|
|
|
Witam
pomóżcie, gdzie expresem zrobię fleczki do szpilek w stalowej. Pozdrawiam Justyna. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobry szewc jest przy ulicy Klasztornej, pomiędzy klasztorem a wulkanizacją (mniej więcej w połowie drogi). Jeśli chodzi i naprawę obuwia to moje zdanie jest takie że niema lepszego fachowca w okolicy.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Dziękuję za pomoc.
Naprawiłam buciki w Kauflandzie i to podczas zakópów. Miła obsługa i dostałam nawet Kartę Stałego Klientabuciki wyglancowane, fleczki dopieszczone. Polecam. Justyna. |
|
Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Namiary
http://szewcstalowa.pl/index.html Też korzystałem, ale czekałem tydzień, nie wiem czy robi w wersji "ekspres". CYTAT Czy ten szewc na klasztornej, ma otwarty zakład w soboty ?
Jeżeli tak, prosiłabym o podanie godzin otwarcia. Dziękuję. |
|
|
|
|
Wie ktoś do której godziny jest czynny szewc w Hali Targowej lub w Kauflandzie?
|
|
|
|
|
Tego w Kauflandzie nie polecam.Dałem chłopaka najki do podszycia i sklejenia.Po dwóch tygodniach but się rozkleił z powrotem(klej wyglądał jakby był jakiś roślinny) a o szyciu nie wspomnę bo nawet nie chciało mu się tego zrobić.Jak dla mnie partacze.
|
|
|
|
|
Ja Ci polecam tego Pana: http://www.zakladszewski.pl/o-firmie
to jest na białych blokach, obok siłowni TopGym. |
|
|
|
|
Padi a wiesz czy na następny dzień buty będą już do odbioru lub w ten sam dzień?
|
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jak poprosisz to będą.
Chyba, że jest zawalony robotą qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
jak dla mnie ten szewc w Kauflandzie jest może szybki ale niedokładny, ten na Hali partaczy swoja robote i jeszcze karze placic od razu, jak na razie najlepszy jest ten nowy szewc na alejachJP
|
|
|
|
|
CYTAT Padi a wiesz czy na następny dzień buty będą już do odbioru lub w ten sam dzień? Możliwe, że jest tak jak ktoś tutaj napisał, że jak powiesz że pilna sprawa to Ci pójdzie na ręke i zrobi jeszcze na ten sam dzień. Ja osobiście czekałem dzień na wymiane fleków |
|