|
|
|
Czuje się strasznie samotnie. chciałabym poznać jakiegoś chłopaka z którym będzie można porozmawiać... zabije poczucie osamotnienia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Porozmawiać "przed" czy "po" ?
|
|
|
|
|
wejdz na temat o stalowowolskich spotkanich... umówicie się na sobote i może tam poznasz jakiegoś "menszczyznę" powodzenia
|
|
|
|
|
Lucky bardzo zabawne.
|
|
|
|
|
CYTAT Lucky bardzo zabawne. ale to wbrew pozorom jest bardzo wazne pytanie :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Romantyzmu jest w Was fest!
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT Romantyzmu jest w Was fest! Zgadzam się. Aż przykro patrzeć. |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT ale to wbrew pozorom jest bardzo wazne pytanie :] A co jeśli odpowie tak jak z tą szklanką wody , jako środek antykoncepcyjny że ani "po" ani "przed", tylko ZAMIAST ? życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Wy to wszystko do jednego sprowadzacie
|
|
|
|
|
Misiaaa nie wrzucaj nas (facetów) do jednego worka. Znajdą się wyjątki
|
|
|
|
|
CYTAT A co jeśli odpowie tak jak z tą szklanką wody , jako środek antykoncepcyjny że ani \"po\" ani \"przed\", tylko ZAMIAST ? to by se trza reke odgryzc jakby zasnela :p CYTAT Zgadzam się. Aż przykro patrzeć. Misiaa strasznie slaba ta Twoja miarka :] dlaczego zakladasz ze Luk nie jest wartosciowym i bezposrednim, mlodym czlowiekiem ktory nie chce marnowac czasu na spotkania z kobieta ktora poczucie osamotnienia zabija co tydzien z innym? Moim zdaniem strasznie na wyrost wystawiona i krzywdzaca opinia, jako wartosciowy mlody czlowiek czuje sie urazony, Luk mysle ze podobnie, z drugiej strony nie ma sie co dziwic za bardzo, kobiety zazwyczaj mniej mysla od faceta ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Bardzo przepraszam jeśli któregoś z Was uraziłam, nie miałam tego na celu :(
|
|
|
|
|
misia podaj mail jak mozesz ;)
|
|
|
|
|
CYTAT wiesz misiaa ma ten sam problem co Ty. tez chlopaka szukasz ?;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood ... "..z drugiej strony nie ma sie co dziwic za bardzo, kobiety zazwyczaj mniej mysla od faceta ;]" teraz ja poczułam się urażona
twierdzisz, że kobitki są gorzej myślącymi istotami niż Wy faceci? proszę przykłady..;p |
|
|
|
|
sory zapomniałam ładnie i prawidłowo zacytować/
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT wiesz misiaa ma ten sam problem co Ty. tez chlopaka szukasz ?;] to było trochę złośliwe w stosunku do kolegi |
|
|
|
|
CYTAT ifeelgood ... \"..z drugiej strony nie ma sie co dziwic za bardzo, kobiety zazwyczaj mniej mysla od faceta ;]\" teraz ja poczułam się urażona twierdzisz, że kobitki są gorzej myślącymi istotami niż Wy faceci? proszę przykłady..;p kataryna - liczba laureatek nagrody nobla(pominmy literature) ja mysle ze nic wiecej nie trzeba :] zgadzasz sie ?;p iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT Do ifeelgood wiesz piszesz jak dupa i jestes dupa i to z uszami!!!! fajny grzeczny tekst, wartosciowy mlody czlowieku :] najmocniej przepraszam :] pokoj iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ale rzuciłeś przykład nie ma co;p
ok, ja nie jestem człowiek kłótliwy i przyjmuję każdą krytykę, Twoją też;) zresztą każdy ma prawo do swojego zdania... koniec bo odbiegliśmy od tematu... |
|
|
|
|
Jeśli ktoś chcę pogadać niech napiszę na gg: 40294272
|
|
|
|
|
Misiaa daj na luz. Dziś sobota festyn w mieście. Planeta/Arkadia stoją otworem. Jeśli nie wiesz, to powiem Ci tylko że te miejsca to istna "wylęgarnia" miłosci i morderczyni samotności. Odpicuj się trochę i powodzenia.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
CYTAT ale rzuciłeś przykład nie ma co;p ok, ja nie jestem człowiek kłótliwy i przyjmuję każdą krytykę, Twoją też;) zresztą każdy ma prawo do swojego zdania... koniec bo odbiegliśmy od tematu... a jaki bys chciala ?;p przecie nawet najlepsi projektanci mody to faceci ;p pozdro :] i masz racje, wcale nie jestescie az takie niemadre ;] przepraszam iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ooo prosze kolejny temat dla samotnych, jak miło może w końcu znajdę żone!
:) |
|
|
|
|
CYTAT Misiaa daj na luz. Dziś sobota festyn w mieście. Planeta/Arkadia stoją otworem. Jeśli nie wiesz, to powiem Ci tylko że te miejsca to istna \"wylęgarnia\" miłosci i morderczyni samotności. Odpicuj się trochę i powodzenia. Nie lubię takich miejsc |
|