Posty: 72
Dołączył: 3 Wrz 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Tylko z Quattro na cienkim cieście.
|
|
Posty: 732
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
Posty: 3
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Czy ma ktos moze przepis na dobry sos. Taki np. "meksykanski" z nieistniejacej pizzerii DIABLO.
|
|
Posty: 47
Dołączył: 1 Sie 2011r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
meksykański z Diablo i diablo ostra mniammm,ale dobrze jest powspominac moze kiedyś wrocą oby....
|
|
Posty: 13
Dołączył: 15 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jak dla mnie to najlepsza pizza jest ze Biesiaowo , Rustiki 2 lub vapri ale to w ostatecznożci
|
|
Posty: 36
Dołączył: 20 Lis 2011r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dla mnie najlepsza pizza jest w jubilacie próbowałem wiele jednak tam wracam najczęsciej
|
|
Posty: 25
Dołączył: 20 Kwie 2011r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ludzie co wy piszecioe
najlepsza jest w TelepIzza obok Lotosu stamtąd nie chce sie wychodzic smacznie jak u babci i dosyc tanio a jak poprosisz to gratis pepsi masz |
|
Posty: 87
Dołączył: 2 Lis 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Weź się gościu obudź! Telepizza już od jakiegoś roku jest zamknięta. Biznes nie wypalił ;)
|
|
Posty: 374
Dołączył: 2 Cze 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
to może poda ktoś przepis na dobre ciasto, takie które nie będzie kamieniem na brzegach ale kawałek pizzy na cienkim ciescie będzie można trzymać w rękach bo takie jest dla mnie idealne ciasto
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
Posty: 269
Dołączył: 29 Lip 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Najabrdziej mi smakuje pizza z Fiori cieniutkie chrupiace ciastko pysiunia
|
|
Posty: 33
Dołączył: 25 Marz 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
najlepsza to w rustice mniej wiecej naprzeciwno hali targowej
|
|
Posty: 39
Dołączył: 21 Cze 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
capri - pizza szefa
|
|
Posty: 269
Dołączył: 29 Lip 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jak dla mnie w rustice jest za wodnista i jakos ta cebyla pamietam strasznie wypływała a do hawajskiej daja zwykla szynke konserwowa;/ i te soki z biedronki.....
|
|
Posty: 55
Dołączył: 24 Sty 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
we fiori kiedyś była dobra. Teraz środek pizzy przypomina naleśnik z dodatkami
|
|
Posty: 269
Dołączył: 29 Lip 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
No własnie taka cienka pizza jest pyszna. Ja nie jadam pizzy aby sie pachać ciastem, tylko sie nią delektować
|
|
Posty: 57
Dołączył: 4 Kwie 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja ostatnio byłem w warce tutaj na przeciwko carfoura na woj polskiego. Bardzo mi tam się podobało dużo telewizorów można co oglądać w czasie czekania ogólnie jest to można powiedzieć browar bo w końcu warka ale pizze mieli bardzo dobrą tak samo sosy które tam mieli sos meksykański mi bardzo przypadł do gustu lubie ostre potrawy. Można tam też dużo mięsa zjeść i inne tego typu dania bardzo polecam
|
|
Posty: 43
Dołączył: 29 Lis 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT to może poda ktoś przepis na dobre ciasto, takie które nie będzie kamieniem na brzegach ale kawałek pizzy na cienkim ciescie będzie można trzymać w rękach bo takie jest dla mnie idealne ciasto Dzisiaj zrobiłem pizze z przepisu z gazetki Kauflandu. Ciasto ładnie rośnie i jest pycha |
|
Posty: 66
Dołączył: 17 Wrz 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
najlepsza pizza jest w Quattro
|
|
Posty: 2
Dołączył: 7 Marz 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A ja zamówilem z alternatyw i była ok .
|
|
Posty: 14
Dołączył: 2 Lut 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Pizza w Warce to ta sama co w dawnym Diablo super polecam , ale również pizzeria Rustica II naprzeciwko policji , takze Zielony Młyn w NIsku - pizza dobra lecz wieczorem towarzystwo nie ciekawe.
|
|
Posty: 42
Dołączył: 29 Sie 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W Alternatywach jest bardzo dobra pizza, parę dni temu jadłam, pyszna, może trochę za bardzo wypieczona.
Nie polecam natomiast VERONY bo mimo że gość robi to na naszych oczach, składniki nie są swieże i dobre. Co gorsza kartą nie można zapłacić, a to już wiocha w tych czasach albo żydostwo wtórne właścicieli Rustica dobra ale jak odwrócić to wszystko spadnie bo ser żółty dają na dole. Dlaczego? Bo jest najdroższym składnikiem pizzy. |
|
Posty: 101
Dołączył: 8 Wrz 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja za to polecam pizze z Krzeszowa, z pubu COMPACT (dawna ALASKA, HAVANA, obok straży pożarnej i stadionu). Jest wyborna, ciasto przepyszne!!! A do tego ceny nie są wysokie (najdroższa kosztuje chyba 27 zł)
|
|
Posty: 269
Dołączył: 29 Lip 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
oo matko ze Stalowej az do Krzeszowa na pizze jechac nie dzikękuje
|
|
Posty: 21
Dołączył: 19 Lip 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Od Włocha w Jubilacie
|
|
Posty: 64
Dołączył: 4 Maja 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
w okresie letnim przy okazji wypoczynku nad zalewem janowski warto odwiedzic pizzerie digusto, tam jest dopiero pyszna pizza
|
|
Posty: 1863
Dołączył: 9 Sty 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Rustica dobra ale jak odwrócić to wszystko spadnie bo ser żółty dają na dole. Dlaczego? Bo jest najdroższym składnikiem pizzy. Widać, że nie masz najmniejszego pojęcia o pizzy. Klasyczna pizza to ser na spodzie. Ser wtedy nie wysycha i niezależnie od długości pieczenia jest elastyczny i zachowuje "wilgoć". Każdy człowiek, który ma pojęcie o pieczeniu pizzy o tym wie. Polacy sobie ubzdurali, że pizza ma mieć kilometr grubości i suchy ser na wierzchu. Co do Rustici... pizza zjadliwa, nie jest w sumie zła, ale... przede wszystkim kosmiczne ceny i długi czas dowozu dyskwalifikują jak dla mnie tą firmę. |
|