|
|
|
Mikrodermabrazja, gdzie w Stalowej????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
google ci podpowie ;p
http://www.salonnakrzywej.pl/mikrodermabrazja.html |
|
|
|
|
w każdym salonie kosmetycznym (nie mylić z gabinetrm, gdzie jedna pani robi paznokcie, brwi i awet makijaż!)
|
|
|
|
|
CYTAT w każdym salonie kosmetycznym (nie mylić z gabinetrm, gdzie jedna pani robi paznokcie, brwi i awet makijaż!) ja bym chyba się bała robic taki zabieg u kosmetyczki , tak szczerze powiem, raz koleżanka robiła mikrodermabrazję tą diamentową i poparzyła jej twarz ... pewniej chyba u dermatologa |
|
|
|
|
Tu bedzie najpewniej! http://centrum-dermatologii.com.pl/
|
|
|
|
|
Tylko u dermatologa, w stw polecam Panią dok. Piłat. Byłam u niej, efekt praktycznie od razu widoczny, skóra mało się złuszczyła, lekkie zaczerwienienie, ale to normalne. Poza tym babka zna się na rzeczy, i podpowie jak prawidłowo zadbać o cerę. Ja właśnie za tydzień znowu się wybiorę :-)
|
|
|
|
|
CYTAT Tylko u dermatologa, w stw polecam Panią dok. Piłat. Byłam u niej, efekt praktycznie od razu widoczny, skóra mało się złuszczyła, lekkie zaczerwienienie, ale to normalne. Poza tym babka zna się na rzeczy, i podpowie jak prawidłowo zadbać o cerę. Ja właśnie za tydzień znowu się wybiorę :-) Chciałabym zapytac jaki był koszt u Piłatowej, bo tez się zastanawiam. |
|
|
|
|
Najlepiej zadzwonić do mobilnej kosmetyczki www.look-sus.pl przyjedzie z całym sprzetem( łożko nawet wozi ze sobą) ma profesjonalne kosmetyki, i nic nie doplacalam dodatkowo za maski algowe itp, i co mnie zaskoczylo - niska cena - 90zl, jak na tutejsze salony to naprawde tanio
Gorąco polecam, świetna dziewczyna to wykonuje... |
|