NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
prawda o WOŚP, czyli czy ktoś za to beknie ??
~~uczciwy
ff
Wysłany: 15 Sty 2009r. 23:49  
http://s4.zapodaj.net/51392520.jpg.html mam nadzieje ze link działa

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 15 Sty 2009r. 23:49  

~~qqa
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 00:02  
To prawda o kwestujących, wśród których zdarzają się tacy czy inni ludzie - niestety przy rekrutacji kwestujących nie ma kontroli czy dany osobnik żyje obyczajnie, ani nie sprawdzają teczek z IPN.

ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 00:52  
to nie jest prawda o WOŚP!!!!! tylko o nieuczciwych kwestujących!

Errare humanum est.
Prywatna wiadomość 

~~qqa
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 01:44  
a moze to jest prawda o brunetkach - zawsze wiedzialem, ze te wiedzmy cos knuja...

~~hate eternal
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 10:40  
Wow, jestem powalony tym co zobaczyłem. Tak na pewno kwestują wszyscy w WOŚP - stąd uzbierali tylko 32,7 mln PLNa umiech

~~xxxxxx
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 14:00  
hahahaha no i dobrze co beda za darmo chodzic

ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 14:43  
CYTAT
hahahaha no i dobrze co beda za darmo chodzic

jak masz się wypowiadać wypowiadaj się sensownie! mlotek

Errare humanum est.
Prywatna wiadomość 

~~wosp
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 14:49  
zlodzieje i tyle z jakiejs wioski

ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 14:59  
eee tam. Jest wiele osób które wyciągneło kase z pudełka sciana

wieś się bawi \' : )
Prywatna wiadomość 

~~Matis
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 15:05  
Posłuchaj "uczciwy" a powiedz co Ty zrobiłeś kiedykolwiek dla drugiego człowieka, niech Jurek Owsiak dla mojej przyjemności się na tym wzbogaci, ale zobacz ile dzięki niemu ludzi, a w szczególności małych dzieci miało szanse żeby żyć, wiem że takich akcji nie powinno być, gdyby ten nasz "pojebany" kraj miał u władzy normalnych ludzi a nie złodziei którzy myślą tylko o swoich dupach. Nie chcesz dawać na WOŚP to nie dawaj, ja dałem bo mam dzieci i wiem że kiedyś może się to przydać również mojej rodzinie.

Ps: A gdyby kiedyś były takie urządzenia potrzebne komuś z Twoich bliskich to co powiesz żeby z nich nie korzystano? Oczywiście nie życzę Ci tego żebyś musiał z nich korzystać.

~~hate eternal
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 16:35  
CYTAT
eee tam. Jest wiele osób które wyciągneło kase z pudełka sciana

To akurat świadczy o nich a nie o całej akcji i jej idei umiech

~~CZłOWIEK
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 16:35  
CYTAT
Wow, jestem powalony tym co zobaczyłem. Tak na pewno kwestują wszyscy w WOŚP - stąd uzbierali tylko 32,7 mln PLNa umiech

Teraz kazdy sobie moze tez wyobrazic owsiaka jak kasuje te 10% z 32,7 mln ("na obsługe fundacji oczywiscie")mlotek

~~krym
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 18:38  
te Matis pojebany to ty chyba jesteś jeśli tak mówisz o swoim kraju. Jakoś nie słychać żeby pojebanym krajem nazywali swoją ojczyznę anglicy, niemcy, gruzini, rumuni itd. Jedynie w Polsce są tacy pojebańcy !

~~hate eternal
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 18:45  
CYTAT
te Matis pojebany to ty chyba jesteś jeśli tak mówisz o swoim kraju. Jakoś nie słychać żeby pojebanym krajem nazywali swoją ojczyznę anglicy, niemcy, gruzini, rumuni itd. Jedynie w Polsce są tacy pojebańcy !

To chyba najdalej byłeś za granicą w Nisku. Jest duża liczba ludzi w każdym państwie, która nazwie je pojebanym. Przez rząd, przez gąskę balbinkę czy przez to, że obudziła się za wcześnie.

~~hate eternal
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 18:49  
CYTAT

Teraz kazdy sobie moze tez wyobrazic owsiaka jak kasuje te 10% z 32,7 mln (\"na obsługe fundacji oczywiscie\")mlotek

I dobrze. Należy się chłopu za życia już uratowane i te co w przyszłości uratowane zostaną. Założę się, że rodzic dziecka, które żyje dzięki sprzętowi zakupionemu przez WOŚP z pewnością dalby mu o wiele więcej za uratowanie życia pociechy.
Każda fundacja korzysta z zebranych środków, aby płacic wynagrodzenie osobom, które nimi zarządzają. Dlaczego WOŚP ma byc inne? Ty aby radnym jakimś nie jesteś, coby dla niego za darmo a on powiększa dietę dla siebie, co??

~~kekek
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 18:54  
Za takie pieniadze, to powinien na kolanach chodzic!

~~krym
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 18:54  
jest duża liczba pojebanych w każdym państwie ale w naszym Kraju najwięcej !

~~hate eternal
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 18:56  
CYTAT
Za takie pieniadze, to powinien na kolanach chodzic!

To zrób taką akcję jak on i sam sobie pobiadolisz na kolankach. Polska mentalnośc w rozkwicie - nie myślę, żeby mi było lepiej, tylko żeby sąsiad miał gorzej. Daleko nie zajedziesz na niej.

~~omega
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 20:12  
Matis 100% poparcia!!

~~Matis
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 21:52  
Dzięki "omega" w woli wyjaśnienia nie miałem na myśli POLSKI tylko oszołomów którzy nami rządzą i kradną na potęgę. A jeśli chodzi o Jurka Owsiaka to pokażcie mi inną osobę dzięki której w Polsce udało się zebrać tyle kasy na sprzęt medyczny i uratować tyle ludzi , bo najprościej krytykować i nic nie robić, a ci którzy krytykują jakby była potrzeba pierwsi by chcieli z tego sprzętu skorzystać, tylko niech pomyślą że gdyby nie WOŚP to być może już nie jedna osoba z ich rodziny kolejnych akcji by nie oglądała.

~~tajto
ff
Wysłany: 16 Sty 2009r. 22:45  
CYTAT
Dzięki \"omega\" w woli wyjaśnienia nie miałem na myśli POLSKI tylko oszołomów którzy nami rządzą i kradną na potęgę. A jeśli chodzi o Jurka Owsiaka to pokażcie mi inną osobę dzięki której w Polsce udało się zebrać tyle kasy na sprzęt medyczny i uratować tyle ludzi , bo najprościej krytykować i nic nie robić, a ci którzy krytykują jakby była potrzeba pierwsi by chcieli z tego sprzętu skorzystać, tylko niech pomyślą że gdyby nie WOŚP to być może już nie jedna osoba z ich rodziny kolejnych akcji by nie oglądała.

z innej beczki skocze na policje i pokarze zdjęciaboks mam nadzieje ze ich dorwą takim gówniarzy prac i patrzeć czy puchną boks

~~sxs
ff
Wysłany: 17 Sty 2009r. 03:20  
te zdjęcia na pewno nie pochodzą z naszego miasta.
Jedno powiem.
Jeśli te osoby kwestowały w mieście poniżej 50 tys mieszkańców ich ujęcie powinno być kwestią czasu... ponieważ wolontariuszy w takich miastach jest maks kilkadziesiąt (w stw 270)
Po to własnie robiony był nabór wolontariuszy w Stalowej Woli poprzez szkoły. Każda szkoła (dyrektor, nauczyciel) sam wybierał odpowiednich (jego zdaniem) wolontariuszy.
I teraz każdy wolontariusz jak zbiera pieniądze wie że nad nim ciąży nie tylko sztab ale i szkoła. I to właśnie odpycha młodych ludzi od kradzieży... niestety na tym obrazku widać jakieś małolaty których rodzice myślą że są dobrymi dziećmi...

ff
Wysłany: 17 Sty 2009r. 10:00  
No a niech ktos poprze fakt zarabiania i zgarniania 10% do Jurkowej kieszeni.

Kto i skad wyssal taka informacje???

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »