~~~~oczko | |
|
|
Chciałabym zrobić 18stkę swojej córce, ale nie wiem gdzie;/ doradźcie mi proszę jakieś fajne miejsca ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~vitao | |
|
|
daj jej lepiej 1000zł ona sama sobie znajdzie miejsce
wracając do tematu w stalowej chyba nie ma fajnych miejsc do zrobienia 18 :/ w każdym bądź razie nie przypominam sobie a jeszcze się zapytam na ile osób ? bo to też ma znaczenie |
|
|
~~hhu | |
|
|
nnn
|
|
|
~~zxcvb | |
|
|
w domu dzialkowca jest klimat ;)
|
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Chciałabym zrobić 18stkę swojej córce, ale nie wiem gdzie;/ doradźcie mi proszę jakieś fajne miejsca ;) NNN/Max/Tło |
|
|
|
|
tlo ew nnn
max szerokim lukiem omijac nalezy :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~kacha | |
|
|
planeta,arkadia,niebieski,topten
|
|
|
~~kacha | |
|
|
planeta,arkadia,niebieski,topten
|
|
|
~~asd | |
|
|
CYTAT planeta,arkadia,niebieski,topten to hyba żart ? największe "burdele", spęd bydła z całego powiatu. |
|
|
~~hehe | |
|
|
było już parę razy, np. tutaj:
http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=49559 |
|
|
|
|
|
Alternatywy byla cinema
ZAPRASZAM GORACO NA MOJA STRONKE WWW.DJKUBUS.KEEP.PL OBSLUGA MUZYCZNA ( WESEL,POPRAWIN,BALóW,STUDNIóWEK,ZABAW I INNYCH IMPREZ) WIECEJ NA STRONIE. |
|
~~~~~~ | |
|
|
~Polecam Dom Działkowca za Sanem, chociaz od moje 18-tki upłynęło juz 16 lat i nie wiem czy jeszcze wynajmuja salę.
A jak nie to sala OSP w Charzewicach. Świeżo po remoncie tylko trzeba uważać żeby nie zniszczyć itp. bo później trzeba dopłacić. Pełna kuchnia, mozna zrobić kanapki do jedzenia ale i tak sie zmarnują... |
|
|
|
|
|
CYTAT Chciałabym zrobić 18stkę swojej córce, ale nie wiem gdzie;/ doradźcie mi proszę jakieś fajne miejsca ;) mozesz pogadac z szefem Alternatywy tam mozesz zrobic 18 nastke Duzo nie wezmie a i dogadac sie mozna ZAPRASZAM GORACO NA MOJA STRONKE WWW.DJKUBUS.KEEP.PL OBSLUGA MUZYCZNA ( WESEL,POPRAWIN,BALóW,STUDNIóWEK,ZABAW I INNYCH IMPREZ) WIECEJ NA STRONIE. |
|
~~~~~oczko | |
|
|
co do liczby osób to około 30
dziękuję za propozycje ;] |
|
|
|
|
|
mozesz w alternatywach
ja oczywiscie zapwenie muzyke ZAPRASZAM GORACO NA MOJA STRONKE WWW.DJKUBUS.KEEP.PL OBSLUGA MUZYCZNA ( WESEL,POPRAWIN,BALóW,STUDNIóWEK,ZABAW I INNYCH IMPREZ) WIECEJ NA STRONIE. |
|
~~ann | |
|
|
na 18-tkę tylko Czarny Kot koło szkoły 12-tki
|
|
|
~~;p ktoS | |
|
|
max moze byc yhm ;)
|
|
|
~~wojtek | |
|
|
zgadza sie - tylko czarny kot!
|
|
|
~~ch.j | |
|
|
na taka impreze proponowalbym tlo dalej alternatywy/nnn ale
w tle o tej porze roku nie widze za bardzo okolo 30 osob, kilka osob chce potanczyc ktos chce gdzies pogadac w miare spokojnie, ktos inny chce sie polizac i nie ma na to miejsca. alternatywy lokal w centrum a jednak obok budynkow mieszkalnych w najblizszej odleglosci nie ma, w srodku 30 osob dla siebie miejsce czy to w czesci dla palacych czy nie znajdzie, dj jak sam mowi bedzie chetny grac to co mlodziez bedzie chciala. nnn nie brak niczego w razie nudy na imprezie mozna pograc w kregle ale jest miedzy blokami i wylocie na parking. jako ze mlodziez w dzisiejszych czasach za bardzo pic nie potrafi, jezeli to bedzie w miare spokojne pewnie rzygalo bedzie tylko kilka osob, ktos pewnie bedzie darl pape i trzeba wyprowadzic, kolejnych/ne 2(zazwyczaj nieszczesliwie zakochanych/ne) bedzie mialo jakas dziwna jazde i ktos bedzie musial z nimi posiedziec optymalne wiec wydaja sie alternatywy. kto chce niech idzie i rzyga pod filarem, kto chce sie lize na straganach, schody zaraz przy wyjsciu mozna usiasc, a co chyba powinno byc priorytetem jest spokojnie i nikt takiego nawet nadupconego mlodego scigac nie powinien |
|
|
~~Karolek | |
|
|
CYTAT co slychac teraz w al padrino? dawno tam nie bylem bo musialem wyjechac ze stalowej, dalej pizza jest taka smaczna? atmosfera przyjazna itd? Kumpel robił w Czarnym, ale wcześniej chodziliśmy wszędzie się pytać o warunki. W Rustice za sam wynajem po 25 zeta wołają.Nie mówiąc o innych co się tu reklamują. Na imprezę w zamkniętej knajpie ze swoim "menu" i ze względu na cenę najlepszy Czarny Kot. Mają każdą muzę jaką chcesz. No i knajpka tak trochę na boku więc "zrobieni" nie rzucaja się w oczy. Acha ci co proponuja tło albo alternatywy to są chyba tacy co ich na maksa dziani /bardzo dziani/ starzy sponsorują i zależy im tylko na szpanie a nie na dobrej zabawie. |
|
|
|
|
|
Tak jak ktoś wcześniej wspomniał, daj córce pieniądze i niech się przejdzie do lokalu, zrobi rezerwację na parę stolików i niech zorganizuje sobie urodziny. Po cholerę jej cały lokal? Wystarczy, że się przejdzie np do Bili albo NNN, tam jest dużo miejsca i na spokojnie może sobie zrobić urodziny. Wyjdzie taniej i na pewno ciekawiej.
|
|