NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
Salon Gabriel , polecacie?
ff
Wysłany: 15 Sty 2012r. 17:40  
Witajcie,co myslicie o salonie Gabriel?Polecacie czy nie?umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 15 Sty 2012r. 17:40  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2012r. 09:30  
Na litość boską, więcej tam nie pójdę!
Dlaczego?
Mój salon x:
Pasemka (odrosty) - 30zł - włosy jak całkowicie ufarbowane.

Salon Gabriel
Pasemka odrosty - 160zł - nie widać różnicy, dalej widać odrosty.

Nie polecam, ceny są kosmiczne, a w dodatku wg nich "modelowanie" to wysuszenie wlosow z użyciem szczotki, zupełnie bezefektowne.
Nie wiem u jakiej ja pani byłam, ale bardzo spieszyłam się, zeby przed wyjazdem zrobić włosy, a to był jedyny salon który miał wolne miejsce tego dnia.

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2012r. 13:49  
Byłam w salonie Gabriel w zeszłym roku w sylwestra, pierwszy i ostatni raz. Poprosiłam o pokręcenie włosów moich długich włosów bo chciałam mieć "luźną" fryzuręumiech no więc najpierw pani (nie pamiętam która bo już więcej tam nie poszłam) najpierw próbowała zakręcić mi włosy na lokówce- porażka, potem próbowała prostownicą- porażka no więc stwierdziła, że z moimi włosami nic się nie da zrobić. Ja załamana bo impreza za chwilę, więc mówię że w takim razie proszę o inna fryzurę i zdaję się na panią fryzjerkę. No więc w ciągu 10 min miałam AŻ WYPROSTOWANE włosy i zabuliłam 50 zl. Myślałam, że wyjde z siebie. Głupia byłam że zapłaciłam zamiast od razu wyjść. Wróciłam do domu, włosy pod wodę i sama się czesałam. (musiałam coś zrobić bo jak tylko wyszłam z salonu to moje wyprostowane badyle pod wpływem padającego śniegu sie powykręcały we wszystkie strony i wyglądałam jak sierotaumiech nie twierdzę, że wszystkie panie w tym salonie się nie nadają, ale ta z którą ja miałam doczynienia albo miała dość pracy tego dnia, albo średnio się znała na tym co robi. Jeszcze się nie spotkałam z czymś takim, żeby fryzjerka stiwerdziła, że NIC sie nie da zrobić.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 16 Sty 2012r. 15:29  
W tym salonie poraz pierwszy i ostatni byłam jak robiłam "próbna" fryzure ślubną za "jedyne" 160zł.Wogle fryzjerce nie wyszło to co chcialam zeby jej wyszło. A po 2godz wszystko oklaplo;// wsówek to chyba 70szt z głowy wyjełam.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2012r. 16:13  
Czyli jednym słowem nie polecamy umiech

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2012r. 19:52  
dziękuje za informacje,w takim razie tam się nie wybioręumiechumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2012r. 19:53  
dziękuje za informacje,w takim razie tam się nie wybioręumiechumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2012r. 08:51  
2,5 roku temu czesałam się tam na swój ślub.Może nie pamiętam już tak dokładnie ale za ślubną zapłaciłam chyba 120 ,pobna kosztowala 50.tydzień przed ślubem robiłam jeszcze kolor,koszt mnie:szok:170 .Ale musze powiedzieć ze byłam z usług bardzo zadowolona,robiła mnie taka blondynka ,czy ruda ,wiem ze okulary miała.Była przemiła ,uczesanie super,ale za taką kase ,ja też bym była miła.Poszła bym jaszcze do niej, ale ta cena.Więc pozwoliłam na to sobie tylko przed ślubem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2012r. 09:00  
Do kiciia
Ta miła pani o której piszesz ma teraz swój salon na poniatowskiego i ma normalne cenyumiech naprawdę polecam, a salon nazywa się BIO LAGE
Pozdrawiamumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2012r. 21:59  
CYTAT
Do kiciia
Ta miła pani o której piszesz ma teraz swój salon na poniatowskiego i ma normalne cenyumiech naprawdę polecam, a salon nazywa się BIO LAGE
Pozdrawiamumiech

Dokładnie, nad Maldomem na górze po prawej, ja też polecam !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2012r. 17:24  
Ten salon to jedna wielka porażka. Jak znać popierniczoną właścicielke tego przybytku to nawet na dezynfekcji nożyczek każe oszczędzać. To chora na umysle gruba baba- ot tyle w temacie umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2012r. 21:31  
//reklama nie tutaj

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Sty 2012r. 23:10  
CYTAT
CYTAT
Do kiciia
Pozdrawiamumiech

Zenada !
Moim zdaniem to malo eleganckie i nie kulturalne zęby oceniać tak krytycznie salon który jako jeden z nielicznych posiadał taka dobra renomę ! Widze ze tu chodzi o dobre zareklamowanie wlasnego Saloniku w takim razie Kiciia Zapraszam do Rekadkji Szatafeta albo do Televizji Diana no chyba ze salon tak slabo przedzie umiech

z pozdrowieniami Klient umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Sty 2012r. 08:55  
CYTAT
[cytat][cytat]Do kiciia
Pozdrawiamumiech

Zenada !
Moim zdaniem to malo eleganckie i nie kulturalne zęby oceniać tak krytycznie salon który jako jeden z nielicznych posiadał taka dobra renomę !

Jak sam napisałeś Kliencie słowo : posiadał

CYTAT

Widze ze tu chodzi o dobre zareklamowanie wlasnego Saloniku w takim razie Kiciia

Sama korzystam z tego saloniku i jestem bardzo zadowolona

CYTAT
Zapraszam do Rekadkji Szatafeta albo do Televizji Diana no chyba ze salon tak slabo przedzie umiech
z pozdrowieniami Klient umiech

Reklamowane w prasie czy też telewizji nie znaczy najlepsze. Na to potrzebny jest pieniądz lub inne dobro ofiarowane (czyt. handel wymienny).Co odbija się na cenach w zakładzie za usługi.
Najlepsze nie muszą się reklamować.
Wystarczy ocena klientów i przekaz ustny tej oceny innym osobom.
A do tego cena jest przystępna dla większości kieszeni.

Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.]
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lut 2012r. 16:29  
CYTAT
CYTAT
CYTAT
Do kiciia
Pozdrawiamumiech

Zenada !
Moim zdaniem to malo eleganckie i nie kulturalne zęby oceniać tak krytycznie salon który jako jeden z nielicznych posiadał taka dobra renomę ! Widze ze tu chodzi o dobre zareklamowanie wlasnego Saloniku w takim razie Kiciia Zapraszam do Rekadkji Szatafeta albo do Televizji Diana no chyba ze salon tak slabo przedzie umiech

z

pozdrowieniami Klient umiech

Kliencie kopsnij sie w czoło...!!!
Czy wszystkie pozytywy świadczą o reklamie własnego biznesu, litości a może to nie klient tylko pracownik salonu,który ma niby tak dobrą renomę a tak naprawdę to co tam mozna uzyskac i z czym wyjść na głowie czy rękach to jedna wielka masakra na twarzy nie wiem bo z tego akurat nie kożystałam więc się nie wypowiadam, ale reszta to naprawdę klapa i więcej z ich usług nie skożystam.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lut 2012r. 13:38  
CYTAT
Do kiciia
Pozdrawiamumiech

Oj Drogie Panie...

Możesz iść do najlepszego fryzjera na świecie i wyjść z salonu niezadowolona. Czasem nasze wyobrażenia na temat czegoś, przerastają rzeczywistość. Osobiście uważam, że gdyby salon Gabriel miał rzeczywiście beznadziejne Panie fryzjerki to niemiałby tylu klientów i klientek.
Co do tej miłej Pani z salonu BIO LAGE, robiła mi kiedyś fryzurę. Była może i owszem ładna, ale niestety nietrwała (rozwaliła się w połowie imprezy).

A tak na marginesie to wydaje mi się, że na tym forum nie chodzi o wzajemne bluzganie, ale o szczerą odpowiedź, gdy ktoś pyta.
Ja tu jednak widzę i czytam jak salony robią sobie wzajemnie reklamę i antyreklamę. Czy na forum wypowiadają się rzeczywiście klientki???

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lut 2012r. 18:26  
CYTAT

Chodzi Ci o tym na białych domach? Jeżeli tak to też nie polecamjezyk chodzę tam tylko do kosmetyczki ale tylko do takiej jednej i tyle

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2012r. 10:42  
CYTAT
CYTAT

Chodzi Ci o tym na białych domach? Jeżeli tak to też nie polecamjezyk chodzę tam tylko do kosmetyczki ale tylko do takiej jednej i tyle

A co Pani wie o usługach fryzjerskich w tym salonie i dlaczego ich nie poleca, skoro korzysta tylko Pani z usług kosmetyczki?
Przemawia prze Panią zwykła złośliwość czy szczera porada dla forumowiczów???

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2012r. 11:03  
Też nie polecam tego salonu!!! Pani która mnie czesała miała dużo pomysłów ale makabrycznych. Czesała mnie i moja koleżanke...efekt koszmarny! ZA wysuszenie moich włosów suszarką i pogniecenie ich rękami, aby zrobić nieład wzieła 50 zł. To żadna fryzura! Kolejna sprawa brak dezynfekcji jak w wiekszości salonów!!!!!!!!

NIE POLECAM! i proszę mi tu nie pisać, że jestem mściwa czy coś w tym stylu...To jedynie moje własna opinia!!!!! Ten salon to wielka klapa!

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »