|
![]() |
|
Witajcie,co myslicie o salonie Gabriel?Polecacie czy nie?
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Na litość boską, więcej tam nie pójdę!
Dlaczego? Mój salon x: Pasemka (odrosty) - 30zł - włosy jak całkowicie ufarbowane. Salon Gabriel Pasemka odrosty - 160zł - nie widać różnicy, dalej widać odrosty. Nie polecam, ceny są kosmiczne, a w dodatku wg nich "modelowanie" to wysuszenie wlosow z użyciem szczotki, zupełnie bezefektowne. Nie wiem u jakiej ja pani byłam, ale bardzo spieszyłam się, zeby przed wyjazdem zrobić włosy, a to był jedyny salon który miał wolne miejsce tego dnia. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
Byłam w salonie Gabriel w zeszłym roku w sylwestra, pierwszy i ostatni raz. Poprosiłam o pokręcenie włosów moich długich włosów bo chciałam mieć "luźną" fryzurę
![]() ![]() |
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
W tym salonie poraz pierwszy i ostatni byłam jak robiłam "próbna" fryzure ślubną za "jedyne" 160zł.Wogle fryzjerce nie wyszło to co chcialam zeby jej wyszło. A po 2godz wszystko oklaplo;// wsówek to chyba 70szt z głowy wyjełam.
|
|
|
![]() |
|
Czyli jednym słowem nie polecamy
![]() Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
dziękuje za informacje,w takim razie tam się nie wybiorę
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
dziękuje za informacje,w takim razie tam się nie wybiorę
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
2,5 roku temu czesałam się tam na swój ślub.Może nie pamiętam już tak dokładnie ale za ślubną zapłaciłam chyba 120 ,pobna kosztowala 50.tydzień przed ślubem robiłam jeszcze kolor,koszt mnie
![]() |
|
|
![]() |
|
Do kiciia
Ta miła pani o której piszesz ma teraz swój salon na poniatowskiego i ma normalne ceny ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Do kiciia Ta miła pani o której piszesz ma teraz swój salon na poniatowskiego i ma normalne ceny ![]() Pozdrawiam ![]() Dokładnie, nad Maldomem na górze po prawej, ja też polecam ! |
|
|
![]() |
|
Ten salon to jedna wielka porażka. Jak znać popierniczoną właścicielke tego przybytku to nawet na dezynfekcji nożyczek każe oszczędzać. To chora na umysle gruba baba- ot tyle w temacie
![]() |
|
|
![]() |
|
//reklama nie tutaj
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Do kiciia Ta miła pani o której piszesz ma teraz swój salon na poniatowskiego i ma normalne ceny ![]() Pozdrawiam ![]() Dokładnie, nad Maldomem na górze po prawej, ja też polecam ! Zenada ! Moim zdaniem to malo eleganckie i nie kulturalne zęby oceniać tak krytycznie salon który jako jeden z nielicznych posiadał taka dobra renomę ! Widze ze tu chodzi o dobre zareklamowanie wlasnego Saloniku w takim razie Kiciia Zapraszam do Rekadkji Szatafeta albo do Televizji Diana no chyba ze salon tak slabo przedzie ![]() z pozdrowieniami Klient ![]() |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT [cytat][cytat]Do kiciia Ta miła pani o której piszesz ma teraz swój salon na poniatowskiego i ma normalne ceny ![]() Pozdrawiam ![]() Dokładnie, nad Maldomem na górze po prawej, ja też polecam ! Zenada ! Moim zdaniem to malo eleganckie i nie kulturalne zęby oceniać tak krytycznie salon który jako jeden z nielicznych posiadał taka dobra renomę ! Jak sam napisałeś Kliencie słowo : posiadał CYTAT Widze ze tu chodzi o dobre zareklamowanie wlasnego Saloniku w takim razie Kiciia Sama korzystam z tego saloniku i jestem bardzo zadowolona CYTAT Zapraszam do Rekadkji Szatafeta albo do Televizji Diana no chyba ze salon tak slabo przedzie ![]() z pozdrowieniami Klient ![]() Reklamowane w prasie czy też telewizji nie znaczy najlepsze. Na to potrzebny jest pieniądz lub inne dobro ofiarowane (czyt. handel wymienny).Co odbija się na cenach w zakładzie za usługi. Najlepsze nie muszą się reklamować. Wystarczy ocena klientów i przekaz ustny tej oceny innym osobom. A do tego cena jest przystępna dla większości kieszeni. Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Do kiciia Ta miła pani o której piszesz ma teraz swój salon na poniatowskiego i ma normalne ceny ![]() Pozdrawiam ![]() Dokładnie, nad Maldomem na górze po prawej, ja też polecam ! Zenada ! Moim zdaniem to malo eleganckie i nie kulturalne zęby oceniać tak krytycznie salon który jako jeden z nielicznych posiadał taka dobra renomę ! Widze ze tu chodzi o dobre zareklamowanie wlasnego Saloniku w takim razie Kiciia Zapraszam do Rekadkji Szatafeta albo do Televizji Diana no chyba ze salon tak slabo przedzie ![]() z pozdrowieniami Klient ![]() Kliencie kopsnij sie w czoło...!!! Czy wszystkie pozytywy świadczą o reklamie własnego biznesu, litości a może to nie klient tylko pracownik salonu,który ma niby tak dobrą renomę a tak naprawdę to co tam mozna uzyskac i z czym wyjść na głowie czy rękach to jedna wielka masakra na twarzy nie wiem bo z tego akurat nie kożystałam więc się nie wypowiadam, ale reszta to naprawdę klapa i więcej z ich usług nie skożystam. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Do kiciia Ta miła pani o której piszesz ma teraz swój salon na poniatowskiego i ma normalne ceny ![]() Pozdrawiam ![]() Oj Drogie Panie... Możesz iść do najlepszego fryzjera na świecie i wyjść z salonu niezadowolona. Czasem nasze wyobrażenia na temat czegoś, przerastają rzeczywistość. Osobiście uważam, że gdyby salon Gabriel miał rzeczywiście beznadziejne Panie fryzjerki to niemiałby tylu klientów i klientek. Co do tej miłej Pani z salonu BIO LAGE, robiła mi kiedyś fryzurę. Była może i owszem ładna, ale niestety nietrwała (rozwaliła się w połowie imprezy). A tak na marginesie to wydaje mi się, że na tym forum nie chodzi o wzajemne bluzganie, ale o szczerą odpowiedź, gdy ktoś pyta. Ja tu jednak widzę i czytam jak salony robią sobie wzajemnie reklamę i antyreklamę. Czy na forum wypowiadają się rzeczywiście klientki??? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Witajcie,co myslicie o salonie Gabriel?Polecacie czy nie? ![]() Chodzi Ci o tym na białych domach? Jeżeli tak to też nie polecam ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Witajcie,co myslicie o salonie Gabriel?Polecacie czy nie? ![]() Chodzi Ci o tym na białych domach? Jeżeli tak to też nie polecam ![]() A co Pani wie o usługach fryzjerskich w tym salonie i dlaczego ich nie poleca, skoro korzysta tylko Pani z usług kosmetyczki? Przemawia prze Panią zwykła złośliwość czy szczera porada dla forumowiczów??? |
|
Dołączył: 8 Wrz 2010r. Skąd: Stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Też nie polecam tego salonu!!! Pani która mnie czesała miała dużo pomysłów ale makabrycznych. Czesała mnie i moja koleżanke...efekt koszmarny! ZA wysuszenie moich włosów suszarką i pogniecenie ich rękami, aby zrobić nieład wzieła 50 zł. To żadna fryzura! Kolejna sprawa brak dezynfekcji jak w wiekszości salonów!!!!!!!!
NIE POLECAM! i proszę mi tu nie pisać, że jestem mściwa czy coś w tym stylu...To jedynie moje własna opinia!!!!! Ten salon to wielka klapa! |
|