|
|
|
Witam wiecie ile kosztuje tam siłownia ? wejście/karnet na miesiac?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daj sobie spokój z tym czymś. Są inne lepsze, tańsze i większe. To jest pokój zabaw dla gości hotelowych, a nie siłownia.
|
|
|
|
|
zgadza się ! odradzam, byłem osobiście raz tam i tam nie poćwiczysz porządnie no ale .... sprawdź osobiście!
|
|
|
|
|
Gadanie. Porządny koks dobrze poćwiczy nawet z dwoma workami ziemniaków
|
|
|
|
|
gadamy tu o koksach czy siłowni ? dla mnie koksy nie istnieją !
|
|
|
|
|
Gdzieś kiedyś widziałem zdjęcia z tej siłowni... po prostu tragedia i ktoś dobrze napisał że to piaskownica dla hotelowych gości.
|
|
|
|
|
http://www.hotelstal.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=78&Itemid=75&lang=pl
wystarczy zadac sobie troche trudu zeby znalezc, a jakie kto ma wymagania to juz indywidualna kwestia... non serviam |
|
|
|
|
polecam klub Kaito
klubkaito.pl |
|
|
|
|
Miałem to samo napisać ale mnie uprzedziłeś. Nie ma lepszej siłowni w mieście !
|
|
|
|
|
CYTAT Miałem to samo napisać ale mnie uprzedziłeś. Nie ma lepszej siłowni w mieście ! Są i to aż dwie. Jedna to Bushido na Wojska Polskiego druga to Top Gym na al. JP II 13. Bushido teoretycznie bliżej Hotelu Stal, choć jeśli mieszkasz na Alejach to bliżej będziesz miał na TopGym. Do Kaito masz najdalej , ale z tego akurat na Twoim miejscu bym się cieszył........! Bushido kameralna z mniejsza ilością sprzętu, Top Gym duży i najtańszy, ale więcej osób. |
|
|
|
|
W Bushido nie byłem więc pisał nie będę. W top-gymie miałem 2 karnety i od razu odrzuciła mnie średnia wieku na siłowni. Tania może i jest ale nie znaczy że dobra. Za dużo ludzi a to z powodu taniutkiego karnetu. Kaito ma swój klimat i charakter. Każdy z każdym się zna praktycznie więc...
|
|