|
|
|
wie ktoś moze gdzie w stalowej albo w okolicy można nabyć sprężyny na przód do audi a3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dosyć często z huty wiozą sprężyny na złom zagadaj do traktorzysty to ci odstąpi 4 sztuki
A tak na serio to maja być nowe czy używane. Jak nowe to sklepów mamy od groma . A jak używane to albo w Sopocie lub w Jeziórko . |
|
|
|
|
Ten traktorzysta to tylko przejezdza obok zlomu i jedzie dalej przez osiedle Piaski ale niewiem gdzie on je wozi. Jezdzi tak 2 razy dziennie i czesto wozi te sprezyny w dwie strony
|
|
|
|
|
wozi je w to miejsce
http://mapy.(...)t=h&z=17 jest tam blacharka samochodowa, a obok zakład produkujący sprężyny, i pewnie regenerujący. |
|
|
|
|
Ja ci sprzedam z mojego.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Ja ci sprzedam z mojego. A pozniej w innym temacie bedzie ze ASO wymontowalo z paska sprezyny |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
najlepiej na allegro
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja ci sprzedam z mojego. A pozniej w innym temacie bedzie ze ASO wymontowalo z paska sprezyny Czlowieku auto stoi na strzezonym parkingu zabespieczone. Wiec nikt go nie moze ruszyc a tymbardziej cos zdemontowac tylko ja jak sie zjawie w sierpniu. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Ale spokojnie po co tyle nerwow. Ty napisales to dla smiania, ja napisalem to dla smiania, chill out bro (czy jak to sie pisze ).
|
|
|
|
|
traktorzysta wozi je do malowania pisze bo wiem i akurat znam sie na sprezynach, na sprezynowni w hsw sa w stanie zrobic ci kazda sprezyne jaka sobie wymazysz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szukam nowych sprężyn ,wie ktos gdzie mozna kupić
|
|
|
|
|
CYTAT szukam nowych sprężyn ,wie ktos gdzie mozna kupić Auto Express, Auto craft, Auto Cars, Auto Expert. To sa sklepy motoryzacyjne gdzie mozesz kupic sprezyny. Post wyzej dalem Ci linka z adresami to sklepow motoryzacyjnych . Ale masz go jeszcze raz tutaj masz nazwy sklepow z adresami. http://www.googl(...)refox-a. |
|
|
|
|
ok dzieki jutro podzwonie i mam nadzieje ze znajde -pozdrawiam
|
|
|
|
|
a ktoś doradzi moze jakiej firmy te sprezyny kupić ,a jakiej lepiej niekupować .Ma ktoś jakieś doswiadczenie w tym temacie
|
|
|
|
|
jesteś józiu pewien ze w hsw zrobią progresywną sprężynę w kształcie beczułki?
ja polecam AUTO EXPERT z rozwadowa dobre ceny i fajna obsługa |
|
|
|
|
Auto Cars w arce na przeciwko edukacji tez ma przyzwoite ceny. Wg mnie dobre beda KYB, Monroe. Zreszta jak zapytasz w sklepie oni napewno tez cos Ci doradza. |
|
|
|
|
CYTAT jesteś józiu pewien ze w hsw zrobią progresywną sprężynę w kształcie beczułki? za józia: oczywiście. |
|