Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Nie wiem ile z Was kochani forumowicze zagląda na forum a ile zakłada nicka tylko po to by dołożyć swoje ogłoszonko ale ...Gdyby ktoś nie mógł doczytać tam skróconego regulaminu to proszę :
1.Nie pisz CAPSLOCKIEM 2.Ogłoszenia firm i usług płatne - 14 zł netto/msc. 3.Ogłoszenia nie spełniające w/w warunków będą bezpowrotnie usuwane 4.Aby zamieścić ogłoszenie płatne wybierz kategorię Usługi - wykonam, lub skontaktuj się z nami: reklama_(at)_stalowemiasto.pl, gg: 817939, tel.: 787 331 331 ...przestaje mnie bawić po raz setny poprawianie po kimś tytułu ogłoszenia pisane capsem (ja rozumiem ,że ktoś wrzuca pierwszy raz nie doczytał itd a chodzi mi o to samo kolejny raz wrzucane przez tą samą osobę)więc od dziś każde kolejne będzie kasowane!!! Pisze wyraźnie i dość rtzucająco się w oczęta więc sorki wybaczcie wszystko ma swoje granice.... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Od tego chyba są moderatorzy żeby poprawiać ludzkie błędy Jak już narzekasz że musisz coś poprawiać i usuwać to rób to skrupulatnie bo na daną chwilę w ogłoszeniach widzę 2 usługi które należą do płatnych a dane osoby nie zapłaciły i wiem to z pierwszej ręki
|
|
|
|
|
jak widać to te same ogłoszenia i ciągle na pierwszym więc tą prawą rękę polecam odciać?
A swoją drogą nie zadziFił Cię fakt ,że jedno nawet jest w granat kolorze i wytłuszczone? :o ? DziFFFne " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Tak się składa że nie są na pierwszym...
|
|
|
|
|
CYTAT (ja rozumiem ,że ktoś wrzuca pierwszy raz nie doczytał itd a chodzi mi o to samo kolejny raz wrzucane przez tą samą osobę)więc od dziś każde kolejne będzie kasowane!!! Rozumiem ,że ktoś ma problemy ze zrozumieniem treści pierwszego posta " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Ta osoba ma już chyba 3 ogłoszenie które nie zostało usunięte, tak więc to nie jest jego pierwszy raz a wiem że nie płacił bo jest to mój znajomy z którym właśnie się spisałem. Mnie to rybcia czy ktoś zapłaci czy nie ale regulamin powinien tyczyć się każdego tak samo.
|
|
|
|
|
I jak dla mnie dokładnie Cię popieram więc każdo przyuważone przezemnie takowe ogłoszonko jest najpierw poprawiane kilkakrotnie a dopiero potem usuwane ,więc jeśli ogłoszonko zostało dzisiaj wrzucone to najmocniej przepraszam,że nie zostało ani poprawione ani usunięte
|
|
|
|
Tak więc bardzo dziękuję Anulka za szczerą odpowiedź która mnie usatysfakcjonowała
a propo już tych ogłoszeń to w ogłoszeniach towarzyskich pojawiają się czasem ogłoszenia typu: 30latek szuka młodych dziewczyn(chłopaków) do sexu, chyba nie bardzo są one na miejscu bo wiadomo czy to nie jest jakiś pedofil który za pośrednictwem portalu szuka sobie ofiar?? |
|
|
|
|
Anulka jak chcesz poprawiać czyjeś błędy to przynajmniej sama pisz poprawnie.
Zanim klepniesz "wyślij" to przeczytaj sobie co spłodziłaś. Literówki to też są błędy. |
|
|
|
|
Elizabeth chyba nie myślisz ,że ja to tworzę? Ja po prostu nie chcąc naruszać czyjejś własności co do tekstu pisanego przepisuję dokładnie co do literki z capsa na malućkie Sama zachodzę w głowę nie raz i nie pięć co by było lepsze - poprawność czy oryginalny styl i zawsze stawiam na to ,że co kto skrobnął to owszem ma Wybacz mi ,że nie poprawiam tytułów w treści ogłoszeń moja droga
|
|
|
//
|
|
|
|
|
|
wreszczie sie ogarnijcie , czy to jest szkola podstawowa czy forum
regula ktora trzeba zachowac to nie pisac capslokiem anulka ma racje a czepianie sie o szczegoly to zakrawa na paranoje maniakalna |
|
|
|
//
|
|
|
|
|
|
Marwo dziecko drogie - doskonale o tym wiem i ba nawet napisze Ci to kochanie wyjątkowo capsem - MASZ RACJĘ co do przecinków, jednak mimo dobrej znajomości j.polskiego i otrzymanych z tegoż to przedmiotu bdb ocen maturalnych(pisemne -5) to mimowolnie stawiam gdzie mi pasuje bo aż tak się nie przykładam kiedy to piszę na szybko posty ...a gdybym usilnie chciała się Ciebie -dziecko drogie - czepić to bym spytała co miałeś na myśli pisząc wszystko tak poprawnie poza jednym wyrazem - przylagają ??? Czy chodzi o słowo przelągają czy przylegają itp. ale pytanie uznaję za nie byłe.... tylko szkoda, że ktoś tak idealny też robi literówki czy coś tam....w dodatku nie w odpowiednim temacie.....Pozdrawiam Cię cieplutko
|
|
|
//
|
|
|
|
|
|
Ja wychodzę z założenia - jak Kuba bogu tak bóg Kubie a za literówki nikogo nie ścigałam i nie ścigam jedynie za capsa
|
|
|
|
Witam . Dziękuję temu społecznikowi który przyczynił się do wywalenia mojego ogłoszenia . Nie można było zwrócić uwagi ? Tylko od razu sru i do kosza . Troszę zrozumienia dla ludzi . Pozdro.
|
|
|
|
|
A czy nie można zauważyć dając ogłoszonko tego co się rzuca w oczy na czerwono z boku? No chyba nie ...w dodatku akceptując panujący w tym dziale regulamin ...hmmmm...i właśnie troszkę zrozumienia dla ludzi i TRZYMAĆ SIĘ TEMATU !!!! Niezbędną resztę wykasowałam JA!!!
|
|
|
|
Ifg i reszta proszę nie dorzucać do ognia więc w tematach trzymamy się tematów więc uwaga - będę miała czas teraz żeby Was osobiście wymoderować bo dość zabawy w ciuciubake tj dokładniej - wywale wsio co nie pasdi w tematcie - nie ma to tamto i potem aluzje,że się ktoś z kimś zna - jak widać prezes również będzie moderowany - taka moja decyzja - no chyba ,że ktoś i mnie wymodzi
|
|
|
|
// Ty sie miales nie odzywac juz ...
wyjasnienia to na PW - SM iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
anulka masz racje z tymi ogloszeniami, jestem z toba :]
sprawdz pw iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
//moderowano - nie na temat ;> - anulka
Aneczka co ty tak się uczepiłaś tych ogłoszeń. Są to są... a że z małej czy dużej wsio adno. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Po coś tam jest regulamin inny niż do forum Kamiś ... i się nie uczepiłam tylko ładu składu doglądam
|