|
|
|
Chcę zaczerpnąć parę opinii na temat Pana K.Musialika. Czy jest dobrym chirurgiem? Pytanie dotyczy ekstrakcji zęba!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Proszę tu masz opinie http://www.znany(...)owa-wola
|
|
|
|
|
Pan Krzysztof Musialik to profesjonalista w swoim zawodzie. Miły człowiek, a jego usługi są w przystępnych cenach. Razem z panem Lorkowskim tworzą zgrany zespół przy różnego typu zabiegach chirurgii stomatologicznej o czym miałam okazję przekonać się osobiście. Polecam.
|
|
|
|
|
CYTAT Pan Krzysztof Musialik to profesjonalista w swoim zawodzie. Miły człowiek, a jego usługi są w przystępnych cenach. Razem z panem Lorkowskim tworzą zgrany zespół przy różnego typu zabiegach chirurgii stomatologicznej o czym miałam okazję przekonać się osobiście. Polecam. Wiem, że pytanie było o Pana Musialika, ale ja chciałabym o Pani Lorkowskim. Więc chciałam tylko napisać że mi wszystkie plomby powypadały po jego leczeniu a jak chciałam znieczulenie do leczenia kanałowego to stwierdził że tylko ludziom psychcznie chorym daje się znieczulenia. Było to jakies 15 lat temu, może ty były jego gorsze lata. |
|