|
|
|
Jak można nie chodzić na dyskoteki??
:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
gej to nie facet
|
|
|
|
|
Ja tam do gejów nic nie mam
|
|
|
|
ups stefan sory nic do Twoich torebek nie mam;p
może ty umówisz się z koleżanką skoro szukasz żony?;) Misiaa już Ci faceta znalazłam ;D |
|
|
|
|
Ja nie noszę torebek! tylko Tinky Winky nosi..
Oj ja za młody :) |
|
|
|
|
No normalnie istnieją ludzie którzy nie lubią dyskotek. Tłumne miejsca. Alkohol, hałas.
|
|
|
|
|
W sumie może i z czasem mijają chęci na chodzenie do dyskotek.
|
|
|
|
CYTAT ups stefan sory nic do Twoich torebek nie mam;p może ty umówisz się z koleżanką skoro szukasz żony?;) Misiaa już Ci faceta znalazłam ;D Dzięki, za dobre chęci |
|
|
|
|
Myślę, że forum to nie jest dobre miejsce na tego typu poszukiwania.
Najlepiej gdzieś wyjść między ludzi poznać kogoś najlepiej chłopaka w twoim przypadku no i fajnego a takich jest sporo wg mnie trzeba tylko chcieć i jak najwięcej wychodzić z domu :) |
|
|
|
|
CYTAT Myślę, że forum to nie jest dobre miejsce na tego typu poszukiwania. Najlepiej gdzieś wyjść między ludzi poznać kogoś najlepiej chłopaka w twoim przypadku no i fajnego a takich jest sporo wg mnie trzeba tylko chcieć i jak najwięcej wychodzić z domu spróbuj tak zrobić, będąc strasznie nieśmiałym ;) |
|
|
|
|
Uwież mi że ja też nie jestem jakiś strasznie smiały.. dla mnie zagadanie wiąże sie z problemem
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Misiaa daj na luz. Dziś sobota festyn w mieście. Planeta/Arkadia stoją otworem. Jeśli nie wiesz, to powiem Ci tylko że te miejsca to istna \\\"wylęgarnia\\\" miłosci i morderczyni samotności. Odpicuj się trochę i powodzenia. Nie lubię takich miejsc Misiaa i już mi się podobasz Porządna i normalna kobieta, która nie lubi chodzić do tych "dyskotek" |
|
|
|
|
dokładnie, nie wszyscy muszą lubić takie miejsca ;)
|
|
|
|
|
ja tez czasem samotnosc(i) szukam...
non serviam |
|
|
|
|
CYTAT Misiaa daj na luz. Dziś sobota festyn w mieście. Planeta/Arkadia stoją otworem. Jeśli nie wiesz, to powiem Ci tylko że te miejsca to istna \"wylęgarnia\" miłosci i morderczyni samotności. Odpicuj się trochę i powodzenia. bartomixie a po jasnego gwinta dziewczyna ma się zmieniać ? napisała że nie lubi chodzić po dyskotekach, wcale się nie dziwie, to co tam teraz "panuje" to woła o pomstwe do nieba. Misiaa nie zmieniaj się tylko dlatego że nie możesz kogoś znaleźć a inni w ten posób podpowiadają bądź sobą bo to najważniejsze i gdy już spotkasz tego jedynego to ta Twoja nieśmiałość o której mówisz nie bedzie miala znaczenia.Szczerze zycze szczescia bo wierzę ze są jeszcze w tej Stalowej goscie dla których nie "dupa" jest najważniejsza a dziewczyna która się szanuje i ma własne zdanie na pewne tematy,z którą można normalnie porozmawiac a nie dwa zdania i klapa, tematy sie wyczerpały oraz dla której nie liczą się wyłącznie pieniądze ani konkretna fura ;] a forumowiczem Lucky się nie przejmuj, On juz pokazał swój romantyzm w kilku wątkach Pozdrawiam. Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
CYTAT Misiaa daj na luz. Dziś sobota festyn w mieście. Planeta/Arkadia stoją otworem. Jeśli nie wiesz, to powiem Ci tylko że te miejsca to istna \"wylęgarnia\" miłosci i morderczyni samotności. Odpicuj się trochę i powodzenia. Na tych "festynach w mieście" to można raczej kogoś tylko na chwilkę poznać. Raczej nie na dłużej i poważniej. |
|
|
|
|
Misiaa , ile masz lat ?
|
|
|
|
|
CYTAT Misiaa , ile masz lat ? Kobiety się o wiek nie pyta! :) |
|
|
|
|
CYTAT na pewno 18 Dlaczego myślisz że 18? |
|
|
|
|
Myślałam że masz jakąś teorię.
|
|
|
|
|
Nic na siłę, sam się znajdzie.
Powodzenia i głowa do góry. |
|
|
|
|
Z tego co wiem to ona ma 22
|
|
|
|
Bardzo ciekawię się rozwija dyskusja.
Noo ja mam lat tyle na ile wyglądam i nie lubię mówić o wieku który ma najmniej do gadania ;P |
|
|
|
|
To twierdzisz że młodo wyglądasz tak? czy nie..
|
|
|
|
No wyglądam młodo. Nie dawno u dentysty jakiś Pan stwierdził że mam 12 lat bo onn ma córkę w tym wieku to tak sądzi ;D
|
|