|
|
|
Witam
Jak w temacie tj. czy Wiecie gdzie na terenie Stalowej Woli lub okolic naprawie aparat fotograficzny NIKON COOLPIXS200? Aparatbył mało używany, aż pewnego dnia przestał dawać oznak życia Z góry dziękuję za pomoc Szymon //moderowano tytuł - nie pisz go z caps lockiem - anulka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naładowałeś baterie? ;>
fotograf Artur Bukowski | mail: ab@arturbukowski.pl, | 0048 600 80 77 44 | gg:2093740 fotografia ślubna Stalowa Wola - http://www.arturbukowski.pl | portret fashion glamour - http://www.arturbukowski.com |
|
|
|
|
To nie żart, coolpix jest bardzo prądo żerny potrzebuje ok 0,6A na rozruch, to ze czasem nawet naladowane ale kiepskiej jakosci aku nie potrafia go pobudzic
|
|
|
|
|
Oczywiście. Aby wykluczyć ten powód, nawet zakupiłem nową baterię. Na początku wyświetlało się na LCD białe tło a teraz zero życia.
|
|
|
|
|
Mi jak się popsuł w nikonie obiektyw to nikt mi nie chciał tutaj naprawić i wysłałam aparat do serwisu.
|
|
|
|
|
I ile zapłaciłeś? Możesz polecić jakiś serwis?
|
|
|
|
|
Serwis jest w Rzeszowie - Panasonica, ale twój aparat również naprawią.
|
|
|
|
|
Ja wysyłałam możliwe, że do Sędziszowa MŁP dokładnie nie pamiętam. Za naprawę zapłaciłam 70zł. Najpierw zadzwoniłam i umówiłam się, że zobaczą i powiedzą ile będzie kosztować naprawa. Poszukaj w google, zadzwoń i pytaj czy naprawiają.
|
|
|
|
|
Ludziki!
Z jednego problemu zrobiliście cały esej na na forum. Wychodzi na to,że ktoś chce wypromować jakąś firmę naprawiającą aparaty foto.To mnie wzbiera na wymio... Zapraszam do działu"ogłoszenia". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jusek to proponuję dwa palce w gębę i jeden w dup#! Jak nie pomoże, to zmień palce, ale jak nie masz nic mądrego do napisania to milcz!
|
|