|
|
|
Moja kobieta niechce sie przekonac abym ja zaspokoił analnie czyli pobawil sie pupcią, co mam zrobic ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Super z ciebie facet
Wszystkie zachcianki twojej kobiety będziesz tak konsultował na publicznym forum? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Moja kobieta niechce sie przekonac abym ja zaspokoił analnie czyli pobawil sie pupcią, co mam zrobic ?? Niech ona pobawi się Twoją wtedy zrozumiesz dlaczego nie chce... |
|
|
|
|
Dupa to jest za przeproszeniem od srania a nie od ruchania...nie dziwie się twojej dziewczynie/żonie, że się na to nie godzi.. A może ty spróbujesz miłość analną ze swoim kolegą i powiesz czy to jest takie przyjemne jak myślisz.
|
|
|
|
|
Ale wszedzie pisza jaki to fajny sex analny, jakie to urozmaicenie w pożyciu i nie jest to zadne zboczenie, tak mowia i pisza wszyscy seksuolodzy, wiec ja sie pytam jak namowic partnerke do tego typu sexu ??
|
|
|
|
|
Zajebisty temat, zaraz chyba zrobię printscreena tej dyskusji i wrzucę na kwejka .
|
|
|
|
|
CYTAT Zajebisty temat, zaraz chyba zrobię printscreena tej dyskusji i wrzucę na kwejka . Poczekaj na rozwój sytuacji, myślę że to jeszcze nie koniec. A może być tylko lepiej "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
No właśnie skoro tak wszyscy mówią, że taki fajny to zacznij sprawdzanie i eksperymentowanie od siebie, a nie od bogu ducha winnej kobity. A jak ci ktoś powie, że strzelić se w łeb to też takie fajne i dobre dla pożycia to będziesz chciał spróbować?
|
|
|
|
|
Ona taka nie jest niewinna ale nieche uparla sie i nie, ja prosze doswiadczonych o rade jak zachecic do nowych doznan cielesnych ??
|
|
|
|
|
CYTAT Ale wszedzie pisza jaki to fajny sex analny, jakie to urozmaicenie w pożyciu i nie jest to zadne zboczenie, tak mowia i pisza wszyscy seksuolodzy, wiec ja sie pytam jak namowic partnerke do tego typu sexu ?? Potrafiłeś znaleźć informacje że "dupcenie w kakałko" jest fajne a informacji jak do tego namówić partnerkę nie potrafisz znaleźć? Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
CYTAT Moja kobieta niechce sie przekonac abym ja zaspokoił analnie czyli pobawil sie pupcią, co mam zrobic ?? Przyszło Ci na myśl, że może jej to wcale nie sprawia przyjemności ? Przeczytałem kiedyś, że od analu zwieracze są słabsze. Tak w ogóle, to ból musi być potworny przy tego typu zabawach. |
|
|
|
|
Nie znalazlem informacji, ale wiem, moze kupie jej czekolade albo ptasie mleczko wedla bo lubi i sie zgodzi !!
|
|
|
|
|
CYTAT Nie znalazlem informacji, ale wiem, moze kupie jej czekolade albo ptasie mleczko wedla bo lubi i sie zgodzi !! Kup sobie batona z orzechami (tylko nie mielone) i wsadź sobie w D**ę kilkakrotnie, jak go potem zjesz, to myślę,że się przekona Po takim wyczynie na pewno się zgodzi |
|
|
|
|
CYTAT Nie znalazlem informacji, ale wiem, moze kupie jej czekolade albo ptasie mleczko wedla bo lubi i sie zgodzi !! no chyba p...olnę Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
CYTAT Dupa to jest za przeproszeniem od srania a nie od ruchania... Idąc tym tokiem myślenia mogę śmiało napisać,że usta są od jedzenia, więc dlaczego większość facetów chce,żeby dziewczyna robiła im lody ?
|
|
|
|
|
CYTAT Moja kobieta niechce sie przekonac abym ja zaspokoił analnie czyli pobawil sie pupcią, co mam zrobic ?? No niektórzy to mają rzeczywiście problemy Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
Mysle, że z lodem w zimie bedzie problem ale ta czekolada moze ja przekonac tak mysle, !!
|
|
|
|
|
Oł maj gat. Stary, co to jest miłość analna? Ojciec Cię darzył taką miłośią? Chcesz kobietę stuknąć w tyłek ale nie wiesz jak i pytasz nas, starych doświadczonych ruchaczy. Po pierwsze primo - odpowiedź nasza brzmi: Stuknij się w łeb.
|
|
|
|
|
Przecież widać,że on robi sobie jaja ;) raczej nikt na poważnie nie będzie chciał swojej kobiety przekonać do ' dania dupy' czekolada czy ptasim mleczkiem ..
|
|
|
|
|
a czym mam przekonac, nikt nie daje mi podpowiedzi?? nie lubicie analku ??
|
|
|
|
|
Ręce mi opadły na podłogę... Może fora pomyliłam?
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
A możesz napisać ile masz lat i czy sam tego już próbowałeś (tj czy ktoś Cię może w ten sposób teges albo ty kogoś ) bo nie wiem co Ci doradzić......a ta porada w zależy od wieku bo nie wiem na ile się mam posunąć
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
nie probowalem tylko wyczytalem i koledzy mowili ze fajnie jest analnie dojsc tylko dziewczyna nie chce sie zgodzic i mam jeszcze pytanie czy mam to robic w gumce czy bez gumki ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seks analny jest najmniej popularną praktyką seksualną, jednak może być jedną z tych, które dadzą najwięcej przyjemności. Przez większość ludzi jet traktowany jako tabu z tego powodu, że uważany jest za nieczysty, niehigieniczny i bolesny. W rzeczywistości jeśli jest prawidłowo odbywany, seks analny może stać się regularną i satysfakcjonującą częścią życia seksualnego.
Seks analny jest wielką przyjemnością dla mężczyzn, gdyż gwarantuje bezpośrednia stymulacją prostaty, która jest położona kilka centymetrów za ścianą odbytnicy. U kobiet uczucie przyjemności pochodzi z uciskania wnętrza odbytnicy oraz z drażnienia wrażliwych zakończeń nerwowych znajdujących się wokół odbytu. Ponadto wiele osób podnieca się na sam fakt uczestniczenia w tak wyuzdanych praktykach seksualnych. tak pisza profesorowie i komu wierzyc?? |
|