|
![]() |
|
Pytanie kieruje przede wszystkim do pań...jakich skutecznych preperatów stosujecie na pozbycie się cellulitu?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Prosty i skuteczny sposób - peeling z kawy. ;]
3-4 łyżeczki kawy, mydło pod prysznic z ziaji pomarańczowe, oliwka dla dzieci, opcjonalnie łyżka cukru/miodu/cynamonu (ta ostatnia opcja w połączeniu z bezzapachowym żelem pod prysznic). ;] Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
![]() |
|
sam preparat w niczym nie pomoze do tego musza byc cwiczenia na posladki najlepiej codziennie po 10minutek minnimum mozesz jescze pod prysznicem szorowac gąbką
![]() |
|
Dołączył: 10 Lut 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam dokładnie tak jak kolezanka powiedziała czesto robić piling najlepiej cukrowy jest najmocniejszy i szorstka strona gabki pomaga naprawde
![]() |
|
|
![]() |
|
od kiedy przestalam stosowac preparaty na celulit i zmienilam odzywianie mam go jakby mniej tz nie jest tak widoczny trezba dobrze sie prztpatrzyc zeby zobaczyc i polecam tabletki ziolowe oczyszczajace organizm z toksyn mozna je kupic w zielarskim sklepie nazywaja sie tak ZIOLOWE OCZYSZCZANIE DETOX
im wiecej uzywacie tych preparatow tym wiecej po ich stosowaniu macie celulitu a skad wiecie czym tak naprawde sie smarujecie ? piling tak jak najbardziej i zwykla oliwa z oliwek i przede wszystkim pic wode!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]() |
|
ale po cóż się Go pozbywać- przecież jest cudowny!!!!!
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
![]() |
|
Polecam zabieg dermomasażerem. Swietnie rozbija celulit zmniiejsza rozstepy oraz ubywają centymetry
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Peeling kawowy, w internecie robi furore
![]() Pozatym masaże i odpowiednie odżywianie ![]() Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
Jako chłop powiem krótko - cukier, słodycze, słodzone napoje, i wszelkie inne proste węglowodany do śmietnika.
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
a gdzie w stalowej mozna zrobic taki zabieg dermomasazerem? i ile to kosztuje?
|
|
|
![]() |
|
ja pozbyłam sie celluitu ćwicząc codziennie (woda i zdrowe odzywianie) a wszystkiego rodzaju preparaty tylko uelastyczniaja skórę i wydaję się ona ładniejsza (żaden preparat nie wykona tej pracy jaka są ćwiczenia!!!!) dochodzą jeszcze masaże typu cos jak szczypanie tych miejsc z celluitem i szorowac gabka pod prysznicem
piszę bo ja się uporałam z tym czyms i już nie mam takiego problemu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Dlaczego mężczyżni nie mają celulitu??
Bo to żle wygląda ![]() |
|
|
![]() |
|
haha zdziwilbys sie
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
najlepsza metoda to masaz chinska banka. nie znam lepszej, plus preparaty antycellulitowe
|
|
|
![]() |
|
Dermomasażer można sobie zrobić w gabinecie Sara to wiem napewno i liposukcje kawtacyjna na ciało (warto też poczytać). Liposukcja kawitacyjna daje lepsze efekty i odrazu po zabiegu jest to od 1,5 centymetra w obwodzie, ale jest już droższa i jest więcej przeciwskazań do tego zabiegu, także nie dla każdego.
|
|
|
![]() |
|
a orientujesz sie ile mniej wiecej kosztuja te zabiegi?
|
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ja robie peeling : 6 duzych łyżek kawy mielonej zalewam wrzątkiem ale tylko tyle aby się zrobiła papka jak ostygnie dodaje dwie łyżki chili w proszku, tyle samo imbiru w proszku i cynamonu(bardzo mocno wygrzewa ta mieszanka aż piecze!). Dodaje balsamu do ciała obojętnie jakiego(ostatnio dodałam z biedronki ten antycellulit) i ok 50tki oliwki dla dzieci (może być olej roślinny). Wszystko mieszam ze soba powstaje taka papka po kapieli nakładam to na uda,pośladki i brzuch owijam się folią spożywczą i pod koc się wygrzac OSTRZEGAM PALI JAK DIABLI wystarczy 10 min i spłukujemy to najlepiej chłodną woda bo ciepłą idzie się wściec tak skóra piecze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie pamietam, jak zadzwonisz i poprosisz Panią Karoline to Ci wszytsko powie bo ona sie zajmuje zabiegami na ciało. Wiem ze zabieg na uda 40 zł dermomasażer, a na brzuch chyba 30 zł ale nie jestem pewna. Liposukcja kawitacyjna nie pamietam musisz zadzownić to Ci wszystko powie i opowie o zabiegach
![]() ![]() ![]() |
|