|
|
|
Pytanie kieruje przede wszystkim do pań...jakich skutecznych preperatów stosujecie na pozbycie się cellulitu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prosty i skuteczny sposób - peeling z kawy. ;]
3-4 łyżeczki kawy, mydło pod prysznic z ziaji pomarańczowe, oliwka dla dzieci, opcjonalnie łyżka cukru/miodu/cynamonu (ta ostatnia opcja w połączeniu z bezzapachowym żelem pod prysznic). ;] Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
sam preparat w niczym nie pomoze do tego musza byc cwiczenia na posladki najlepiej codziennie po 10minutek minnimum mozesz jescze pod prysznicem szorowac gąbką )::
|
|
|
|
|
Witam dokładnie tak jak kolezanka powiedziała czesto robić piling najlepiej cukrowy jest najmocniejszy i szorstka strona gabki pomaga naprawde
|
|
|
|
|
od kiedy przestalam stosowac preparaty na celulit i zmienilam odzywianie mam go jakby mniej tz nie jest tak widoczny trezba dobrze sie prztpatrzyc zeby zobaczyc i polecam tabletki ziolowe oczyszczajace organizm z toksyn mozna je kupic w zielarskim sklepie nazywaja sie tak ZIOLOWE OCZYSZCZANIE DETOX
im wiecej uzywacie tych preparatow tym wiecej po ich stosowaniu macie celulitu a skad wiecie czym tak naprawde sie smarujecie ? piling tak jak najbardziej i zwykla oliwa z oliwek i przede wszystkim pic wode!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
ale po cóż się Go pozbywać- przecież jest cudowny!!!!!
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
Polecam zabieg dermomasażerem. Swietnie rozbija celulit zmniiejsza rozstepy oraz ubywają centymetry Taki zabieg najlepiej wykonywać dwa razy w tygodniu lub raz na tydzień jest nie drogi (zależy w jakim gabinecie jest wykonywany i na jaką partie ciała)a efekty zadowolą każdą kobiete zmagającą sie celulitem Proszę sobie też poczytać na internecie o tym urządzeniu.
|
|
|
|
|
Peeling kawowy, w internecie robi furore http://wizaz(...)g-kawowy
Pozatym masaże i odpowiednie odżywianie Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Jako chłop powiem krótko - cukier, słodycze, słodzone napoje, i wszelkie inne proste węglowodany do śmietnika.
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
a gdzie w stalowej mozna zrobic taki zabieg dermomasazerem? i ile to kosztuje?
|
|
|
|
|
ja pozbyłam sie celluitu ćwicząc codziennie (woda i zdrowe odzywianie) a wszystkiego rodzaju preparaty tylko uelastyczniaja skórę i wydaję się ona ładniejsza (żaden preparat nie wykona tej pracy jaka są ćwiczenia!!!!) dochodzą jeszcze masaże typu cos jak szczypanie tych miejsc z celluitem i szorowac gabka pod prysznicem
piszę bo ja się uporałam z tym czyms i już nie mam takiego problemu więc polecam ćwiczenia a nie wydawanie pięniędzy na coś co i tak mało pomoże |
|
|
|
|
Dlaczego mężczyżni nie mają celulitu??
Bo to żle wygląda |
|
|
|
|
haha zdziwilbys sie faceci tez maja oczywiscie nie mowie o szczuplych, ale niektorzy panowie majacy troche wiecej ciala tez maja cellulit tylko tego nie widza
|
|
|
|
|
najlepsza metoda to masaz chinska banka. nie znam lepszej, plus preparaty antycellulitowe
|
|
|
|
|
Dermomasażer można sobie zrobić w gabinecie Sara to wiem napewno i liposukcje kawtacyjna na ciało (warto też poczytać). Liposukcja kawitacyjna daje lepsze efekty i odrazu po zabiegu jest to od 1,5 centymetra w obwodzie, ale jest już droższa i jest więcej przeciwskazań do tego zabiegu, także nie dla każdego.
|
|
|
|
|
a orientujesz sie ile mniej wiecej kosztuja te zabiegi?
|
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja robie peeling : 6 duzych łyżek kawy mielonej zalewam wrzątkiem ale tylko tyle aby się zrobiła papka jak ostygnie dodaje dwie łyżki chili w proszku, tyle samo imbiru w proszku i cynamonu(bardzo mocno wygrzewa ta mieszanka aż piecze!). Dodaje balsamu do ciała obojętnie jakiego(ostatnio dodałam z biedronki ten antycellulit) i ok 50tki oliwki dla dzieci (może być olej roślinny). Wszystko mieszam ze soba powstaje taka papka po kapieli nakładam to na uda,pośladki i brzuch owijam się folią spożywczą i pod koc się wygrzac OSTRZEGAM PALI JAK DIABLI wystarczy 10 min i spłukujemy to najlepiej chłodną woda bo ciepłą idzie się wściec tak skóra piecze ale czego nie robi się dla urody! ale efekty booskie po stosowaniu tej terapi co 2 dzień w przeciągu 2 tyg pozbyłam się 2cm w każdej z partii ciała wspomnianej wyzej pozatymm duuuzo wody pije i nie jem zadnych śmieci tylko owoce,warzywzboża,nabial i ryby
|
|
|
|
|
Nie pamietam, jak zadzwonisz i poprosisz Panią Karoline to Ci wszytsko powie bo ona sie zajmuje zabiegami na ciało. Wiem ze zabieg na uda 40 zł dermomasażer, a na brzuch chyba 30 zł ale nie jestem pewna. Liposukcja kawitacyjna nie pamietam musisz zadzownić to Ci wszystko powie i opowie o zabiegach Mozna też kupić sobie pakiet wtedy wychodzi taniej Najlepiej teraz robić tego typu zabiegi ponieważ np po dermomasażeru mogą wystapić siniaki (ale nie muszą)ponieważ dość intensywnie sie działa, więc nie rozbierzemy się np na basenie. Ja jak miałam robione na brzuch to skóra zaczerwieniła sie ale nie wystąpiły siniaki, na drugi dzień miałam tak jakby zakwasy bolały mnie plecy jak po partyjce brzuszków :/ ale to dobrze,to znaczy ze coś tam sie dzieję Szkoda zdrowia na jakieś tam diety a ćwiczenia wymagają dużo wysiłku i czasu, jestem za zabiegami bez zadnych skutków bocznych, meczarni ćwiczeniami i odmawiania jedzenia.
|
|