięć kilogramów w ciągu tygodnia - znaczy, że tą dietę doradziła ci twoja najlepsza przyjaciółka.smiech2

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2012r. 08:01  
Wystarczy jedna zasadaok
Trzeba jeść po to żeby żyć, a nie żyć po to żeby żrećnie wiem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2012r. 10:36  
CYTAT
To, że warto popracować nad własnym ciałem, chociażby dla zdrowia to rzecz oczywista. Między innymi ty piszesz całkiem słusznie o jakichś proporcjach, wysiłku, inni o dietach, to są normalne tematy. Nie rozumiem za to \"ludzi\", których głównym celem jest komuś dosrać i zwyczajnie szukam przyczyny - tak z ciekawości czystej. Ja tylko się zastanawiam co ma w głowie autor tego wątku jeśli w ogóle coś ma, bo wygląda na to, że nie potrafi sklecić niczego dłuższego ponad linijkę i nadal nie wiem o co mu chodzi, może on sam też nie wie.

Takich ludzi nigdy nie zabraknie. Ja potrafię uszanować każdego, grubasa, chudzielca, kogoś myślącego inaczej niż ja - a większość ludzi jak się z kimś nie zgadza choćby w jednej sprawie od razu go skreśla:szok:
Mam dwóch kolegów którzy ważą grubo ponad setkę i to całkiem równi goście.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2012r. 18:34  
Bo DUŻO jedzą, i nikt mi nie powie że jest inaczej...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2012r. 21:57  
CYTAT
Bo DUŻO jedzą, i nikt mi nie powie że jest inaczej...

A ile to jest DUŻO ? Są grubi , bo jedzą jak wróbelki chytry

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »