Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Nie zginął komuś samochód? zaparkowany w lesie w dosyć dziwnym miejscu między drzewami.
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Spokojnie, nie panikuj. Nigdy młody nie byłeś ?
|
|
|
|
|
a kto tu panikuje, pytam po prostu
Młody nie młody z powybebeszanymi kablami to raczej mało kto jeździ życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Romantyk z białego fiata na gwałt poszukiwany xD
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Hah wiem czyje to auto ...Ludek to ono dalej stoi w lesie??? bo znam tego romantyka i mówił coś innego.
|
|
|
|
|
CYTAT Hah wiem czyje to auto ...Ludek to ono dalej stoi w lesie??? bo znam tego romantyka i mówił coś innego. czy dalej stoi to nie wiem, ale o 14-tej było życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
To pewnie mu oje**Li auto jak pisałeś ze rozbebeszone cale.
|
|
|
|
|
Jeśli to uno czy tam tipo stoi w lesie na pustakach, to jego kółka można znaleźć w dziale ogłoszenia
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
CYTAT Jeśli to uno czy tam tipo stoi w lesie na pustakach, to jego kółka można znaleźć w dziale ogłoszenia A z której godziny to ogłoszenie? jak ukazało się przed czternastą, to nie te życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Takie coś to zgłasza się gdzie indziej nie na forum.
|
|
|
|
|
CYTAT Takie coś to zgłasza się gdzie indziej nie na forum. Niech se zgłasza ten co mu auto zginęło ja tylko podaję jako ciekawostkę co w naszych lasach można znaleźć autko i jeszcze ze 2 km. dalej wóż na flaku załadowany drewnem pewnie ktoś nie dał rady ukraść i też porzucił albo pojechał po koło i zeszło mu do następnego dnia. życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
To gdzie to Tipo stoi?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
w lesie , jakieś 10 metrów od drogi z Niska do Przyszowa. Nie daleko Niska jest takie ogrodzone pole kempingowe z miejscem na ognisko i zadaszeniem ze stolikami i ławeczkami. 20 metrów dalej w stronę Przyszowa stało sobie to autko. Wciśnięte między drzewa, z rozbitym światłem, z powyrywanymi kablami, otwartymi drzwiami...
Na romantyczną jazdę to to raczej nie wyglądało jak ktoś sugerował. życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|