|
|
|
Woj podkarpackie- biedne bo nie ma ani jednego Laryngologa! To wszystko co jest to jedna chała!Może ktoś słyszał o jakimś uczciwym porządnym laryngologu jeśli tak to proszę o kontakt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zdecydowanie polecam ordynatora szpitala w Stalowej Woli- Wiesława Dubielisa. Miałem ciężki przypadek z zatokami czołowymi, bylem chyba u każdego "specjalisty" w tej dziedzinie w Stalowej Woli (jeden chciał mi się wwiercić przez czaszkę w XXI wieku...! nazwiska może oszczędzę). Działo się to wszystko jakieś 7 lat temu, podejście bardzo konkretne!
|
|
|
|
|
ja moge z calego serca polecic tego lekarza:
Łukasik Sławomir Laryngolog Rzeszów, woj. podkarpackie, kod 35-084 Ulica: Dąbrowskiego 4 Telefon: 178535345 pracuje w Szpitalu na Chopina w Rzeszowie, troskliwie sie zajmuje pacjentem, pelen profesjonalizm, wiem z wlasnego doswiadczenia. |
|
|
|
|
w stalowej moge polecic dr.piłata .mala p[rzychodnia na edukacji przy aptece
|
|
|
|
|
CYTAT w stalowej moge polecic dr.piłata .mala p[rzychodnia na edukacji przy aptece z doświadczenia- nie polecam! |
|
|
|
|
Dubielis ,naprawde polecam.
|
|
|
|
|
Polecam przychodnię w TBG Zig-Med,tam przyjmuje dobra laryngolog.Nie polecam laryngologa K.D.
|
|
|
|
|
witam ja mam podobny problem z laryngologiem . Jestem leczona przez pewna panią laryngolog . Już pół roku się leczę na zapalenie ucha środkowego ostatni mi wyszło ze mam pałeczkę ropy błękitnej i ta pani nie wie jak ja leczyć . Proszę o namiary na dobrego laryngologa
|
|
|
|
|
Doktor Dubielis.
|
|
|
|
|
doktor dubielis !!!
|
|
|
|
|
Polecam doktora Mirosława Starnawskiego.
|
|
|
|
|
CYTAT doktor dubielis !!! Ja równiez z własnego doswiadczenia moge polecic doktora Dubielisa ordynatora Laryngologi w stalowej woliA co do pani doktor Antonowicz bardzo nie miła to i nie sympatyczna;) |
|
|
|
|
Jestem za Dr. Starnawską
|
|
|
|
|
dr Dubielis
Specjalista w swoim fachu i człowiek o wysokiej kulturze osobistej. Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|