Dołączył: 3 Sty 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam
![]() Poszukuje w Stalowej jakiejś siłowni żeby się zapisać. Interesuje mnie zajęcie czasu, poprawienie kondycji, a nie żeby wygladać jak świnia ![]() w MOSiR-ze jest coś takiego?? jeśli tak to jakie są koszty karnetów?? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Widzę Piotrze,że wziąłeś sobie do serca temat o wielkich gabarytach i mięśniach piwnych
![]() Siłowni w mieście jak grzybów po deszczu, a google naszym przyjacielem jest ![]() http://www.googl(...)irefox-a http://www.mosir(...)cja.html |
|
|
![]() |
|
nonsen wujek google nie powie mi opini osób, które tam chodzą. ja do otyłych nie należe
![]() ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Top-Gym - mają swoją stronkę.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Piotrze, urzekłeś mnie swą bezradnością, a że cenię ludzi,którzy dbają o siebie- postaram pomóc Ci jeszcze raz
![]() http://stalo(...)&m=forum |
|
Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Witam ![]() Poszukuje w Stalowej jakiejś siłowni żeby się zapisać. Interesuje mnie zajęcie czasu, poprawienie kondycji, a nie żeby wygladać jak świnia ![]() Piotrze, to forum to nie konfesjonał, nie musisz od razu spowiadać się dlaczego chcesz chodzić na siłownie. Ale cieszy nas wszystkich fakt, że żadna świnia nie zagości na forum. |
|
|
![]() |
|
Kaito
![]() |
|
|
![]() |
|
Jeśli nie jesteś koksem i nie masz nic wspólnego z Zatorzem to Kaito nie jest dla Ciebie. Klimat panujący tam przypomina warszawska Pragę. Bushido Wojska Polskiego 2 -75zł/mc, TopGym Al. Jp II 13- 50zł/mc z tym że ta druga 2x większa od pierwszej i 2 x lepiej doposażona. Podejdz i sam zobacz gdzie masz bliżej i co Ci bardziej pasuje.
|
|
|
![]() |
|
dzięki serdeczne za informacje
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Babyboy
tzn. ze teraz nie moge juz wiecej isc do kaito? przyznam ze nie spelniam powyzszych warunkow non serviam |
|
Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Jeśli nie jesteś koksem i nie masz nic wspólnego z Zatorzem to Kaito nie jest dla Ciebie. Klimat panujący tam przypomina warszawska Pragę. Tzn. że w Kaito są zakorkowane ulice, między ławeczkami jeżdżą tramwaje, mnóstwo spalin i sklepów, a pod ścianą stoją chłopaki w dresach popijając winko prosząc innych uczestników siłowni o 2 zł. Dobrze zrozumiałem ? Ja rozumiem, że oglądaliście "Chłopaki nie płaczą", "Świadka Koronnego" itp. i też próbujecie kreować sobie taki klimat. Poza tym nie pisz koledze o Kaito, bo od razu zaznaczył że nie chce wyglądać jak świnia. |
|
|
![]() |
|
Acha czyli sugerujesz że jak pójdzie do Kaito to będzie wyglądał jak świnia? jak na top-gym to jak model a jak na bushido to jak ch** wie kto. W kaito również możesz poprawić kondycję i nie gadajcie mi pierdół żeby pójść to trzeba być świnią. To jak będzie wyglądał zależy tylko i wyłącznie od niego i treningów a nie od siłowni bo tak zrozumiałem Twoją sugestię.
|
|