|
|
|
Dlaczego kasujcecie komentarze z oficjalna strona wosp w stalowej woli? Dlatego ze was na plakatach nie ma? CENZURA!
http://wosp.stalowa-wola.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bo wyskoczyles z tekstami z dupy od razu zamiast kulturalnie zapowiedziec i zaprosic ?;] ja obstawiam ze to moze byc jeden z powodow ?
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ewentualnie dzieje się tak dlatego że admini tego portalu w przeciwieństwie do konkurencji pokpili sprawę i nie dołączyli do patronatu medialnego WOŚP
Teraz im głupio i zastosują swoją ulubioną taktykę przykrywania wpadek - kasowanie wszelkich niewygodnych wypowiedzi *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
no sluchaj o cos tam sie zarli wolno im, nie chca miec na stronie, wosp nie chce ich, ok :] ale wierze ze temat na forum moglby przetrwac gdyby nie byl zalozony w desen jaki byl :] piewrwsi z wospu skoczyli :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT wosp nie chce ich, ok :] ale wierze ze temat na forum moglby przetrwac gdyby nie byl zalozony w desen jaki byl :] piewrwsi z wospu skoczyli :] Nie uwierzę że sm zaoferowało patronat WOŚP a ci odmówili *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
zamykamy.
|
|
|
|
|
ta historia to juz sporo dluzsza :] nie wiem jak to powychodzilo, w kazdym razie ja pisze jeno o dzisiejszym zajsciu :]
|