|
|
|
Tylko z Quattro na cienkim cieście.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy ma ktos moze przepis na dobry sos. Taki np. "meksykanski" z nieistniejacej pizzerii DIABLO.
|
|
|
|
|
meksykański z Diablo i diablo ostra mniammm,ale dobrze jest powspominac moze kiedyś wrocą oby....
|
|
|
|
|
jak dla mnie to najlepsza pizza jest ze Biesiaowo , Rustiki 2 lub vapri ale to w ostatecznożci
|
|
|
|
|
Dla mnie najlepsza pizza jest w jubilacie próbowałem wiele jednak tam wracam najczęsciej
|
|
|
|
|
ludzie co wy piszecioe
najlepsza jest w TelepIzza obok Lotosu stamtąd nie chce sie wychodzic smacznie jak u babci i dosyc tanio a jak poprosisz to gratis pepsi masz |
|
|
|
|
Weź się gościu obudź! Telepizza już od jakiegoś roku jest zamknięta. Biznes nie wypalił ;)
|
|
|
|
|
to może poda ktoś przepis na dobre ciasto, takie które nie będzie kamieniem na brzegach ale kawałek pizzy na cienkim ciescie będzie można trzymać w rękach bo takie jest dla mnie idealne ciasto
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
Najabrdziej mi smakuje pizza z Fiori cieniutkie chrupiace ciastko pysiunia
|
|
|
|
|
najlepsza to w rustice mniej wiecej naprzeciwno hali targowej
|
|
|
|
|
capri - pizza szefa
|
|
|
|
|
jak dla mnie w rustice jest za wodnista i jakos ta cebyla pamietam strasznie wypływała a do hawajskiej daja zwykla szynke konserwowa;/ i te soki z biedronki.....
|
|
|
|
|
we fiori kiedyś była dobra. Teraz środek pizzy przypomina naleśnik z dodatkami
|
|
|
|
|
No własnie taka cienka pizza jest pyszna. Ja nie jadam pizzy aby sie pachać ciastem, tylko sie nią delektować
|
|
|
|
|
Ja ostatnio byłem w warce tutaj na przeciwko carfoura na woj polskiego. Bardzo mi tam się podobało dużo telewizorów można co oglądać w czasie czekania ogólnie jest to można powiedzieć browar bo w końcu warka ale pizze mieli bardzo dobrą tak samo sosy które tam mieli sos meksykański mi bardzo przypadł do gustu lubie ostre potrawy. Można tam też dużo mięsa zjeść i inne tego typu dania bardzo polecam
|
|
|
|
|
CYTAT to może poda ktoś przepis na dobre ciasto, takie które nie będzie kamieniem na brzegach ale kawałek pizzy na cienkim ciescie będzie można trzymać w rękach bo takie jest dla mnie idealne ciasto Dzisiaj zrobiłem pizze z przepisu z gazetki Kauflandu. Ciasto ładnie rośnie i jest pycha |
|
|
|
|
najlepsza pizza jest w Quattro
|
|
|
|
|
A ja zamówilem z alternatyw i była ok .
|
|
|
|
|
Pizza w Warce to ta sama co w dawnym Diablo super polecam , ale również pizzeria Rustica II naprzeciwko policji , takze Zielony Młyn w NIsku - pizza dobra lecz wieczorem towarzystwo nie ciekawe.
|
|
|
|
|
W Alternatywach jest bardzo dobra pizza, parę dni temu jadłam, pyszna, może trochę za bardzo wypieczona.
Nie polecam natomiast VERONY bo mimo że gość robi to na naszych oczach, składniki nie są swieże i dobre. Co gorsza kartą nie można zapłacić, a to już wiocha w tych czasach albo żydostwo wtórne właścicieli Rustica dobra ale jak odwrócić to wszystko spadnie bo ser żółty dają na dole. Dlaczego? Bo jest najdroższym składnikiem pizzy. |
|
|
|
|
Ja za to polecam pizze z Krzeszowa, z pubu COMPACT (dawna ALASKA, HAVANA, obok straży pożarnej i stadionu). Jest wyborna, ciasto przepyszne!!! A do tego ceny nie są wysokie (najdroższa kosztuje chyba 27 zł)
|
|
|
|
|
oo matko ze Stalowej az do Krzeszowa na pizze jechac nie dzikękuje
|
|
|
|
|
Od Włocha w Jubilacie
|
|
|
|
|
w okresie letnim przy okazji wypoczynku nad zalewem janowski warto odwiedzic pizzerie digusto, tam jest dopiero pyszna pizza
|
|
|
|
|
CYTAT Rustica dobra ale jak odwrócić to wszystko spadnie bo ser żółty dają na dole. Dlaczego? Bo jest najdroższym składnikiem pizzy. Widać, że nie masz najmniejszego pojęcia o pizzy. Klasyczna pizza to ser na spodzie. Ser wtedy nie wysycha i niezależnie od długości pieczenia jest elastyczny i zachowuje "wilgoć". Każdy człowiek, który ma pojęcie o pieczeniu pizzy o tym wie. Polacy sobie ubzdurali, że pizza ma mieć kilometr grubości i suchy ser na wierzchu. Co do Rustici... pizza zjadliwa, nie jest w sumie zła, ale... przede wszystkim kosmiczne ceny i długi czas dowozu dyskwalifikują jak dla mnie tą firmę. |
|