|
|
|
Witam organizuje zamówienie na wszystkie ciuchy ! ;)
z hurtowni outletowej zamawialam juz tam sa to ciuchy nowe pozbawione wew. papierowych metek z koncowek kolekcji znanych marek http://www.flick(...)6860699/ zamowienia wg tego co jest tam napisane po lewej stronie. Ubrania do oderania w stalowej badz mozliwa wysylka. Proszę o kontakt zainteresowane osoby na e-meil anna.kopycka83_(at)_gmail.com badz na priv, jesli beda zainteresowane osoby zamowienia bede realizowala co tydzien w okolicach srody, czwartku! zapraszam ! Szybko miło i profesjonalnie ! ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co to za ceny???? Nie znam tych firm
7 tyś za żakiet??? za bluzę 1 tysiak??? Okazja??? Co to jest???? |
|
Dołączył: 17 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT co to za ceny???? Nie znam tych firm 7 tyś za żakiet??? za bluzę 1 tysiak??? Okazja??? Co to jest???? trzeba umieć czytać podane informacje Na stronie jest jak byk napisane "W celu dokonania zamówienia proszę o podanie NUMERU TOWARU (pierwsze cztery cyfry przed kropką np 5044. )..." czyli cena towaru jest po kropce |
|
|
|
|
Nie stukaj, nie stukaj, jak się wejdzie na jakąś rzecz to wyskakuje np.7085.43PLN na "pierwszy rzut oka",bez czytania "instrukcji" ,która widnieje na pierwszej stronie, więc po co stukasz?
Dzięki za wyjaśnienie,opisu nie czytałam, zerknęłam na ceny, które nie mnie zaintrygowały A ponieważ większość bluzek- usta,misie dziękuję Jeden sweterek nawet ciekawy- ale XL, spódniczka-owszem fajna, ale XS,kolejny sweterek-paseczki- niedostępny lub w alternatywnym kolorze-L,XL- także też dziękuję |
|
|
|
|
no wlasnie wiem opis jest troszke mylacy, na pierwszy rzut oka ale tak poprostu zostalo to opisane wiec ceny sa podane po tych 4-cyfrach -numeru katalogowego a odnosnie rozmiarow i modeli mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie tym bardziej ze dosyc czesto nowy towar jest ! a ceny dosyc okazjonalne tak mi sie wydaje...
|
|
|
|
|
Mangusta, ale zauważyłaś,że M-ek jak na lekarstwo?, co fajniejsze, to M wymiecione, a to najpopularniejszy rozmiar jest
|
|
|
|
|
tak wiem postaram sie o dokladne rozmiary chociaz czesci ubran,jesli masz jakies konkretne upatrzone to podeslij na mail badz priv i postaram sie zdobyc, czesc rzeczy mam pomierzonych bo zamawialam juz u nich takze jak cos to moze trafisz ;)
pozdrawiam |
|
|
|
|
a jaką mam pewność że ubrania są dobre gatunkowo? bo co niektóre fajnie wyglądają, a później się okaże że jest to jakaś 'szmata' i po pierwszym praniu nie bedzie sie nadawać do niczego ; o
|
|
|
|
|
ubrania pochodza z koncowek serii/kolekcji ja zamawialam na gatunek i jakosc nie narzekam jesli juz sa jakies niedorobki to sa to np nie wiem nie zbyt dokladnie wykonczony szew itp ale to bardzo zadko a te ktore sa tzw II-go atunkowe to jest w opisie zaznaczone.
Ale reklamacje i zwroty tez przyjmuja z tego co wiem ja osobiscie nie korzystalam. I wiesz to tak samo jak w "normalnym" sklepie na wieszaku fajnie wyglada dotkniesz zobaczysz a pozniej i tak sie po praniu do niczego nie bedzie nadawala a tu nawet jak sie takie cos pojawi to nie szkoda ze kupe kasy wydalam a nie da sie w tym chodzic;) Pozdrawiam |
|
|
|
|
Do ogłoszeń. Zamykam.
|
|