~~klientttt | |
|
|
a co z JOCKEREM??? dlaczego taki syf tam jest??
nie było mnie dłuższy czas .a teraz porazka!!! gdzie jest ten klimat??????????browar- SYF!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~PIESZO... | |
|
|
od dawna....hahaahhaha
|
|
|
~~BATMAN STW | |
|
|
JOKERA NIE MA,,,,ZJADŁEM GO...
|
|
|
~~2 Faces | |
|
|
Batman przeciez zalatwil Jokera !!
|
|
|
~~sxs | |
|
|
CYTAT a co z JOCKEREM??? dlaczego taki syf tam jest?? nie było mnie dłuższy czas .a teraz porazka!!! gdzie jest ten klimat??????????browar- SYF!!!! Bo szef ma wyjebane na wszystko... :/ szkoda... fajna knajpka była. Dobra pizza, super wystrój no i szanty a teraz? zimno i jakoś tak inaczej |
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ale za to rozprowadzali ulotki, że mają pizze na dowóz, którego na moich wiele trelefonów nigdy nie było... od miesiąca przestałam tam dzwonić i pytać ale za to wczoraj dostałam nowa ulotkęb że niby dowóz jest(nie dzwoniłam jeszcze), jest też adres www pizzeri..... szkoda tylko że jedynie na ulotce(wczoraj sprawdziłam)!!!!!!!!!!!!!!!
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~ja 38 | |
|
|
Dokładnie ,szef chyba zapomniał że o klijentów trzeba dbać......kiedyś lubiłem ten lokal.
|
|
|
|
|
|
ja juz tam nie bylem z rok czasu i od tego momentu tak sie zmieniło?
|
|
~~rudy | |
|
|
A ja bardzo lubię tam chodzić, bardzo miła obsługa, jedzenie dobre. Małe zastrzeżenia do rodzaju piwa kuflowego - tylko perła i zwierzyniec, ale zawsze można pic butelkowe, mnie ostatnio smakowała perła EXPORT.
|
|
|
~~jaro | |
|
|
Jeżeli chodzi o jedzenie to jest ok.
Natomiast piwo to totalna porażka.To jeden z powodów moich nie zbyt juz częstych wizyt w tym lokalu. Szkoda, że szef zrezygnował z szantów...to był klimat |
|
|
~~ojej | |
|
|
CYTAT jest też adres www pizzeri..... szkoda tylko że jedynie na ulotce(wczoraj sprawdziłam)!!!!!!!!!!!!!! O co chodzi? Przecież jest strona, tak jak na ulotce: http://www.pizzeria-joker.pl |
|
|