|
|
|
jedzie ktoś jutro po 15 autem do rzeszowa ??
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Szkoła Cię wzywa, J.?
no halooooooooooo ;) qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
nie skzoła nie :p
|
|
|
|
|
Marcel
|
|
|
|
|
a z tymi marcelami to porażka
|
|
|
|
|
niech Luby po Ciebie przyjedzie ;)
qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
trzeba go miec
|
|
|
|
|
czemu porazka? przynajmniej cos jedzie
|
|
|
|
|
to już wolę PKS, przynajmniej nie czuję się wtedy jakbym jechała w podróż w jedną stronę ;)
ale... jak nie ma innej opcji, to i marcel ujdzie ;) qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
CYTAT Marcel Ha ha ha koszt przejazdu marcelem 9zl jesli sie nie myle. Ostatnio jechalem pksem do rzeszowa i koszt 9 zl. A pks tylko ok 10 min dluzje jedzie. Raz jechalem marcelem i nigdy wiecej. |
|
|
|
|
Lepiej powiedźcie ile teraz kosztuje PKS do rzeszowa bo od wtorku ceny biletów skoczyły znacznie w górę?
|
|
|
|
|
Marcel zatrzymuje sie kiedy chce i gdzie chce ja czekalem na niego gdzies kolo godziny bo mial takie opuznienie i do tego kutas sie nie zatrzymal chociaz machalem jak pojebany.. wiec chu..j im w dupe..
|
|
|
|
|
a czy Marcel jedzie pod lotnisko w Jsionce
|
|
|
|
|
no ja jadę tak około 16 30 , chcę być na 18 w Rzeszowie
tel 662030660 Daniel Dąbrowski |
|
|
|
|
Jadę jutro do Rzeszowa, wyjazd 6:30 - zabiorę 2/3 osoby. Odbieram ze wskazanego miejsca/ 8zł za osobę. Możliwy powrót, godzina do ustalenia.
Tel.: 781 121 070 |
|
|
|
|
CYTAT Jadę jutro do Rzeszowa, wyjazd 6:30 - zabiorę 2/3 osoby. Odbieram ze wskazanego miejsca/ 8zł za osobę. Możliwy powrót, godzina do ustalenia. Tel.: 781 121 070 CYTAT no ja jadę tak około 16 30 , chcę być na 18 w Rzeszowie tel 662030660 Co jest sm, zobacz sobie 2 ogloszenia uslug. Skoro tak dbasz o porzadek na forum to czemu ich nie pousuwasz. No badz chlopie konsekwentny. |
|
|
|
|
A no dlatego, że to są odpowiedzi w temacie. Ktoś pyta czy ... i ktoś odpowiada czy ...
Ale niektórzy nie czekają, aż ktoś zapyta ... sami ładują swoją ofertę na forum. Bez pytania. |
|
|
|
|
CYTAT A no dlatego, że to są odpowiedzi w temacie. Ktoś pyta czy ... i ktoś odpowiada czy ... Ale niektórzy nie czekają, aż ktoś zapyta ... sami ładują swoją ofertę na forum. Bez pytania. Jak mialem czekac az ktos sie zapyta skoro ja mialem ten wyjazd teraz i nie moglem czekac az komus trzeba by bylo jechac w tamta strone. A poza tym Twoja odpowiedz jest bez sensu. A poza tym ja tez sie zapytalem. Pisales ze uslugi bedziesz kasowal a nie kasujesz. |
|
|
|
|
Tylko dlatego, że Ci się spieszyło to temat ma wisieć na głównej ? To może każdy niech zamiast dodawać ogłoszenia doda na forum bo mu się śpieszy i on jest najważniejszy ...
A może od razu artykuły będziemy pisać "Jadę do RZ i mi się śpieszy !" P.S. Nie rozumiem usilnego szukania usprawiedliwienia dla swoich poczynań typu - bo on może, to dlaczego nie ja ... On jedzie 90/50 to dlaczego ja nie mogę, on kradnie - to ja też powinienem. On zabił to ja też ... . A jak Cie złapią powiesz ... ale tylu morderców jest na wolności. Złapcie najpierw ich. ehh P.P.S. sory za off topic. Potem wyczyszczę |
|
|
|
|
To nie jest moje usprawiedliwanie sie. Tylko pokazuje Ci jak Twoje zachowanie jest beznadziejne. Zamiast sie trzymac jednej wersji to za kazdym razem postepujesz inaczej. Skoro piszesz ze dlatego ze mi sie spieszylo to rozumie, ze jakbym temat zalozyl tydz wczesniej to bys go nie usunal? A pozatym jak temat nie mialbyc na glownej skoro go zalozylem. Z tego co zauwazylem to kazdy nowy temat jest na glownej. |
|
|
|
|
Wersja jest jedna. Forum to nie ogłoszenia. Forum służy do dyskusji, pomocy.
Naprawdę nie widzisz różnicy: A) Uwaga, Uwaga. Jutro jadę do RZ. Kto chętny wyjazd 6:30. Płatne 8 zł. B) Czy ktoś jutro jedzie do RZ ? - tak ja jadę. Jak chcesz to Cię wezmę, zrzutka 8 zł. Jeszcze inny przykład. A) Wykonuję rysunki a AutoCadzie - 20 zł za formatkę. Proszę dzwonić po 18. B) Szukam kogoś kto narysuje uszczelkę a AutoCadzie - ja Ci mogę narysować. Pisz PW. Od samego początku Twoja argumentacja ogranicza się do porównania z innymi. Niestety chybionego. Spójrz trochę szerzej, nie tylko przez pryzmat "oni mogą to i ja". |
|
|
|
|
Tak. Tylko ze ja nie chcialem zadnej uslugi swiadczyc bo nie jestem uslugodawca. Szukalem tylko kogos kto by chcial sie zabrac nawet po to zeby tylko pogadac. A przy okazji odrobine zmniejszyc moje koszty podrozy. I tak nie widze roznicy bo tak czy tak ktos sie oferuje przez cos takiego, a idac Twoim tokiem myslenia reklamuje swoja usluge. Ale juz mi sie nei chce z Toba dyskutowac bo wydaje mi sie ze sie uwazasz za alfe i omege i nie ma madrzejszego na tym swiecie od Ciebie. |
|
|
|
|
[cytat]Wersja jest jedna. Forum to nie ogłoszenia. Forum służy do dyskusji, pomocy.
Naprawdę nie widzisz różnicy: A) Uwaga, Uwaga. Jutro jadę do RZ. Kto chętny wyjazd 6:30. Płatne 8 zł. B) Czy ktoś jutro jedzie do RZ ? - tak ja jadę. Jak chcesz to Cię wezmę, zrzutka 8 zł. No właśnie ja jeżdzę i w tego godzinie ,ktoś chętny ?zabiore 2-3 osoby |
|
|
|
|
MARCEL
|
|
|
|
|
CYTAT MARCEL chcesz to sobie jezdzij MARCELEM , mnie nie interesuje jadza z wariatami i miejsce stojace !! Jezdze osobówką codziennie ktos chetny to zabiore ,wygoda dla kogos kto pracuje powrót równiez gwarantowany. |
|