|
|
|
Dzień dobry. Chciałam zapytac o chirurga plastycznego w Stalowej Woli. Wiem, ze kiedyś przyjmował taki lekarz u p.Kuliga na ul.Rozwadowskiej. Czy dalej tam przyjmuje,jeśli tak to w jakich dniach i godzinach /tel.kontaktowy/. Czy pacjenci z jego usług są zadowoleni. Chodzi mi o wykonanie zabiegu małej korekty uszu u córeczki. Jakie sa ceny, czy zabiegi takie wykonuje sie przy znieczuleniu miejscowym czy tez usypia pacjenta itp. Dziekuje za info i pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z tego co się orientuje to jeszcze chyba przyjmuje. Porada o ile mnie pamięć nie myli 5 dych (kilka lat temu).
Osobiście jeśli chodzi o dziecko to wolał bym udać się do któregoś z ośrodków akademickich lub renomowanej prywatnej kliniki. Korekty uszu NFZ nie pokrywa, więc czy warto ładować się w partyzantkę, zwłaszcza że chodzi o dziecko? Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
dokladnie ;] do naleczowa masz niedaleko, a tam juz masz w czym wybierac, znieczulenie miejscowe, ok 3k u doroslego u dziecka nie mam pojecia
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|