|
|
|
Ja mam pytanie czy znacie kogoś kto handluje ciuchami z Anglii lub Irlandii. Chodzi mi o ciuchy nexta, itp dla 9 letnej dziewczynki. Wiem,ze nieraz są tam wyprzedaze i za pare zł mozna kupic super ciuszki dla dzieci. Niestety na allegro ludzie sobie robia 10 krotny narzut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odzież używana
|
|
|
|
|
CYTAT Ja mam pytanie czy znacie kogoś kto handluje ciuchami z Anglii lub Irlandii. Chodzi mi o ciuchy nexta, itp dla 9 letnej dziewczynki. Wiem,ze nieraz są tam wyprzedaze i za pare zł mozna kupic super ciuszki dla dzieci. Niestety na allegro ludzie sobie robia 10 krotny narzut. w hali targowej sa niedawno otwarte 2 budki z taką odzieża lecz nie jestem w stanie powiedziec czy sa tam takie ciuszki na 9 letnią dziewczynke. |
|
|
|
|
odziez uzywana nad biedronka
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
CYTAT Ja mam pytanie czy znacie kogoś kto handluje ciuchami z Anglii lub Irlandii. Chodzi mi o ciuchy nexta, itp dla 9 letnej dziewczynki. Wiem,ze nieraz są tam wyprzedaze i za pare zł mozna kupic super ciuszki dla dzieci. Niestety na allegro ludzie sobie robia 10 kr otny narzut. zalezy jakich ciuszkow szukasz konkretnie moze moglybysmy sie dogadac ja mieszkam w Irlandii i czasem jezdze na takie wyprzedaze ale jak cos na priv
|
|