|
|
|
witam potrzebuje cen biletow bo niemoge znalezc ze stalowej woli do lublina i z lublina do bialej podlaski bilet caly bez zadnych znizek i jak by mozna bylo ile tam jest znaczy ze stalowej woli do bialej podlaski kilometrow z góry dziekuje
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
leń jesteś i nieuk, bo każdy leń to nieuk
ale napiszę Ci bo serce mam dobre PKS STW --> LUB - 17 PLN LUB --> BPOD - 16/17 PLN |
|
|
|
|
dzieki wielkie
|
|
|
|
|
Kilometrów masz ok 250
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
PKS
STW --> LUB - 101 km LUB --> BPOD - 124 km |
|
|
|
|
CYTAT dzieki wielkie sznurki masz tu http://www.pksstwola.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=61 http://web.pkswschod.pl/rozkladjazdy.php?lang=pl |
|
|
|
|
Licznik w samochodzie pokazuje trochę więcej.Jeżeli PKP to bym się zgodził,ale PKS?Czyżbym nadkładał drogi?
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
CYTAT Licznik w samochodzie pokazuje trochę więcej.Jeżeli PKP to bym się zgodził,ale PKS?Czyżbym nadkładał drogi? ja tam się nie znam, podałem dane które były na stronie PKS`u ze STW i LUB. a którędy jeździ "domniemany" przedtawiciel struktur państwowych to nie wiem |
|
|
|
|
CYTAT witam potrzebuje cen biletow bo niemoge znalezc ze stalowej woli do lublina i z lublina do bialej podlaski bilet caly bez zadnych znizek i jak by mozna bylo ile tam jest znaczy ze stalowej woli do bialej podlaski kilometrow z góry dziekuje Ja swojego czasu woziłam się szynobusem, 14 zł kosztował bilet rok temu.. niewiem jak teraz .. szynobus nieźle zapierda.... |
|