|
|
|
SLYSZELISCIE ZE GIENEK ZAGRA W ARKADII?SUPER WKONCU JAKIS NORMALNY KOCERT
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A co w nim normalnego? Pseudogwiazdka z X-Factora, polecam wybrać się do KRK albo Wrocławia i zobaczyć jak gra na ulicy, już taki sympatyczny tam nie jest, a bilonem gardzi...
Co do koncertów w Arkadii to właściciel przesadza. Lokal ma określony styl i powinna tam być prezentowana muzyka elektroniczna i jej pokrewne, a nie pseudo-blues czy pseudo-rock. Do takich knajp zaprasza się Roberta M., Angelo Mike'a itp. a nie gościa co jojczy o bilecie w jedną stronę. |
|
|
|
|
Ja też hujaa nie lubie, pseudogwiazda Byłam na jego koncercie w Jarocinie , zdjęcia sobie nie pozwolil robić pfff wielka mi gwiazda
|
|
|
|
|
a w huj z takim gwiazdorem.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Klienci wy to się znacie na muzyce! Robert M rąbanka w głowę i wam to wystarcza.Brawo to jest to ,Gienka głosu nie można opuścić to jest to czego w Polsce od dawna brakowało,super i brawo.
|
|
|
|
|
White Widow jeszcze jedno: kto z takim wulgarnym kret-em!!!! jak TY chciałby zrobić sobie zdjęcie,goście nie poniżajcie się.
|
|
|
|
|
Wąski, masz tu k...wa ten Łomot Roberta M
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Bartomix to co produkuje R.M w zupełności odbiega od togo co gra w swoich setach w klubach jedna wielka ściema i nic więcej zero techniki, po prostu sieka a do tego wulgarny ham tak jak ty.
|
|
|
|
|
Nie wiem co Pan Robert Mączyński gra ani nie interesuje mnie gdzie gra. Wiem tylko że jego płytka, która wpadła mi w ręce jest całkiem, a nawet bardzo całkiem. Nie interesują mnie jego wypowiedzi ani konflikty z Mtv czy Viva. Oceniam to co mam w łapie czy tam na mp3ce. A Loska? Żyjemy w takim kraju i w takich czasach że z każdego da się zrobić wielką gwiazdę. Komercja, komercja, komercja. A wiesz że ten cały Loska to koncertował w okolicy zanim stał się gwiazdą z tv? Jak mnie pamięć nie myli grał kilka lat temu w Jarocinie czy Ulanowie. Tylko wtedy pies z kulawą nogą o nim nie słyszał, i ty chyba też nie. A prawda jest taka że z każdego dziadostwa da się zrobić gwiazdę.
Pozdrawiam i miłej zabawy na koncercie życzę. Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Slyszelismy.
|
|